Moda

Krajem godine dominirat će ljubičasta boja! Naoružajte se adidas favoritima!

Viktoria Šafranić 22. listopada 2020.

Od zanosnih trenirki, hoodica do bomber jakni, donosimo nove i snižene modele!

Iako se ljubičasta smatra sporednom bojom, u današnje vrijeme sve više dominira, osobito ona u ultra violet tonu, koji u jesenskim i zimskim mjesecima posebno dolazi do izražaja. Prvenstveno u home dekoru gdje se najviše uklapa u što jednostavniji ambijent, kojem čini savršen kontrast.

Također, obožavamo je i u modnom svijetu, posebice na odjevnim predmetima poput haljina, košulja, bluza, trenirki, kao i kod accessoriesa, na noktima ili kosi…

Osim tamnoljubičaste, tu je i lila nijansa koja je dobrodošla u svim godišnjim dobima. Ova nježna boja nikada nije u centru pozornosti, već je stvorena da se suptilno ističe i stopi sa svakim lookom, dnevnim ili večernjim.

Svi zamišljamo jesen prepunu raskošnih i toplih nijansi, no često je realnost potpuno drugačija i većinu dana dočeka nas sivilo, magla i kišno vrijeme, stoga je pravi čas da je razvedrimo zanosnim ljubičastim tonovima.

Kosa boje šljive hrabar je, ali odličan izbor!

Naravno, prije nego što smo se bacili u potragu za odjećom ljubičaste boje, počeli smo razmišljati koji bi as to komadi najviše razveselili u ovom periodu. S obzirom na ‘napetu’ situaciju koja vlada našom zemljom, sve što nam treba su opuštene stvarčice, u kojima ćemo se osjećati ugodno a svakom koraku.

Milka čokolada na noktima – poželjna nijansa za jesenske dane!

Upravo takvu vrstu udobnosti kojoj težimo pružaju adidas trenirke, suknje, jakne i puloveri, a mi smo sortirali one u ljubičastim izdanjima. Svaki od ovih artikala poseban je na svoj način, a na vama je da odlučite jeste li više za tamnije ili svjetlije varijante, široke nogavice, oversized ili bomber modele, cozy pulovere ili uske modele.

U nastavku donosimo galeriju adidas ljubičastih favorita zajedno s cijenama:

Kupnju ovih chic adidas odjevnih predmeta možete obaviti putem ASOSA.