FOTO by Reserved

Moda

Kričavo plave buce – DA ili NE?

Daria Lovrić 07. studenoga 2022.

Mekane, udobne i tople Reserved čizmice želimo u svom ormaru!

Iako još uvijek uživamo u predivnim jesenskim danima popraćenim suncem i toplom paletom boja, uskoro nam slijedi pravo zahlađenje, magla i kišni period. Ovaj drugi dio koji jesen nosi, nikome nije previše drag, međutim uvertira je u najuzbudljivije doba godine.

Kako se ne bismo previše ušuškali u varljivi period s poprilično visokim temperaturama za ovaj dio godine, bacili smo se u potragu za čizmicama koje će i sada, ali i kada se temperature opasno približe nudli zagrijati i ona najhladnija stopala.

Najmekše čizmice kojima ne možemo odoljeti!

U posljednjih nekoliko sezona, fashionistice su očarane UGG novitetima i sličnim modelima udobnih i mekanih čizmica nalik njima.

Na našu veliku radost, poznati high street brendovi svake godine iznova lansiraju chic modele nalik poznatim uggsicama koje odlično udovoljavaju svim našim kriterijima.

Ovog puta nas je oduševila Reserved jesenska kolekcija obuće, a posebice par čizmica u efektnoj plavoj boji. Upečatljiva svjetlija nijansa plave i bež krznena unutrašnjost mame nas na kupnju ovog stylish modela.

Uz klasične zemljane tonove, ove ćemo jeseni i zime nositi odvažne nijanse koje će plijeniti pažnju gdje god se pojavili. Preslatke Reserved buce vrlo je lako kombinirati uz haljine i suknje, kao i uz cozy zimsku odjeću.

Ako je i vas očarao ovaj šarmantni par, možete ga naručiti putem Reserved web trgovine ili potražiti na prodajnom mjestu po cijeni od 299,90 kuna.