Kultura

Koncertni spektakl ‘Naša bila štorija’

Viktoria Šafranić 17. ožujka 2017.

Ulaznice za zagrebački koncert od sutra u prodaji!

Ulaznice za zagrebački koncert ‘Naša bila štorija’ koji će se održati u Ciboni, 11. svibnja u 20 sati – u prodaju kreću sutra, u subotu 18. ožujka, u Scardoni (Srebrnjak 64) i u TicketShopu po cijenama od 100, 150, 200 i 225 kuna.

Najbolja mjesta, ona u prvim redovima svih sektora, prodaju se isključivo u Scardoni. Za sve koji svoje ulaznice kupe u Scardoni osobno ili narudžbom na karte@scardona.hr, na svaku drugu kupljenu ulaznicu ostvaruju popust od 20 kuna na sva izdanja u Scardoninom web shoppu. Popusti se ne mogu zbrajati već vrijede za jedno izdanje. Korištenjem popusta neka izdanja možete dobiti potpuno besplatno.

Ulaznice za koncert u Splitu u prodaji su od prošlog tjedna, a svoje mjesto u dvorani Gripe 21. travnja možete rezervirati kupnjom ulaznica u Ticket Shopu, na portalu Croatia Tickets ili na prodajnim mjestima u Splitu: Croatia records, Atlas, Dancing bear, Tisak media i Smokvina travel. U Splitu je koncertna promocija izazvala velik interes publike te se očekuje da će Gripe na premijeri biti pune ljubitelja mjuzikla u kojem uloge tumače Severina, Goran Karan, Danijela, Giuliano, Tedi Spalato, Stefan Kokoškov, Mirella Meić i Zorica Bučić.

U Scardoninom web shopu među mnogobrojnim izdanjima možete pronaći i album ‘Naša bila štorija’ sa 16 vanserijskih pjesama koje potpisuju Neno Ninčević i Goran Karan, a među njima su i veliki hitovi ‘Sta je svit’, ‘Manta me jubav’ te ‘Štorija’.

Album je u eskluzivnom digipacku, bogato opremljen knjižicom od 32 stranice s atraktivnim fotografijama sa snimanja spotova, stihovima pjesama, izjavama autora i sjajnim uvodnim monologom lika Ćiribimbaša koji savršeno opisuje likove, odnose zavađenih obitelji, Split ’70-ih godina i njegov jedinstveni mentalitet.

Album možete poslušati i na Deezeru i prvi se sa vrhunskom postavom izvođača kroz pjesme iz mjuzikla naći usred prelijepe ljubavne priče u Split ’70-ih godina. Dok stihove i glazbu svih pjesama potpisuju Ninčević i Karan, za aranžman je zaslužan izvrsni Nenad Šiškov.

Album ‘Naša bila štorija’ poslušajte na Deezeru: https://www.deezer.com/album/15551720

Nakon trećeg objavljenog singla i izdavanja albuma, kreativni tim ‘Naše bile štorije’ u Splitu će započeti koncertnu promociju mjuzikla koja će se nastaviti u Zagrebu, a zatim i Ljubljani.

Ne propustite koncertni spektakl kakav na našim prostorima odavno nije viđen! Ljubavna priča s mirisom Mediterana ugrijat će Vam srca i izmamiti osmijeh na lice, stoga već danas rezervirajte svoje mjesto u Splitu na Croatia Tickets i TicketShop portalima ili za zagrebački koncert u Scardoni i TicketShopu.