Astro

Kompletni ljubavni horoskop za ljeto 2021.!

Mia Vodopija 30. lipnja 2021.

Saznajte što zvijezde imaju za vas u planu...

Kako je novo godišnje doba, ljeto, započelo 21. lipnja, na dan ljetnog solsticija, gravitirat ćemo prema ljubavi i romansi. Astrološki, ovo ljeto na mnoge načine donosi strastvene energije – sve će nas natjerati da hrabro zakoračimo i prigrlimo svoje iskrene želje.

Stoga ponovno instalirajte Tinder i počnite svajpati desno; evo dubokog pregleda u ono što je ljeto pripremilo za ljubavne živote svakog znaka!

Ovan

Iako je burne naravi, u svom ljubavnom životu Ovan želi više od strasti. Ljetni solsticij 21. lipnja i mladi mjesec 9. srpnja potaknut će vas da preispitate tip vibracije koju želite unijeti u svoj život. Upoznat ćete nekoliko udvarača 13. srpnja, tijekom godišnje konjunkcije Venere i Marsa, kao i 8. kolovoza, za vrijeme mladog mjeseca u Lavu. Ovi bi spojevi mogli dovesti do potpune veze već od 22. rujna.

Imate već partnera? Stvari će se zagrijati i rasplinuti s vašim partnerom 9. srpnja za vrijeme Rakova mladog mjeseca, a zatim će sve biti senzualno i sanjivo 16. kolovoza kada strasna Venera uđe u Vagu. Sretnici!

Bik

Želite nešto više od ljubavi – istinsko partnerstvo u kojem se možete povezati sa svojim partnerom na dublje načine nego što ste ikad mislili da je moguće. S obzirom na to da su prijateljstvo i uzajamno poštovanje temelj vaše veze, bit će vam lako obvezati se 13. srpnja, kada se Venera i Mars sjedine u Lavu. Ostatak ljeta bit će lagan i prohladan.

Jedina iznimka je 19. kolovoza, kada vas buntovni Uran može dovesti u raspoloženje za nevolje. Svađu biste mogli započeti zbog bilo čega, upravo zbog buntovnog Urana. Osim toga, možete očekivati da ćete se izgubiti u romantičnom snu – posebno 21. srpnja, kada Venera ulazi u Djevicu, i 10. rujna, kada Venera ulazi u Škorpiona.

Blizanci

Kraj retrogradnog Merkura 22. lipnja i (i post-retrogradno razdoblje retrosjene 7. srpnja) otvorit će vrata novim vezama. Žedni ste uzbuđenja i želite upoznati zanimljive ljude 13. srpnja tijekom konjunkcije Venere i Marsa u Lavu. No, budući da ste društveni leptir, teško da će vas itko spriječiti u istraživanju i povezivanju s puno cool ljudi.

Stvari će se promijeniti 16. kolovoza (Venera tada uđe u koketirajuću Vagu), kada se slučajno susretnete (bez uključenih aplikacija) licem u lice s nekim posebnim. Ova osoba neće biti vaš uobičajeni tip, a opet, oko 30. kolovoza, dok se Merkur prebacuje u predan znak Vage, poželjet ćete ući u vezu s njima.

Rak

Ljubav je ovog ljeta u zraku, ali Rakovi, morat ćete prestati koristiti manipulacije da biste se snašli ili prianjati za ljude koji ne poštuju vaše granice. Napeta opozicija Venera-Pluton 23. lipnja i Jarca već sljedeći dan učinit će da osjećate potrebu za kontrolom svog stanja ili trenutne veze.

Postavljanje strogih granica 1. srpnja (kada se Mars i Saturn suprotstavljaju) preokrenut će energiju i omogućiti vam da promijenite smjer odnosa tijekom mladog mjeseca u Raku 9. srpnja. Stvari postaju bolje ako minimizirate dramu u životu.

Lav

Kako ljeto tek počinje, imajte na umu da imate dovoljno vremena. Tek 13. srpnja, kada se Venera i Mars poravnaju, možete biti u dobitnoj kombinaciju i upoznati nekog zanimljivog. Razlog je taj što prolazite kroz velike promjene i to se vidi po tipu partnera kojeg privlačite – želite princa. Stvarnost je, međutim, da ćete možda morati prvo poljubiti nekoliko žaba – ali možda ćete pronaći ono što tražite tijekom punog mjeseca Vodenjaka 23. srpnja, a možete očekivati i produbljivanje obveze za vrijeme vodenjaka plavog mjeseca 22. kolovoza.

Jedini datum na koji treba pripaziti je 1. srpnja, kada se Mars i Saturn međusobno suprotstavljaju na nebu. Tijekom tog vremena razlike vas mogu spriječiti da pojačate potencijalno partnerstvo.

