FOTO by Instagram @koranagvozdic

Moda

Korana Gvozdić podijelila fotku s maturalne večeri i pokazala sandale koje nosi već 23 godine!

Daria Lovrić 29. rujna 2023.

"Mjesecima sam ih gledala i sakupljala novce" – vintage model koji obožava

Korana Gvozdić i Ivan Šarić jedan su od omiljenih parova na našoj sceni, a svoje pratitelje na društvenim mrežama često uveseljavaju humorističnim videima i fotkama.

Korana je ovog puta pratitelje i ljubitelje mode oduševila posebnim fotografijama na kojima pozira u razmaku od čak 23 godine. Naime, glavna zvijezda na fotografijama su Fendi sandale, koje su i dan danas moderne.

Naime, Korana Gvozdić poznata je po svom besprijekornom modnom stilu, a ove fotografije dokazuju da je smisla za modu imala još prije dvadesetak godina kada je bila vrlo mlada djevojka. Svoje Fendi sandale kupila je za maturalnu večer i još uvijek ih čuva u ormaru.

„Google kaže da stvari postaju “vintage” nakon 20 godina. Ove sandale kupila sam za svoju maturalnu večeru prije skoro 23 godine, te ih i danas smatram jednima od najudobnijih, najdražih i najposebnijih cipela koje sam si priuštila. Doslovno sam ih mjesecima gledala kroz izlog (i isto toliko sakupljala novce) i realno nije mi palo na pamet da ću ih nositi godinama.“ – napisala je Korana ispod fotografija.

S obzirom na to da se moda uvijek neprestano vraća, prekrasna brineta objasnila je kako je ovaj model i dalje IN – „Fendi dan danas radi gotovo identičnu metalnu petu za neke svoje modele cipela, što znači da ipak nismo ispali iz mode. A kako stvari stoje, ići ću u njima i na Oliverovu maturalnu večeru.“

Na maturalnu večer Korana je nosila bijelu usku haljinu koja je imala tanke vrpce iznad dekoltea do vrata, a uz to je uskladila i šljokičaste naušnice i ukras u kosi. Spomenute Fendi sandale s metalnom petom začinile su cijeli look.

Korana je sve do dan danas zadržala izgled pout djevojčicu kao i vitku figuru, a mi moramo priznati da s godinama izgleda još bolje!