Njega kose

Kosi u boji šljive i patlidžana jednostavno ne možemo odoljeti!

Viktoria Mikulić 19. siječnja 2022.

Kada razmišljate o ljubičastoj kosi, možda će vam se svidjeti izgled, ali oklijevajte pristaje li vašim crtama lica. Počnite s tek nekoliko pramenova kako bi bili sigurni…

Možda ste do sada već željeli isprobati neke nekonvencionalne boje, kao što su plava ili ružičasta. No dopustite da vam ponudimo još jednu hrabru opciju: ljubičastu kosu. Ljubičastu znamo kao boju koja nastaje kada spojite crvenu i plavu, ali ona je više od toga. Postoje razne nijanse koje možete isprobati, poput pepeljasto ljubičaste, indigo i lila, kao i boju šljive.

Ljubičasta kosa je stvorena za žene koje se ne boje izraziti svoj stil. Često se dogodi da se žena probudi i odluči barem nešto promijeniti u svom izgledu. Uostalom, to je svojevrsno pravilo za ženu: ako se u životu dogodi nešto negativno, promijeni frizuru i osjećat ćeš se bolje.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Michelle ▪︎Edmonton▪︎Yeg Hair (@hairbymichelleee)

Dakle, ako ste pod stresom ili depresivni, zašto ne obojite kosu u ljubičastu? Međutim, nismo svi toliko hrabri za farbanje. No za početak to možete učiniti korak po korak, možda tek pokoji pramen obojiti u ljubičasto pa da vidite osjećate li se dobro s tom famoznom bojom.

Ljubičasta boja kose definitivno izgleda elegantno, šik i neobično. Zahvaljujući bogatoj paleti nijansi koje možete birati, može graciozno osvježiti vaš ten, naglasiti boju očiju i učiniti da izgledate mlađe.

Bez obzira imate li dugu kosu, kratku, kovrčavu, ravnu, nosite li bob, lob ili pixie frizuru, ljubičasta stoji apsolutno svima, samo je pitanje za koju se nijansu odlučiti. Nama je najfascinantnija ona u boji šljive i patlidžana, koja će zasjati pod suncem kao nijedna druga.

Pregledajte izbor slika u nastavku i odaberite ideju za ljubičastu kosu koja najbolje odgovara vašoj dobi, tenu i životnom stilu!