FOTO by Tyla / Collider

Film

Kreatorica Bridgertona donosi nam Inventing Anne – novi Netflixov megahit!

Mia Vodopija 04. studenoga 2021.

Nećemo se buniti, volimo nove zanimljive serije!

Stigle su uzbudljive vijesti – znamo kada ćemo moći gledati seriju koja će biti sljedeći Netflixov hit.

Variety je potvrdio da će Inventing Anna, žarko iščekivana drama koju je napisala i producirala Shonda Rhimes, biti dostupna na streaming servisu od veljače sljedeće godine. Datum izlaska bit će potvrđen naknadno.

collider.com

Inventing Anne prati istraživačku novinarku Vivian (Anna Chlumsky) u njenom istraživanju zadivljujuće lukave prevarantice Anne (Julia Garner). Pokušavajući ispričati priču o tome tko je Anna, Vivian razgovara s ljudima na koje je Anna utjecala tijekom svog kriminalnog pohoda, od onih koje je šarmirala do onih koje je prevarila.

Anna ipak nije puka kriminalka: ona je njemačka nasljednica i njujorška socialite, što komplicira proces istraživanja. Kako je Anna uspjela dobiti tisuće i tisuće dolara od njujorškog visokog društva kako bi financirala svoj luksuzni stil života?

tyla.com

Nakon što je Rhimes, koja je prošle godine producirala i Netflixov mega hit Bridgerton, pročitala priču 2018., odmah je poželjela ove čudne događaje pretvoriti u dramu. Nakon što je prethodno potpisala ugovor s Netflixom 2017., Inventing Anna je prvi veliki projekt sa streaming divom. To je ujedno i prva serija koju Rhimes piše od njezinog hita Scandal iz 2012.

Anna, pravim imenom Anna Sorokin, osuđena je za veliku krađu u travnju 2019. Izrečena joj je kazna od četiri do 12 godina zatvora, novčana kazna od 24.000 dolara i naloženo je da plati troškove sanacije od 199.000 dolara. Iz zatvora je puštena nakon dvije godine zbog dobrog ponašanja na uvjetnu slobodu.

tyla.com

Međutim, bila je suočena s deportacijom natrag u Njemačku, a trenutno je pod nadzorom ICE-a u Sjedinjenim Državama.

Inventing Anna izlazi na Netflixu sljedeće godine.