FOTO by Kreativnost Mar Ta

Dekor

Kreativne šalice ispunjene božićnim motivima izgledaju preslatko

admin 21. listopada 2022.

Neka baš svaki napitak miriše na Božić...

Iako nas još nekoliko tjedana dijeli od ulaza u najveselije razdoblje godine, sve više i više viđamo i čujemo božićne motive i imamo osjećaj da će i oni stići brže no što se nadamo. 

Nema ništa loše u tome ako već sada upalite playlistu božićnih pjesama ili ukrasite dom sitnom blagdanskom dekoracijom. Božićni blagdani nas uveseljavaju, ispunjavaju pozitivnom energijom i bude u nama dijete koje je spremno povjerovati u čaroliju blagdana.

Uskoro će televizijski program ispuniti blagdanski filmovi i serije, a na vama je da se ušuškate u najmekšu dekicu i pripremite šalicu omiljenog toplog napitka. Bez obzira pripremite li čaj, kakao, vruću čokoladu ili kuhano vino od sada ih možete konzumirati u predivnim šalicama ispunjenim blagdanskim motivima.

Bor, imela, vilenjaci, gnomovi i slatki medenjaci…

Nismo mogli odoljeti, a ne predstaviti vam božićne šalice koje smo pronašli unutar jedne kreativne domaće radinosti. Facebook i Instagram stranica brenda “Kreativnost Mar Ta” prepune su blagdanskog šarenila i veselih motiva te pretvaraju običnu šalicu u božićnu čaroliju. 

Kako ih opisati? Uz ove ljupke šalice imat ćete osjećaj da Božić stiže ranije. Ako ste jedni od onih koji ne mogu dočekati blagdansko razdoblje, dopustite da vam ovi šarmantni detalji približe to magično doba.

Uz njih, svaki trenutak druženja s vašim ukućanima bit će još veseliji i topliji, osmijeh i ljubav širit će se vašim domom, a tu čarobnu zarazu prenosit ćete na sve ljude u svojoj okolini. Može li bolje od toga? 

Posljednjih godina blagdanski gnomovi postaju sve traženiji božićni motiv, a sada ih možete imati i na svojoj omiljenoj šalici. 

Ljubitelji slatkog neće ostati imuni na motive medenjaka koji će vaš napitak učiniti još slađim. 

Za one koji štuju tradiciju tu su i klasični božićni motivi poput snjegovića, blagdanskog drvca i božikovine.

Prelistajte GALERIJU i pronađite svoju omiljenu šalicu

Kada ljubav preraste u posao… 

Marta Posarić vlasnica je brenda “Kreativnost Mar Ta” koji je nastao sasvim slučajno, iz ljubavi prema hobiju. 

Oduvijek sam bila kreativna i voljela sam svašta izrađivati. Sve je krenulo prije pet godina, sasvim slučajno, kada sam jednu večer izrađivala figurice od Fimo mase i uklopila ih na šalicu. Prve radove poklonila sam svojim bližnjima, a njihovo oduševljenje bio je okidač da svoje radove kroz društvene mreže predstavim i ostalima. Šalice su bile početak, a poveća doza kreativnosti u glavi proširila je ponudu i na okvire za različite prigode, čače, oslikane bodije za djecu, torbe, ukrase. Naravno, tu su i planovi za budućnost u kojoj planiram širenje ponude na još više segmenata, a vjetar u leđa mi daju predivne povratne informacije zadovoljnih kupaca“.

Čarobna blagdanska jutra…

Osim šalica unutar blagdanske ponude možete pronaći i buduću omiljenu zdjelicu za svoj doručak koje su također ukrašene božićnim motivima. Ako se po jutru dan poznaje onda će uz ove komplete vaše započinjati uz dašak blagdanske čarolije koja će vas pratiti kroz čitav dan.

Za još više blagdanske inspiracije posjetite “Kreativnost Mar Ta” društvene mreže Facebook i Instagram i neka vas obuzme čarolija Božića.