FOTO by hr.tommy.com

Moda

Krem ili u boji trapera? Otvorene ili zatvorene? Tommy Hilfiger espadrille šarmirat će sve redom!

Viktoria Mikulić 20. svibnja 2020.

Vi možda i pronađete svog favorita, no mi se ne možemo odlučiti samo za jedne...

Ako postoji nešto u čemu bismo bezbrižno zakoračili u novu sezonu, bez osvrtanja i prisjećanja što su nam donijeli protekli mjeseci, tu bi čast definitivno imale Tommy Hilfiger espadrille.

Njihov asortiman obuće s jednakom strašću utjelovljuje casual i elegantnu ženu. Svojom ponudom istovremeno upotpunjuju dnevni i večernji look te u moderno doba donose dašak bezvremenske elegancije.

Njihovi noviteti koji su nas momentalno osvojili, zanosne espadrille dolaze u nekoliko izdanja. Možemo birati između otvorenih i zatvorenih modela, kao i dvije boje – krem i nijansa jeansa.

Ako ljeti ne možete zamisliti da nosite zatvorene cipele jer nije vam samo bitno da vaša stopala dišu već i da pokažete najnoviju pedikuru s efektnim gelom ili lakom, onda će vaš odabir definitivno pasti na espadrille slingbacksice koje su otvorene s prednje i stražnje strane, a krasi ih i preslatki remenčić.

Oni koji preferiraju klasiku i planiraju nositi espadrille od proljeća pa do kasne jeseni, sigurno će se opredijeliti za one zatvorenog tipa.

Koju god boju odabrali, obje istodobno pašu uz ležerne sportske trenirke kao i uz svečanije komade. Jedan od rijetkih modela obuće koji se uklapa apsolutno uz svaki look upravo su ove ljepotice.

Cijena novih Tommy Hilfiger espadrilla iznosi €79.90, a na vama je da odredite koje zaslužuju biti dio vaše ljetne garderobe. Za detaljnije informacije posjetite njihovu službenu stranicu.