FOTO by Zara

Moda

Kratke hlače, dobrodošle! 10 trendi modela iz Zare!

Viktoria Šafranić 02. lipnja 2021.

High street brend nam je pripremio šaroliku ponudu neophodnog ljetnog komada...

Možda je baš zato to proljeće toliko posebno, jer gotovo da ga i nema…Iz zimskih jakni i čizmi uskočit ćemo ravno u sandale i japanke. Čini nam se da na prste jedne ruke ne možemo nabrojati tjedne u kojima smo zaista osjetili onu raskoš proljeća, cvrkut ptica, suptilne zrake sunca i zelenilo u punom sjaju.

Iako se radujemo ljetu, još bismo nakratko htjeli zaustaviti vrijeme jer proljeće ima onu jedinstvenu čar kada se ne budi samo priroda, već i mi, naša energija, želja za svime…

Na vrijeme nažalost ne možemo utjecati, no svakako smo više skloni visokim vrućinama nego kiši. Ako ne spajate vikend i jedni ste od rijetkih koji ne putujete, nego jednostavno želite odmoriti i provesti ove dane kod kuće, onda biste možda mogli posvetiti nekolicinu vremena za prenamjenu ormara.

Duge hlače i dalje ćemo držati u našoj garderobi, no uskoro će postati sekundarni odjevni predmet jer će u narednim tjednima tron zaokupiti ljubimice sezone – kratke hlače.

Najudobniji ljetni komad nije samo ugodan za nošenje preko dana, već je svojim šarmantnim uzorcima i bojama dobrodošao u večernjim satima. Čipkasta bluza, običan bijeli T-shirt ili crop top, Zarini modeli koji su odnedavno dostupni u njihovim trgovinama možete spojiti sa svime.

Ne znamo je li vaš stil odijevanja casual i sportski ili ste više tip za svečaniju odjeću, mi smo se pobrinuli da izdvojimo za svakoga ponešto. Od bermuda, vrućih traper hlačica do uskog modela nalik bickama, vjerujemo da ćete u našoj galeriji pronaći jedne za ljetne dane.

Vibrantne boje, pastelne nijanse, točkice, cvijeće, volani – ovo će ljeto biti u znaku veselja!

U nastavku donosimo novitete zajedno s cijenama: