FOTO by soulmiacollection.com

Moda

Kraj rujna je – vrijeme je za Halloween raspoloženje!

Mia Vodopija 28. rujna 2021.

Dodajte svojoj garderobi nešto potpuno drugačije…

Iako smo kalendarski ušli u jesensko godišnje doba i iako smo već iskusili kiše i hladnije vrijeme, sunčeve zrake nas opet griju. Kada je riječ o odijevanju tijekom toplijih dana, razmišljamo o onoj vrsti materijala u kojoj se ne bismo ‘skuhali’.

No s obzirom na to da se hladno i kišovito vrijeme opet bliži i da nas ovaj val topline i sunca već polako napušta, ne možemo ne biti uzbuđeni zbog ideja za odjevne kombinacije i slojevitih mogućnosti koje donosi ova chilly sezona.

$12.99

Od blejzera, kaputa i jakni pa sve do udobnog pletiva i haljina od džempera, uistinu imamo opcija kojima se sa zbilja možemo igrati. Mnogi članci vas savjetuju što obući na posao, kakve sve business kombinacije možete spariti, ali mi vam predlažemo nešto drugo.

$19.99

S obzirom na to da se rujan, prvi mjesec jeseni, približava kraju, vrijeme je da se okrenemo prema budućnosti i listopadu – točnije, prema Halloweenu / Noći vještica.

$29.49

Mekane majice, veste i košulje nisu samo udobne, već i stylish, a pogotovo ako su pomalo otkačene. Neka vas ovi odjevni komadi nadahnuti Halloweenom inspiriraju da pronađete dijete u sebi, ali i da budete drugačiji od drugih.

$29.49

Ovaj Halloween stil možete nositi uglavnom u casual kombinacijama, s tamnim ili svijetlim trapericama, crnim tajicama te gležnjačama, tenisicama ili čizmama.

$12.99

Obucite jaknu neutralne boje preko vaše nove najdraže Halloween košulje i vaš look je gotov.