FOTO by Instagram @mia_crespo

Moda

Kopiraj look! Zara haljina i pelerina s resama tandem su kojem ne možemo odoljeti!

Daria Lovrić 02. listopada 2023.

Skupocjena siva u efektnom izdanju jesenski je favorit!

Svakom promjenom godišnjeg doba tražimo nove načine kako izgledati stylish pri svakom koraku. Osim što inspiraciju tražimo na web trgovinama popularnih brendova, ponekad nam je teško vizualizirati cijeli look.

Tada u pomoć uskaču popularne fashion influencerice i njihove modne kombinacije. Zara je jedna od najpopularnijih shopping destinacija koju obožavaju trendseterice, stoga ne čudi da na društvenim mrežama najčešće viđamo upravo njihove odjevne komade.

Zara pelerina – 25,95 EUR

Iako smo zakoračili u jesenski period, još uvijek je lijepo vrijeme. Dani su sunčani, međutim večeri su prohladne. Slojevito odijevanje je ključ za stylish izgled, koji će vas i ugrijati kada temperature padnu.

Zara pelerina

Ovog puta za oko nam je zapela prekrasna odjevna kombinacija koja se sastoji od cut out haljine dugih rukava s viskom ovratnikom i chic pelerine s resicama.

Ovaj tandem stvoren je za večernje izlaske, nadolazeće domjenke, svečane večere i romantične spojeve. Naizgled jednostavan, ali efektna siva boja u outfit donosi skupocjenu notu, posebice kada ju odjenete od glave do pete.

Zara haljina – 22,95 EUR

Uz ovu kombinaciju skupite kosu u nisku punđu ili raspustite blage kovrče i spojite ju sa salonkama u crnoj boji. Ako je i vama potreban efektan look za posebnu prigodu u jesenskim mjesecima, s ovom kombinacijom ne možete pogriješiti.