FOTO by IMDb

Film

Kreće snimanje 2. sezone serije Sex/Life

admin 09. veljače 2022.

Svaka nova vijest o ovoj seriji nas razveseli

Stiže odlična vijest za sve ljubitelje popularne erotske serije Sex/Life, a ona kaže da ovog mjeseca kreće snimanje druge sezone, što znači samo jedno – sve smo bliže da ju gledamo na malim ekranima.

Serija Sex/Life premijerno je prikazana na Netflixu u lipnju 2021. i odmah je postigla ogroman uspjeh, s gotovo 67 milijuna kućanstava koja su gledala seriju u prva četiri tjedna od početka prikazivanja.

Samo tri mjeseca kasnije, Netflix je najavio novu sezonu Netflixove serije, a obožavatelji nisu mogli sakriti svoje oduševljenje kada su otkrili da burna avantura glavnih likova još nije gotova i da se ljubavni trokut nastavlja.

Da je snimanje krenulo može se vidjeti i na društvenim mrežama, gdje su glumci svojim objavama golicali maštu nestrpljivim fanovima. 23. siječnja kreatorica serije, Stacy Rukeyser, objavila je fotografiju večere sa svojim suprugom uz tekst da kroz dva tjedna putuje u Toronto.

Iako nije rekla koji je razlog odlaska u navedeni grad, razlog je bio očigledan – Sex/Life snima se u Kanadi.

Kako je snimanje tek krenulo, očekuje se da će završiti negdje u kasno proljeće.

Nakon toga slijedi postprodukcija koja će sigurno trajati oko pola godine tako da gledanje novih epizoda možemo očekivati negdje krajem jeseni ili početkom zime. Iako se čini dugo, vjerujte, vrijeme će proletjeti.