FOTO by Instagram @jlo

Poznati

Konačno dočekali! J.Lo stiže u najveću hrvatsku Arenu!

admin 01. travnja 2022.

Njezina glasnogovornica potvrdila je sretnu vijest!

Najpoznatija latino diva sinoć je na press konferenciji najavila svoju europsku glazbenu turneju koja će početi u ožujku iduće godine, pa sve do kasne jeseni 2023. godine.

Uz enormnu uzbuđenost nakon što smo čuli ovu vijest, bili smo uvjereni kako stiže u neku od susjednih zemalja poput Mađarske ili Slovenije kako to inače biva, no pravo iznenađenje tek je uslijedilo. Njezina glasnogovornica otkrila je da će se jedan od nastupa održati u Zagrebu u sklopu naše najveće Arene, 08. lipnja 2023. godine u 20h.

Nismo mogli sakriti oduševljenje i jedva čekamo da ulaznice budu puštene u prodaju, no budite brzi jer ne sumnjamo da će se rasprodati već u danu.

J.Lo nije samo pjevačica i glumica, ona je nešto puno više za mnoge generacije. Od najmlađih do najstarijih, gotovo da nema osobe koja nije poslušala barem jednu njezinu pjesmu ili pogledala njezine romantične filmove.

Za kraj, moramo vam još nešto odati, nemojte nam zamjeriti, ali danas je 1. april i htjeli smo se barem malo našaliti u ovo turobno vrijeme. Znamo da vam trenutno nije osmijeh na licu i da biste nas najradije pronašli i dobro “namlatili”, no i mi se baš poput vas nadamo da će J.Lo uistinu organizirati turneju i održati koncert u Zagrebu, prije ili kasnije.