FOTO by IMDb

Film

Kreće snimanje 4. sezone serije “You”

admin 16. veljače 2022.

Smiješi nam se deset novih epizoda

Prošlo je već nekoliko mjeseci od kada smo odgledali treću sezonu napete Netflix serije You, a neposredno prije premijernog prikazivanja iste potvrđeno je da je snimanje četvrte sezone dobilo zeleno svjetlo.

Logistika za početak snimanja četvrte sezone već je nekoliko mjeseci u pogonu, a snimanje i proizvodnja kreću već sredinom ožujka. Pisanje scenarija za četvrtu sezonu započelo je još u studenom prošle godine, a sada se ekipa ponovo okuplja u svojim uredima i kreću pripreme za realizaciju.

Kronološki gledano to znači da snimanje kreće sredinom ožujka, produkcija traje oko 4 mjeseca i posao bi trebao biti gotov krajem srpnja. Ovo je idealna situacija u kojoj bi se snimanje trebalo odvijati u kontinuitetu, bez iznenadnih faktora koji posljednjih mjeseci utječu na snimanje mnogih serija i filmova.

Treća sezona završila je u Parizu, tako što je Nick/Joe bio u potrazi za Marianne, dok bi se dio četvrte sezone mogao snimati i u Engleskoj. Četvrta sezona dolazi u deset nastavaka i ne sumnjamo da će nas tvorac serije, Sera Gamble oduševiti svojim radom, kao u protekle tri sezone.

Ono što nam slijedi u narednim mjesecima je potvrda glumačke ekipe, početak snimanja i pokoji teaser. Završetak snimanja se predviđa krajem srpnja i onda kreće “peglanje” i finalna produkcija koja obično traje oko pola godine.

Ako nam Djed Božićnjak ostvari želje mogli bi se iznenaditi i uživati u četvrtoj sezoni taman pred Božić, ali nešto je izvjesnije da će četvrta sezona imati premijeru početkom 2023. godine.