Poznati

Kopiraj kompletan make up look Elle Dvornik!

Viktoria Mikulić 24. srpnja 2018.

Otkrivamo koje make up proizvode je koristila i koja im je cijena...

Naša najpoznatija blogerica zna da za prekrasan izgled nije potreban ‘razvikani’ vizažist kao ni skupa kozmetika, dovoljno je samo nekoliko odgovarajućih make up proizvoda kako bi izgledala očaravajuće. Nedavno je završila tečaj šminkanja u Arimed beauty school te veoma uspješno savladala osnovne kao i malo zahtjevnije tehnike šminkanja.

Kako bojom kose, tako i šminkom Ella često voli eksperimentirati pa nas redovito na svom Instagram profilu počasti fotografijama na kojima izgleda kao da se sprema za crveni tepih, a zapravo je riječ o šminci koju si svatko od nas može priuštiti. Predivna mama među svoje top brendove uvrstila je Essence kozmetiku koja ima apsolutno sve što jednoj ženi treba.

Budući da dobro poznaje svoje adute, posebno je istaknula velike oči i ovog puta odabrala nešto svijetlije nijanse sjenila kako bi božanstvene crne trepavice došle do izražaja. Kako je ovog puta naglasak na očima, usne je namazala običnim svijetlo rozim sjajilom te svu pažnju prepustila šljokičavim očima. Obrve su također woow, slažete se?

Cijeli Ellin look možete kopirati već danas jer cijena svih ovih make up proizvoda zajedno ne prelazi 250 kuna.

ess. fresh & fit awake tekući puder 42,90 kn
ess. I love extreme maskara za volumen 23,90 kn
ess. tekući ink tuš za oči vodootporan 21,90 kn
ess. eyebrow designer olovka za obrve 12,90 kn
ess. dugotrajna olovka za oči 12,90 kn
ess.million nude faces paleta sjenila za oči 34,90 kn
ess. strobing & contouring paleta 59,90 kn
ess. my must haves sjenilo za oči 12,90 kn
ess. my must haves paleta 12,90 kn