FOTO by Reserved

Bizar

Kožne mule s mašnicom – novitet iz Reserveda koji ne želimo!

Daria Lovrić 29. studenoga 2022.

O ukusima se ne raspravlja ai nas ipak zanima hoće li ove patkaste natikače biti dio vašeg outfita?

Dok smo vrijedno tražili must-have modne komade koji će zaokružiti naš svečani outfit u nadolazećim prigodama, pronašli smo još jedan primjerak koji će začiniti našu Bizar rubriku.

Reserved natikače mule s mašnicom 1
Reserved natikače mule s mašnicom

Nakon adidas mule modela, pronašli smo još jedne „svečane“ natikače s visokom potpeticom, jer ipak ulazimo u najglamuroznije doba godine!

Reserved natikače mule s mašnicom

Što kažete na ove cipelice? Kategorija Bizar – check!

Naime, riječ je o živopisnom modelu brenda Reserved. Iako nas često oduševi svojim TOP modelima obuće, ovaj par je daleko od toga.

Reserved natikače mule s mašnicom

Natikače mule s potpeticama izrađene su od lakirane prirodne kože u bijeloj i crnoj boji, a krase ih mini ukrasna ružičasta mašna sprijeda i niska žuta potpetica. Imaju blago zaobljeni kockasti vrh ili popularnije rečeno duck oblik.

Reserved natikače mule s mašnicom

Ako gledamo pozitivne strane, vrlo vjerojatno su jako udobne i možete ih nositi cijeli dan. Vrlo ih je lako kombinirati uz poslovni outfit, duge hlače cigarette kroja i pencil suknje i košulje.

Reserved natikače mule s mašnicom

Također, ako ste slučajno pozvani na tematski party i vaš je outfit ujedno i kostim, onda će se savršeno uklopiti u modnu priču.

Reserved natikače mule s mašnicom

Ako vam se slučajno svidio ovaj upečatljivi retro model i imate više hrabrosti od nas, možete ga naručiti putem Reserved web trgovine po cijeni od 499,90 kuna.