FOTO by Instagram @simsensitive / @ashlevi / @shmeggsandbaconn

Ljepota

Kosa u boji koralja ovoljetni je HIT

Mia Vodopija 25. lipnja 2021.

Jedna od najdražih stvari u vezi s koraljnom bojom jest ta što je na bazi breskve i ružičaste boje, a obje su univerzalno laskave

U slučaju da ste propustili trend šarenih boja kose, ne brinite, mi smo tu da vas podsjetimo. Koraljna boja kose je animirajuća i životna potvrda koraljne nijanse sa zlatnim podtonom koja energizira kosu.

Jedna od najdražih stvari u vezi s koraljnom bojom jest ta što je na bazi breskve i ružičaste boje, a obje su univerzalno laskave. Možete izabrati koralj hladnijeg ili toplijeg podtona, ovisno o tonu kože.

Budući da se kosa mora posvijetliti prije tonova breskve, imajte na umu da ćete dugo sjediti u frizerskom salonu.

Kao i kod svake obrade kose, uvijek postoji rizik od oštećenja što se tiče osvjetljavanja, a integritet kose malo će se promijeniti, ali na raspolaganju je toliko sredstava koji štite kosu tijekom posvjetljenja.

Sve dok se educirate o tome kako se brinuti za posvijetljenu kosu kod kuće, ne biste trebali doživjeti ništa abnormalno.

Koraljni balayage mogao bi biti zabavan način da isprobate ovu nijansu. On se može prilagoditi vašim individualnim potrebama, a može se kretati od laganog do jačeg ovisno o količini osvjetljenja i postavljanju u skladu s vašim specifičnim potrebama i željama.

Bojanje kose može ostaviti vašu kosu bez života i volumena – upravo zato je bitno pobrinuti se da su šampon i regenerator prilagođeni vašem tipu kose.

Šampon HASK Biotin Boost učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu. On jača dlaku kose, smanjuje lomljenje kose, pruža sjaj i volumen, a najbolja stvar je što je bez sulfata!

Regenerator HASK Biotin Boost osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose. On olakšava češljanje i uređivanje, zatvara površinu kose, čini je otpornijom, štiti kosu od oštećenja, pruža kosi fleksibilnost i volumen te ultimativno jača dlaku kose.

Sprej bez ispiranja HASK Biotin Boost pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno. Sprej pruža hidrataciju i hranjive tvari, povećava gustoću i jačinu kose, djeluje na neposlušnu kosu, ali dodaje i baršunastu mekoću.

Nadamo se da ćete se ohrabriti i isprobati ovu prekrasnu koraljnu nijansu i da ćete s navedenim proizvodima vratiti volumen vašem ljetnom hair looku!