Dekor

Kreativnu zavjesu s motivom božićnog drvca ukrasite prema vlastitom izboru!

Viktoria Šafranić 22. prosinca 2021.

Uz zavjesu, dobit ćete pompone koje možete zalijepiti gdje god želite, kao i zvijezdu koja ide na vrh božićnog drvca...

Ako još niste, u idućih dan ili dva zasigurno ćete nabaviti božićno drvce. Ne znamo za vas, ali mi smo se morali predbilježiti još ljeti kako bi dobili bogatu i raskošnu jelku. Ništa nam ne može zamijeniti miris borovih grančica na božićno jutro. Čak ni otvaranje poklona ne unosi toliko radosti kao jedan pogleda no okićeno drvce.

Pomno biramo boje, lampice i ornamente u kojima će naše drvce zablistati te pokušavamo svakom članu obitelji prepustiti jedan dio za ukrašavanje.

Ipak, neki ljudi ne kupuju klasična drvca već biraju alternative poput umjetnih varijanti, ili idu korak dalje pa se odluče za nekonvencionalna drvca i tako ukrase ljestve ili jednostavno poslažu grančice po zidu u obliku božićne jelke. Svatko sam odlučuje kako će izgledati njihov dom u blagdansko doba i nema ljepšega nego napraviti sve točno onako kako želimo.

Iako smo mi tradicionalni tipovi i drvce ima poseban kutak u našem dnevnom boravku, pronašli smo još jedan simpatičan rekvizit koji će se idealno uklopiti u božićno ruhu. Riječ je o dodatku kojeg svaki prozor treba, točnije zavjesi koja dolazi s motivom božićnog drvca. Genijalna stvar kod ove zavjese je što sami možete kreirati svoje božićno drvce pomoću pompona koji se lijepe na jelku kao i zvijezde koju postavljamo na vrh.

Cijela obitelj moći će sudjelovati u ukrašavanju jelke, a njezina cijena iznosi 382,00 kuna. Ne propustite je naručiti još danas putem LINKA!