FOTO by PR

Elegant

Kraj ljeta rezervirali smo za tetošenje kože!

PR 29. kolovoza 2023.

Zašto su FOREO uređaji postali sastavni dio moje after summer skincare rutine?

Početak rujna nekima je najljepši dio ljeta, stvoren za uživanje u skrivenim uvalama koje se sad mogu doživjeti u puno mirnijem izdanju.

Ako ste među sretnicima čiji dani na obali tek slijede, sam pogled na more vjerojatno će biti dovoljan da se opustite i prepustite ljetnoj bezbrižnosti. Za sve ostale, koji su se već vratili u gradsku vrevu i užurbanu rutinu, rujan je savršeno vrijeme za stvaranje zdravih navika koje će vas opuštati i pozitivno djelovati na vaš um i tijelo.

Švedski beauty tech brend FOREO, zna da ljepota dolazi iznutra, a njegovi napredni skincare gadgeti stvoreni su za trenutke opuštanja i dubinsku njegu nakon koje će vaša koža zasjati, stoga vam je pripremio korake za opuštajuću švedsku beauty rutinu.

PRVI KORAK: OPUŠTAJUĆE ČIŠĆENJE I MASAŽA LICA UZ LUNA 4 PLUS UREĐAJ

Upalite mirisnu svijeću i omiljenu playlistu i započnite vašu beauty rutinu uz najnoviji LUNA 4 plus uređaj. Njegova termoterapija će vas opustiti u trenu, a osjećaj čistoće nakon tretmana pratiti cijeli dan. LUNA 4 plus uklanja do 99% bakterija, nečistoća i viška sebuma, dok njegova NIR (near-infrared) LED svjetla pomažu umanjiti znakove starenja, ali i povećati razinu kolagena i elastičnosti kože.

Za najbolje rezultate uparite ga sa LUNA™ Micro-Foam Cleanser 2.0 – nježno ispire duboko ukorijenjene nečistoće s lica i vrata te osvježava i priprema vašu kožu za dan ili noć koja je pred nama.

DRUGI KORAK: DUBINSKA HIDRATACIJA UZ UFO 3

FOREO UFO 3 je najnoviji FOREO beauty tech gadget koji pruža intenzivni tretman lica u samo 2 minute. Uz nevjerojatne rezultate koje nudi u kombinaciji s UFO maskama, osigurava i opuštajuće spa iskustvo. Njegova krioterapija osvježava kožu i čini ju čvršćom i sjajnijom zbog čega je odličan odabir za njegu kože u toplijim mjesecima. Upratite ga s nježnom Glow Addict maskom koja daje svjetliji izgled beživotnoj koži za sjajniji i zdraviji izgled.

TREĆI KORAK: TRENING LICA UZ FOREO BEAR

Opuštanje i trening u isto vrijeme? Moguće je uz FOREO BEAR, najsigurniji mikrostrujni uređaj na svijetu, koji će razbuditi vašu kožu i pružiti joj neinvazivni lifting. Samo 3 minute su dovoljne za trening više od 65 mišića lica i vrata nakon kojeg će vaša koža biti čvrsta kao nikad prije. Uz najnoviji SUPERCHARGED Serum 2.0 vaša će koža  biti nahranjena i zaglađena.

FOREO beauty tech proizvodi dostupni su na foreo.com kod službenih partnera: Douglas.hr, Martimex, FABU Spot