FOTO by ecipele.hr

Moda

Krznene buce u kojima ćemo loviti snježne pahulje dolaze u 5 zadivljujućih izdanja!

Viktoria Šafranić 22. prosinca 2020.

Ove futrane čizmice oduševile su nas na prvu...

Pogled prema nebu i obris snijega o naše obraze jedan je od najdivnijih osjećaja koje donosi zima. Ovo godišnje doba po svemu je posebno, no najviše ga volimo zbog blagdana koji je iza ugla.

Znamo da bismo ove godine trebali poželjeti samo zdravlje, no s bogatom ponudom asortimana koje nam modni brendovi svakodnevno serviraju, nekim stvarčicama jednostavno ne možemo odoljeti.

Kada bi ovog Badnjaka pao snijeg i kada bismo ispod božićnog drvca ugledali krznene čizmice, zaboravili bismo na sve loše što nas je snašlo u ovoj godini.

Mi smo svoje favorite pronašli u HÖGL čizmicama koje su nas oduševile iz više razloga. Prvenstveno, nijansama poput bordo, baby roze, sive i crne. Odmah potom i satenskim vezicama koje ih čine profinjenima.

Također, izgledaju dodatno efektno uz brušenu i glatku kožu, a za sve koji žele izgledati više, tu je i famozan potplat od 4cm koji dolazi u dva dijela, crnom i bijelom izdanju. Vrhunska kvaliteta rezultira udobnošću koja je itekako poznata svim zaljubljenicima u ovaj australski brend. P.S. Hladnoću nećete ni osjetiti uz ove futrane buce.

Već se zamišljamo u njima tijekom snježnih dana, kada će u kombinaciji sa stylish skafanderom izgledati famozno. Naravno, rezervirane su i za ostale odjevne kombinacije kao što u chic najlonke s uzorcima, pencil suknje, traperice, bijele košulje i bundice.

Koje god su vam prirasle srcu, OVDJE možete saznati jesu li dostupne i u vašoj veličini. Trenutno su na sniženju, a njihova cijena varira ovisno o odabranoj boji.