FOTO by Instagram @hairby_chrissy @habitextensionmethod @hairby_chrissy

Ljepota

Kosa boje maslaca od badema pravi je hit 

admin 10. svibnja 2022.

Ova divna ljetna boja prava je poslastica

Već smo se upoznali s nekim opasno dobrim i inspirativnim trendovima boje za kosu koje nas čekaju ovog ljeta, od kojih su one u tonovima pijeska i kupine nekako najfavoriziraniji.

Trebate promjenu? Kosa boje pijeska najbolja je odluka koju ćete donijeti!

Kosa boje kupine proljetni je trend koji će savršeno pristajati svakoj brineti!

No na društvenim mrežama posljednjih je dana počela kružiti zanimljiva nijansa koja izgleda jednako dobro kao što zvuči, a radi se o kosi boje maslaca od badema.

Izvorno, engleski naziv ove nijanse je “Vanilla Almond Butter” i naravno da na engleskom bolje zvuči, ali na kojem god jeziku bila radi se o jednoj primamljivoj boji koja bi mogla biti ljetni hit.

Iako zvuči kao nešto što biste naručili u slastičarnici zapravo se radi o boji koja daje predivan balans između hladnih, ledeno plavih i toplih dimenzionalnih tonova koji su savršeni za ljeto.

Stručno opisana od strane stilista riječ je o orašastim tonovima u korijenu kose koji kulminiraju u isprepletenu mješavinu zlatnih, neutralnih i ledenih pramenova po sredini i prema vrhovima.

Ova boja za kosu mogla bi biti savršena referenca za salonsku transformaciju koja će začiniti ovo ljeto, a mi vam donosimo nekoliko primjera kako bi što jednostavnije donijeli odluku.