FOTO by Netflix

Film

Kralj komedije Eddie Murphy dolazi u novom blagdanskom filmu

admin 13. listopada 2023.

Što možemo očekivati u filmu "Candy Cane Lane" pogledajte u traileru

Uskoro nam dolazi još jedan blagdanski film s veteranom komedije u kojoj će zajedno sa Tracee Ellis Ross glumiti u naslovu “Candy Cane Lane“.

Eddie Murphy glumi Chrisa Carvera, koji pod svaku cijenu želi pobijediti na godišnjem natjecanju u božićnom uređenju doma koje se održava u njegovom susjedstvu. No, daleki je put do toga…

Foto: Netflix

Ellis Ross glumit će Chrisovu suprugu Carol i vjerujemo da nas čeka pravi obiteljski film ispunjen smijehom i pozitivnom energijom.

Foto: Netflix

Službeni sinopsis za film glasi: “Nakon što Chris nenamjerno sklopi dogovor s nestašnom vilenjakinjom Pepper (Jillian Bell) kako bi povećao svoje šanse za pobjedu, ona baca čaroliju koja oživljava 12 dana Božića i izaziva pustoš u cijelom gradu. Uz rizik da upropasti praznike svojoj obitelji, Chris, njegova žena Carol (Tracee Ellis Ross) i njihovo troje djece moraju se utrkivati ​​s vremenom kako bi razbili Pepperovu čaroliju, borili se s podmuklim magičnim likovima i spasili Božić svima.”

Foto: Netflix

Upravo je izašao i prvi trailer za film u kojem možemo vidjeti Murphyjevo entuzijastično planiranje kako pobijediti u natjecanju za blagdansko ukrašavanje.

Foto: Netflix

Eddie Murphy osvojio je srca gledatelja filmovima “48 sati” i “Policajac s Beverly Hillsa“, ali jedna njegova uloga uvjerila je publiku kako je, osim odličnog komedijaša, i pravi šarmer. To je uloga u filmu “Boomerang” kojeg se svi sigurno sjećamo.

Nakon trideset godina od debija tog filma “Candy Cane Lane” ponovno ujedinjuje glumca s redateljem “Boomeranga” Reginaldom Hudlinom i vjerujemo da će ta kemija rezultirati jednom odličnom obiteljskom blagdanskom komedijom.

Film kreće s prikazivanjem 1. prosinca.