FOTO by Sézane / Instagram @sezane

Moda

Krem majica sa srcem vladarica je sofisticiranih i casual kombinacija

Krešimir Šustić 04. listopada 2020.

Francuski brend ponovno nas je oduševio jednostavnošću

Laganim koracima smo ušli u novu jesensku sezonu, koja nam je sa sobom donijela pregršt novih stvarčica, ali i vratila neke dobre klasične komade u garderobe.

Osim gležnjača, čizma, balonera i pletenih komada, svoja dnevna izdanja obogaćujemo debljim modelima majica koje možemo kombinirati s lakoćom.

Posebnu draž imaju ako dolaze u atraktivnoj paleti boja, koja se zavukla u naše ormare i ostat će prisutna u našim outfitima naredni period.

Neutralne nijanse nas se jako dojme, jer znamo da se spajaju i sa svijetlijim i tamnijim tonovima boja, a aktualne su kroz cijelu godinu, neovisno o godišnjem dobu.

Francuski brend Sézane, koji se proslavio neodoljivim primjercima pletiva, pogotovo pulovera i džempera, novu je kolekciju obogatio trendi stvarčicama u koje se lako zaljubiti.

U moru atraktivnih odjevnih predmeta, za oko nam je zapela krem majica koja na prvi pogled izgleda sasvim jednostavno, no maleno srce na desnoj strani čini je pravim must-haveom.

Možemo je nositi u casual kombinacijama u spoju s trapericama, bijelim tenisicama i kožnom jaknom, ali i u malo elegantnijim i sofisticiranijim izdanjima s košuljom, balonerom i gležnjačama u camel nijansi.

Svoj primjerak ove ljepotice možete nabaviti na LINKU, te u svakodnevne kombinacije uvrstiti maleni znak ljubavi koji ćete uvijek nositi sa sobom.