FOTO by Mango

Moda

Kraljevsko plavim salonkama u Mango režiji kažemo DA!

Viktoria Mikulić 24. siječnja 2023.

Svečana obuća nikada nije izgledala sofisticiranije...

Odjeća, obuća i modni dodaci mogu nas privući iz više razloga. Ponekad nam se sviđa oblik, kroj, nekada iste kupujemo na temelju udobnosti ili pristupačne cijene, no najčešće je određena boja ono što nam na prvi pogled oduzme dah.

Ako bi za jednu boju većina ljudi složno rekla DA, a pritom ne mislimo na neutralne tonove poput nude nijansi ili crnu i bijelu, to bi onda definitivno bila kraljevsko plava. Ova otmjena boja s lakoćom se uklapa u naše dnevne i večernje outfite. Budući da je riječ o dominantnoj nijansi, najbolje je nositi je kao finalan touch koji će i onaj najjednostavniji look pretvoriti u efektan.

Kada želite začiniti garderobu, naš savjet je dodati joj torbicu ili cipele u nekoj jarkoj boji. Salonke s potpisom Manga upravo su jedan takav komad koji će biti ono prvo što će svi primijetiti na vama, ne samo zbog boje već i profinjenog brušenog kristala koji se nalazi na prednjoj strani.

Bez obzira nosili ove salonke uz hlače, haljinu ili suknju, u svim varijantama bit će u centru pozornosti. Stvorene za razne zabave i bitna događanja, ove su cipele must have komad koji vas nikada neće razočarati.

mango kraljevsko plava boja

Kraljevsko plava boja uvijek je u trendu, baš kao i salonke koje se smatraju bezvremenskom obućom, stoga će vam bez imalo sumnje potrajati godinama.

Za sve žene koje vole plavu boju, posebice u ovom glam tonu, cijena ovih potpetica od 8 centimetara iznosi 59,99 €, a naručiti ih možete putem mango.com/hr!