FOTO by Sinsay

Dekor

Košarice, teglice i lončići – dekor za pohranu biljaka već od 14,90 kuna!

Viktoria Šafranić 29. travnja 2021.

Ne samo da će vaše biljke izgledati elegantnije, već i cjelokupan prostor u kojem se nalaze...

Biljke su neobilazan dio našeg doma. Netko ih drži na prozoru gdje najbolje upijaju sunčevu energiju, drugima ukrašavaju balkon i terasu gdje također direktno dobivaju sve što blagodati sunca, dok se neki odlučuju na držanje biljaka u dnevnom boravku, kupaonici, hodniku i ostalim prostorijama u kući.

Gdje god ih postavili, ne možete pogriješiti, jedino trebate pripaziti da imaju uvjete koji su im potrebni ovisno o vrsti koju odaberete.

Spavaća soba je mjesto gdje snivamo i nije poželjna za držanje biljaka, tj moramo dobro promisliti koje ćemo postaviti jer ima onih koje pročišćavaju zrak, kao i onih koje zbog noćne fotosinteze kradu potreban kisik.

Bez obzira jesu li biljke dio vaše svakodnevice ili ste više za umjetne varijante o kojima ne morate previše brinuti oko zalijevanja i ostalih čimbenika, sigurni smo da će vam se svidjeti dekor koji sm upravo pronašli, a koji je namijenjen za pohranu istih.

Rubrika za dom u Sinsayu je prepuna teglica, košarica i lončića koji su stvoreni za držanje biljaka, ali i za pohranu nekih drugih stvarčica.

Cijene ovih preslatkih noviteta kreću se od 14,90 do 89,90 kuna i koje god odabrali, osvježit će svaki interijer i eksterijer svojim ruhom.

Pletene, metalne s natpisom ‘Home sweet home’ ili teglice s gumenim ručkama, uz njih će svaki ambijent poprimiti dražesnu notu, a posebno ako ih upotpunite najdražim zelenilom.

Detaljnu ponudu posudica za biljke možete potražiti OVDJE.