Djevica

Vaši će prijatelji ovog mjeseca imati puno toga reći o vašoj trenutnoj vezi, posebno tijekom napete oporbe Venera-Pluton 23. lipnja i punog mjeseca Jarca 24. lipnja. Umjesto da se usredotočite na negativnost, otvorite svoje srce za razvoj svog casual odnosa 21. srpnja i 11. kolovoza kada Venera i Merkur uđu u Djevicu. Do kraja ljeta imat ćete osjećaj kao da ste u potpunosti proširili svoje srce. Puni mjesec Riba 20. rujna izvrsno je vrijeme za razmišljanje i romantiku te vam nudi priliku da uđete u vezu na jesen.

Vaga

Vaš je šarm na vrhuncu 27. lipnja kada Venera ulazi u Lava; poželjet ćete koketirati s mnogim ljudima koje upoznate. Neka vaše opcije budu otvorene prije nego što se dogovorite s prvom osobom s kojom kliknete. Primijetit ćete da u moru ima mnogo riba i da možete mudro odabrati novog partnera krajem ovog mjeseca zbog dva slučajna tranzita: puni mjesec Vodenjaka 23. srpnja i ponovni ulazak Jupitera u Vodenjak 28. srpnja.

Ako je to slučaj, očekujte pomak prema gore u ovom mjesecu, posebno oko 13. srpnja (kada postoji strastvena konjunkcija Venera-Mars), 21. srpnja (kada se romantična Venera premješta u Djevicu) i 16. kolovoza (kada se Planet ljubavi preseli u Vagu). Vrijeme je da stvari podignete na višu razinu i prepustite se svom partneru.

Škorpion

Ovog ljeta ne tražite sjajnu romansu – ali zabavljate se koliko možete. Samo budite svjesni da će vaši ležerni odnosi do 19. kolovoza postati više od puke ljetne zabave, zbog Uranove retrogradnosti koja vas potiče da riješite probleme u vezi. Koliko god se pokušavali oduprijeti predanosti, možda ćete postati ozbiljniji (iako ćete se potruditi da se to ne dogodi i pokušati sabotirati procvjetalu romansu).

Ako ste već u partnerstvu, imat ćete nevjerojatne vijesti o promjeni života koje ćete podijeliti sa svojom obitelji i prijateljima 8. kolovoza, za vrijeme mladog mjeseca u Lavu.

Strijelac

Osjećat ćete emocionalno olakšanje onog trenutka kad Merkur retrogradno završi 22. lipnja, a još dublju smirenost kad 7. srpnja napusti postretrogradnu sjenu. Svi vaši trenutni problemi s vezom nestat će, kao i dosadni bivši koji su se ponovno pojavili tijekom proteklih nekoliko tjedana. Ako ste tada slobodni, mladi mjesec u Raku 9. srpnja idealno je vrijeme za detaljno istraživanje aplikacija za spojeve.

Možda ćete susresti nekog novog 13. srpnja, kada poravnanje Venere i Marsa donese privremenu vezu. Međutim, oko plavog mjeseca 22. kolovoza, povezat ćete se s nekim na dubljoj razini.

Jarac

Ljetni solsticij označava vrhunac svih napora koje ste uložili u pronalaženje i održavanje ljubavi. Vaša veza, koja vam se čini kao iz bajke, bit će testirana nekoliko puta. 23. i 24. lipnja (kada se Venera i Pluton suprotstave jedni drugima) datumi su kada ćete napokon donijeti odluku hoćete li nastaviti dalje s partnerom ili bi bilo bolje da malo usporite i ohladite.

Učenje držanja jakih granica u vašoj vezi je neophodno (lekciju koju ćete naučiti do Rakovog mladog mjeseca 9. srpnja). Nakon toga, ostatak vašeg ljetnog zaljubljivanja bit će eksplozija bez brige i stresa.

Vodenjak

Pretjerano kompromitirate u svom položaju, zbog čega se osjećate kao da vam vaša simpatija ne daje dovoljno pažnje. Veza Venere i Marsa od 13. srpnja u ponosnom Lavu dovodi vas do spoznaje da ste previše davali, a niste dobivali dovoljno. Privući ćete ravnotežu kakvu želite u 8. mjesecu Lava, u mladom mjesecu, ako se odmaknete od mikroupravljanja svake stvari.

To ne znači da sve ljubavne stvari završavate, već da ćete moći ohladiti svoje osjećaje. Približavanje hladnoće i smirenosti tijekom punog mjeseca u Vodenjaku 23. srpnja i plavog mjeseca u istom znaku 22. kolovoza vratit će vas u vaše središte što se tiče upoznavanja.

Riba

Konjunkcija Venere i Marsa od 13. srpnja motivira vas da sa svojim simpatijama porazgovarate o svojim osjećajima i krenete za onim što želite. Prestat ćete davati svoje srce bilo kome. Ako ste slobodni, ljubav ćete pronaći onda kada je najmanje očekujete – 21. srpnja kad Venera uđe u Djevicu.

Ali nemojte propustite priliku biti s nekim tko će vas zbilja zaintrigirati. U ljubavi ponekad nema previše logike, dobro je i srcem voditi. U ljubavnoj vezi morate vjerovati svojim instinktima.

Nadamo se da ćete pronaći ono što želite i da ćete se odlično zabaviti ovo ljeto!