FOTO by IMDb

Film

Kreću pripreme za snimanje filma Hocus Pocus 3!

admin 05. lipnja 2023.

Sestre Sanderson vraćaju se u svojem trećem nastavku

Iz Disneya dolaze odlične vijesti – upravo je potvrđeno da se kreće u realizaciju snimanja trećeg nastavka filma Hocus Pocus.

Ovaj film podigao je prašinu nakon što je prošle godine objavljen drugi nastavak, nakon skoro tridesetogodišnjeg čekanja.

Hocus Pocus 3
Foto: IMDb

U intervjuu za The New York Times, Sean Bailey, predsjednik Walt Disney Studios Motion Picture Production, potvrdio je i da u trećem nastavku dolaze ista lica sestara Sanderson, što znači da ćemo opet gledati Bettu Midler, Kathy Najimy i Sarah Jessicu Parker.

Hocus Pocus 3
Foto: IMDb

Nikog ne bi trebalo iznenaditi tako brzo snimanja nastavka, jer je drugi dio bio hit s preko 2,7 milijardi minuta gledanja. Hocus Pocus prvi je put objavljen 1993. godine, a režirao ga je Kenny Ortega prema scenariju Micka Garrisa i Neila Cuthberta te priči Davida Kirschnera i Garrisa.

Hocus Pocus 3
Foto: IMDb

Film prati tri vještice koje sasvim slučajno uskrsnu tinejdžeri u noći na Noć vještica.

Hocus Pocus 3
Foto: IMDb

Svi koji su pogledali drugi nastavak mogli su, na temelju kraja, zaključiti da se napravila podloga za treći nastavak, ali da će doći ovako brzo to se nitko nije nadao.

Nadamo se da ćemo uskoro imati više informacija, ali sudeći po tempu koji je nametnut u pripreme za početak snimanja nastavka, vjerujemo da će one stići vrlo brzo.