Poznati

Korana Gvozdić i Ivan Šarić na Instagramu obznanili sretnu vijest! Čestitamo!

Viktoria Šafranić 02. veljače 2021.

Wow, koje divne slike!

Poznati par jedan je od onih zbog kojih vjerujemo da i u javnom životu postoje prave ljubavi, a dokaz tome njihova je dugogodišnja veza od gotovo 10 godina. Unatoč brojnim izazovima, ovaj skladan par uspio je zadržati ono nešto, što je u današnje vrijeme zaista rijetkost.

Čini se da najslavniji hrvatski stand up komičar i prelijepa brineta imaju sve što se može poželjeti, no ipak je nešto nedostajalo kako bi njihova sreća bila potpuna.

Ivan i Korana danas su na svojim Instagram profilima podijelili sretnu vijest s pratiteljima, a to je da postaju roditelji. Iako nam nisu otkrili je li riječ o djevojčici ili dječaku, možemo naslutiti kako je predivna voditeljica i manekenka trudna već nekoliko mjeseci.

Dok ona blista u bijeloj haljini uz široki osmijeh, Ivan se nježno privija uz njezin trbuščić, dok je na drugoj fotografiji prati pogledom i zaljubljeno gleda.

Poznati komičar je uz fotografiju njih dvoje kratko napisao ‘+1’ dok je buduća mama sliku popratila ovim riječima: ‘Imam sve na svijetu. Nas troje’ uz hashtag #babyontheway’!

Netom iza objave počele su pristizati brojne čestitke, kako njihovih prijatelja i kolega, tako i vjernih obožavatelja.

Nakon turobne 2020. godine, konačno pristižu neke ljepše i pozitivne vijesti, a mi ovom divnom paru želimo da uvijek ovako blistaju kao danas, ako ne i malo više.