FOTO by Instagram @teklabeautyblast / @emil.scutaru_wella.londa.opi / @ teklabeautyblast

Ljepota

Kosa boje terakote novi je seksi trend!

Daria Lovrić 15. rujna 2023.

Upečatljiva, luksuzna i privlačna -idealno rješenje za hrabre djevojke!

Promjena boje kose nije laka odluka, posebice kada je riječ o velikoj promjeni. Jesenski trendovi najavljuju uvođenje jarkih i upečatljivih boja poput kraljevsko ljubičaste, zelene, ružičaste i vatrene crvene. Osim što ćemo popularne boje viđati na policama poznatih brendova i uređenju interijera zavladat će i make up scenom te hair salonima.

Bojanje kose u crvenu nije laka odluka za žene, međutim novi trend u bojanju kose ostavio nas je bez teksta. Naime riječ je o specifičnoj nijansi crvene točnije o terakota tonovima.

Jesenski vatreni pramenovi – transformacija koju priželjkujete

Kako bi što bolje dočarali ovu predivnu nijansu probajte si zamisliti boju pečene gline. Terra cotta na latinskom znači „spaljena zemlja“ , a ova specifična boja predstavlja raspon od crvenih do smeđih tonova u kojima boje variraju od boje cigle do karamele i svijetlo smeđe boje.

Ukratko, terakota boja kose savršena je mješavina narančaste, crvene, boje lješnjaka, plave i smeđe. Ako vam je transformacija potrebna i želite promijeniti imidž, ovo je idealan trenutak da isprobate trendy nijansu.

Ovaj vatreni trend dolazi u mnogo varijacija i nijansu kose slobodno možete prilagoditi kako vama odgovara. Kombinirajte tehnike kao što su balayage ili ombre te tamnije i svjetlije tonove. Terakota boja kose vrlo je laskava nijansa kose koja doslovno pristaje uz sve tonove kože i boje očiju.

Kako biste terakota boju kose zadržali živopisnom i svježom, morat ćete redovito o njoj voditi brigu proizvodima za zaštitu boje.

Nadamo se da smo vam dali ideju i da ćete ove jeseni zablistati u seksi terakota izdanju! Ne zaboravite „Orange is the new black“!