FOTO by massproductions

Dom

Kraljevski naslonjač za sve zimogrozne osobe!

admin 07. rujna 2021.

Obavijen vunom, stvoren je za nadolazeće hladnije dane

Sukladno informacijama meteoroloških stanica ovaj rujan bit će relativno topao i bit će prilike za još koje vikend putovanje ili odlazak negdje u prirodu. Ulaskom u listopad nema iznenađenja, svi sve znaju, čeka nas tmurno i kišovito razdoblje s nekoliko stupnjeva nižom temperaturom. Kako tjedni budu prolazili temperature će biti sve niže i niže, a mi ćemo tražiti načine kako da nam uvijek bude toplo.

Posljednjih nekoliko godina svake jeseni pronalazimo niz zanimljivih stvarčica koje nam pomažu u održavanju ugodne tjelesne temperature, a razvoj tehnologije podigao je ovu aktivnost na jedan viši nivo.

Već smo pisali o grijačima za ruke, noge i glavu koje možete koristiti na vašem radnom mjestu, ali sada smo pronašli proizvod koji nije pogonjen na struju, USB ili sličnu tehnologiju, već svoju toplinu stvara na najprirodniji mogući način.

Radi se o kraljevskom naslonjaču koji je u potpunosti obavijen krznom i prkosi svim gadgetima koji svoju toplinu stvaraju uz pomoć tehnologije.

Izrađen je od vune turskih pripitomljenih koza koje proizvode sjajna vlakna poznatija kao moher.

Osim funkcionalnosti ovaj kraljevski naslonjač izgleda fora, a njegova boja odlično će se uklopiti u svaki “girly” ured.

Trendy kraljevski naslonjač uz koji možete zaboraviti na hladnoću zvuči odlično, no prije no što krenete s planiranjem kako ga što prije “ubaciti u svoju košaricu” obratite pozornost na cijenu.

S cijenom od 2558 eura ipak ćemo razmisliti o jeftinim kineskim grijačima na USB te ćemo shvatiti zašto mu tepaju “kraljevski“.

Ako ipak imate 15-ak tisuća kuna viška iz pristojnosti ćemo vam ponuditi i link za kupnju, no po svemu sudeći dekica ostaje naš prvi izbor. Bilo bi i fer spomenuti da dolazi u 4 boje, no nakon što ste vidjeli cifru, koga briga…