FOTO by CEWE

Dekor

Kreativan način kako zauvijek sačuvati sve svoje ljetne uspomene

Viktoria Mikulić 13. rujna 2022.

Rujan je idealno vrijeme za kreiranje CEWE FOTOKNJIGE prepune doživljaja s godišnjeg odmora, a donosimo i razlog više da to učinite i ovog rujna…

Ljeto još uvijek traje, ali za sve nas koji smo se odavno vratili usvakodnevicu i radnu atmosferu, ljeto je odavno završilo. Ovih dana i vremenska prognoza prati naše raspoloženje, ali uvijek se trudimo biti pozitivni i smisliti način kako si uljepšati ovo prijelazno razdoblje i učiniti rujan jednim od ljepših mjeseci.

Zastanite na trenutak, zatvorite oči i zamislite nešto što vas uistinu veseli… Možemo li pogoditi? To su sve one naše ljetne dogodovštine koje nam u trenu izmame osmijeh na licu.

Bilo je tako lijepo dok je trajalo. Iako se bliži kraju, to ne znači da ljeto 2022. ne možemo zauvijek nositi u srcu, ali i imati i podsjetnik koji će nas uvijek vraćati u te sretne i bezbrižne trenutke.

Kako biste ljetne uspomene sačuvali zauvijek, ne morate tražiti dalje od CEWE FOTOKNJIGE koja je najbolji odabir iz više razloga. Za početak, može se kreirati putem aplikacije s vašim fotkama direktno s pametnog telefona ili ako vam je lakše, pomoću fotoprograma za računalo koji u odnosu na aplikaciju nudi više kreativnih mogućnosti uređivanja.

Osim što je vrlo jednostavna za izraditi, konačan rezultat su vaše uspomene sačuvane u predivnom formatu vrhunske kvalitete.

Ako imate puno doživljaja s godišnjeg odmora, ali ne znate kako ih rasporediti , u nastavku donosimo na koji način kreirati fotoknjigu i sortirati fotografije…

Za početak, postavite fotografiju destinacije na kojoj ste odsjeli jer upravo je ona poanta čitave priče. Zatim ubacite nekoliko fotki s plaže koje će vas uvijek asocirati na nezaboravno ljeto 2022. To može biti kamenčić, školjka, kula od pijeska, luftić ili nešto drugo što je obilježilo vaše ljeto.

Nakon toga možete postaviti jednu fotku s osobama s kojima provodite godišnji odmor jer upravo su oni ti koji su vaše ljeto učinili još posebnijim, npr. dok ispijate ice caffe ili voćni koktel, dok se sunčate, kupate i slično.

Nemojte zaobići ni fotke vaših večernjih izlazaka na kojima ste se u potpunosti opustili. I šećer na kraju, magični zalasci sunca koje ste uspjeli uhvatiti, sigurni smo da ih je bilo barem nekoliko…

Raspored fotografija možete birati sami ili ih rasporediti u jedan od mnogih predložaka koji se nudi prilikom izrade, a na stranica možete po svojoj želji dodavati i tekst, karte, sjajne efekte na korice čak i video uratke putem generiranih QR kodova prilikom izrade, a to su samo neke od mogućnosti kreiranja.

Kada vaša fotoknjiga stigne na vrata okupite ljude s kojima ste bili na odmoru i s njima podijelite najljepše trenutke koje sačuvali u svojoj fotoknjizi. Odlična vijest je da su CEWE fotoknjige na akciji tijekom čitavog rujna tako da svatko od vas može dobiti svoj primjerak po pristupačnoj cijeni.

Tko kaže da rujan ne može biti prepun pozitive i zabavnih doživljaja?