FOTO by fortnumandmason / JYSK

Iće & piće

Kreće sezona čajeva, a onaj s okusom Gin&Tonica naš je favorit

admin 22. rujna 2022.

Pripremite čajnik i šalice...

Sutra je prvi dan jeseni, a s njim dolazi i sezona sivila i niskih temperatura. Svim čajoljupcima koji čaj konzumiraju kroz čitavu godinu ovo i nije neka vijest, ali nama rekreativcima dolazak hladnog vremena znači da je sezona ovog vrućeg napitka počela.

Danas možemo birati između bezbroj okusa i svatko ima svoj omiljeni, a mi smo pronašli jedan okus kojeg je nemoguće ignorirati. Gin&Tonic čaj kojeg smo pronašli unutar fortnumandmason web trgovine odličan je za početak sezone.

Čaj ne sadrži alkohol već svojim sastojcima podsjeća na svima nam poznatu gin-tonic kombinaciju. Matičnjak, korijander, komorač, borovnica te limeta i krastavac arome su koje zajedno čine jedinstven okus. Uz ove sastojke čaj bi mogli zavoljeti i oni koji ovaj topli napitak manje preferiraju.

Sigurni smo da će ovaj čaj svojim sastojcima relaksirati vaš duh i tijelo, a za maksimalni užitak posvetite se detaljima i sitnicama koje vas okružuju. Unutar JYSK ponude pronašli smo nekoliko artikala koji će se svojim bojama i materijalima odlično uklopiti u vaš ritual ispijanja čaja.

Topla deka ERANTHIS i ukrasni jastuk TAKS pobrinut će se da vam bude maksimalno toplo i udobno.

Čajnik GAUTE i šalice HALFDAN svojim će zemljanim bojama umiriti atmosferu, a kao šećer na kraju poslužite svoje omiljene keksiće u zdjeli SIMON.

Ovo je naš prijedlog stvaranja ugodne jesenske atmosfere, a unutar JYSK ponude i vi možete pronaći svoju.