FOTO by Orsay

Moda

Kožne suknje iz Orsaya po nevjerojatnim cijenama već od 30 kuna!

Viktoria Šafranić 26. siječnja 2021.

Crvena, plava, mustard žuta ili crna?

Koža je materijal koji najčešće nosimo zimi, osim u vidu modnih dodataka, kada je poželjna u svim godišnjim dobima, kao i kožnih jakni koje rado viđamo na gradskim ulicama u proljeće i najesen.

Kožne čizme, haljine, hlače i suknje, sve su to komadi koji su u proteklim mjesecima plijenili pažnju u izlozima poznatih trgovina.

Orsay je jedan od onih high street brendova gdje se mogu pronaći najaktualniji trendovi koji su proizašli s modnih pista, kao i klasična elegancija koja nikada ne izlazi iz mode.

Uz pristupačne cijene i kvalitetu prilikom izrade, njihovi odjevni predmeti rezervirani su za različite proporcije, tako da nitko prilikom izlaska iz trgovine neće ostati razočaran.

30,00 kuna

Mi smo ovog puta zapikirali kožne suknje koje su trenutno na sniženju, a koje dolaze u 4 boje. Nebesko plava, jarko crvena, mustard žuta i crna, idealne su u kombinaciji s bijelim košuljama i visokim čizmama.

Modeli ih također nose uz klasične kapute i bundice koje ih savršeno nadopunjuju.

60,00 kuna

Osim tankog remenčića, vrlo su jednostavne što je poželjno jer ih njihove nijanse već čine dovoljno efektnima. Za one pripadnice nježnijeg spola s oblinama, ovi će ih primjerci lijepo istaknuti, a za sve one koji žele sakriti višak, uspjet će u tom naumu.

159,90 kuna

Ove ljepotice vrijedi posjedovati u ormaru jer uvijek dobro dođu u raznim prigodama, osobito kada ne znate što odjenuti. Na vama je samo da odučite jeste li više za klasiku ili upečatljive tonove.

Već od 30 kuna, tko bi im mogao odoljeti…