Poznati

Konačno svi na okupu! Ella Dvornik obiteljskom fotografijom raznježila fanove!

Engineer 21. lipnja 2019.

Ovako izgleda jedno ležerno poslijepodne u domu poznate influencerice!

Nakon zabavnog putovanja u Barcelonu, gdje se naša travel blogerica uputila na odmor s obitelji i pritom zabavljala pratitelje (osobito mame) dogodovštinama s malenom Balie, priznajemo da Elli smisla za humor ne nedostaje. Tako je jučer objavila fotografiju u kojoj se našalila na vlastiti račun i prikazala kako ju njena mama, Danijela Dvornik, sigurno vidi kao roditelja.

Ispod slike u kojoj Balie sjedi u kolicima i ispija bočicu soka, istovremeno Ella glumi da ispija šampanjac iz boce, napisala je: “Kad bi moja mama slikom opisala što misli o meni k’o roditelju.

Šalu na stranu, Ella je tijekom ležernog poslijepodneva i uživanja s obitelji, okinula fotku koja je doista raznježila pratitelje na društvenim mrežama. Jednim jednostavnim “Family” trenutkom, zaprimila je mnoštvo razdraganih komentara u kojima je glavna zvijezda bila malena Balie.

Dok ju tata Charles drži u sigurnim rukama, mami ne silazi osmijeh s usana, a malena osvaja svojom slatkom pojavom u traper kombinezonu s repićem na glavi.

View this post on Instagram

Family ❤️❤️

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Ovo je jedna od rijetkih fotografija u kojima se na društvenim mrežama pojavljuju svi troje, stoga i ne čudi da je osvojila srca mnogih koji su i sami roditelji ili onih koji jednostavno uživaju u prizoru iskrene, sretne malene obitelji…