Poznati

Kourtney Kardashian i Travis Barker demonstrirali “French kiss” tijekom UFC meča

Antonija Andabak 14. srpnja 2021.

Ovakav javni poljubac već dugo nismo vidjeli...

Reality zvijezda Kourtney Kardashian već je nekoliko mjeseci s bubnjarom poznate punk-pop grupe Blink 182 i već uvelike privlače pozornost svojom pojavom. Prvo je Travis na prsima ispisao ime svoje djevojke, nakon toga na društvenim mrežama nastavili objavljivati poprilično intimne trenutke svoje veze.

Iako su mnogi mislili da je riječ o kratkotrajnoj romansi, izgleda da javnosti znaju pokazati koliko su u krivu. Kourt i Travis uočeni su kako se ljube gotovo svugdje: na plaži, u Disneylandu, na putovanjima, a svojoj su listi dodali i UFC 264 meč koji se održao 11.srpnja, a dodali su ga u svom stilu.

Tijekom meča, kamera je snimila par a voditelj Jon Anik prokomentirao je kako Travis i Kourtney vjerojatno znaju da ih kamera snima, a to je rekao jer se Kourtney okrenula Travisu da ga poljubi. Umjesto “pristojnog” poljupca, oboje su svima demonstrirali french kiss i iskreno…neki se još uvijek oporavljaju od scene.

Primjereno ili ne, ovaj par ima ozbiljne namjere zaručiti se o čemu se šuška u posljednje vrijeme sve više jer je očito da se Travis trudi impresionirati 42-godišnju reality zvijezdu. Mnogi predviđaju da će se zaručiti u Disneylandu, s obzirom na to da oboje obožavaju tamo provoditi slobodno vrijeme sa svojom djecom.

Kourtney ima troje djece iz braka sa Scott Disickom, a Travis Barker 17-godišnjeg sina i 15-godišnju kćer.