FOTO by Next / Instagram @

Dekor

Kraljica jeseni u baršunastom izdanju je najupečatljivija dekoracija za naše domove

Krešimir Šustić 21. listopada 2020.

Prije adventa, životni prostori će poprimiti notu šarenih plodova

Prije nego naše domove pretvorimo u malene božićne oaze ukrašene najljepšim i najveselijim dekorativnim predmetima, još ćemo se malo pozabaviti jesenskim ukrasima.

Iako tmurno, sivo i kišovito godišnje doba donosi paletu s pregršt upečatljivih boja, ne doživljavamo je toliko kao adventsko doba u kojem sve vrvi od blještavih lampica.

Najesen vlada toplina, lišće koje svojim neodoljivim i prekrasnim nijansama pokrije gradske ulice, ali i neki od najsočnijih plodova koje osim za slastice, možemo iskoristiti za dekoriranje.

Tako često imamo prilike vidjeti aranžmane od mješavine jabuka, suhog lišća, žireva, češera i kestena, ali i kraljicu ovog zanimljivog godišnjeg doba, bundevu.

Znamo da dolazi u nekoliko zanosnih boja, da je zaštitnica najstrašnije noći u godini, Halloweena, kada se posebno volimo poigravati njezinim oblikom i izrezbariti je prema vlastitim željama.

Tražeći nove ideje za ukrašavanje naših životnih prostora, naletjeli smo na mnoštvo fotografija na kojima je možemo vidjeti u baršunastom izdanju kao glavnu ulogu među dekoracijama.

Glatke na dodir i u različitim veličinama u kojima dolaze, odlično izgledaju na stolu u staklenim posudama, kao viseći ukrasi ili u košarama s ostalim sočnim plodovima.

Web shop Next je izbacio svoj primjerak koji dolazi u sjajnoj bakrenoj nijansi i može se objesiti na suhu grančicu, ali i staviti na neko mjesto koje je potrebno malo ukrasiti.

Po cijeni od samo 37 kuna, možete je nabaviti klikom na LINK i dane prije Božića obilježiti atraktivnim ukrasom koji upada u oči.