Astro

Kompletan tjedni horoskop 18.05. – 24.05.

admin 18. svibnja 2020.

Saznaj što ti zvijezde donose ovaj tjedan

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Čak i dok se trudite prilagoditi čudnom i neujednačenom novom ritmu svijeta, i dalje ćete proživljavati trenutke u kojima je nemoguće tako živjeti. Trenuci u kojima je ludo i nepodnošljivo toliko ograničiti svoje pokrete i osjećaj za mogućnosti. Ali ovog se tjedna potrudite podsjetiti da Vas ni ova intenzivna ograničenja ne mogu spriječiti da napredujete u životu. Možda ćete se trebate polako kretati prema naprijed, kako biste ponovno ocijenili svaki izbor nakon što ga donesete. Postoje načini i dalje, posebice ako ste otvoreni za prilagođavanje i promjene.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Sada je vrijeme povećane neizvjesnosti, ali Vi ste već u potpunosti pripremljeni za to. Ovo je tjedan za razmišljanje o strategijama koje su Vam već dostupne za to. Lako je zamisliti da ključ za opstanak leži negdje u daljini i čeka da bude otkriven, ali postoji toliko mudrosti koju već posjedujete. Ako Vaša ljubav ostane neraskidiva i istinita, dopustite da Vas ona vodi. Ovog tjedna najkorisniji će Vam biti alati koje već imate. Najkorisnija magija bit će ona za blagostanje.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Možda ćete osjećati kao da predugo živite u nemogućim uvjetima. Svaka ćelija u Vašem tijelu može osjećati kao da vrišti za obnovljenim pokretima i energijom, za svježom energijom i osjećajem da se osjećate živim. Ali promjena koja se upravo događa čudna je i spora. Samo zato što ne nudi divlju stranu koju obično tražite, to ne znači da se ništa ne događa. Ne žurite s velikim akcijama – svaki otvoreni prozor, svaki telefonski poziv, svaka gesta solidarnosti i podrške – već mogu, tiho, ponuditi ono što Vam treba.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Ako se čini da su Vaši najbolji dijelovi neprimjerno nestali, lako je početi vjerovati da je nešto unutar Vas trajno oštećeno, da ste izgubili svjetlinu, sigurnost ili sposobnost brige. Ništa od toga nije izostalo, naravno – Vi ste i dalje to, a sve dobro je još uvijek tu. Ako Vam je trenutno teško pristupiti najboljim dijelovima sebe, nemojte to shvaćati kao slabost.
Biti u potpunosti ono što jeste znači biti u vezi s drugim ljudima. Zato ovaj tjedan iskoristite da biste posegnuli za društvom onih ljudi koji u Vama otkrivaju ono najbolje.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Ovog se tjedna podsjetite da nije Vaša osobna dužnost mijenjati široki tok povijesti. Nije Vaš posao biti heroj, spasitelj ili savršena i vrijedna osoba. Ako Vaša vlastita djela ne mogu okončati sve nasilje i patnje u svijetu, to nije zato što se niste trudili dovoljno. To je zato što nikad nije bilo moguće da sve to radite sami. Ovog tjedna ne trebate težiti nadljudskoj snazi ili savršenstvu. Vrijedi cijeniti samo ljude oko sebe i svaki izbor činiti sa što većom pažnjom.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Kad je svijet ovako grub, nebo mračno, budućnost nejasna i neizvjesna, lako je reći sebi da opstanak zahtijeva uklanjanje svih slabosti i priznavanje ranjivosti. Ali ovog tjedna svijet će zahtijevati da budete nesavršeni. Potrebno je da si priznate načine na koje ste i dalje ranjivi i da nastavite živjeti. Svijet će Vas zamoliti da budete mekši nego što je to u potpunosti Vama ugodno. U Vašem pogledu na čovječanstvo postoji prostor za vezu, prostor za budućnost koja raste.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Ako sve nade položite u jednu viziju budućnosti, vjerojatno ćete ovog tjedna biti razočarani. Ako se usredotočite na ideju izravnog napretka, tada se može činiti da se ništa ne isplati ili se uopće ne događa ništa dobro. Umjesto toga, pokušajte obratiti pažnju na rast koji još nije vidljiv: rast se događa pod zemljom, koji se širi prema van. Pokušajte obratiti pažnju na pokret – u svijetu, pa i u sebi – koji nije linearan, već divlji i nepredvidiv, i iznenađuje neočekivanom nadom koju Vam može ponuditi.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Ovog Vas tjedna može progoniti osjećaj da Vam ništa na svijetu nije dovoljno – da nema dovoljno iskrenosti, nema dovoljno radosti, nema dovoljno pohvale, nema dovoljno pozornosti. Još gore, možda će Vas proganjati strah da Vam možda nikad ništa neće biti dovoljno. Taj osjećaj neće trajati zauvijek, ali za sada se može jednostavno osjećati beskrajno tužno. Ovog tjedna dajte sve od sebe da ne zahtijevate više nego što Vam svijet još može dati. Još uvijek postoji čarolija i zadovoljstvo – ali možda ćete morati zaviriti duboko u sebe da biste je pronašli.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Ponekad pobuna može značiti i nepristojnost. Ali ovog tjedna, važno je podsjetiti se da neposlušnost može biti i oblik ljubavi. Kršenje pravila može biti mekano i divno, čak i luksuzno. Rijetka je vrsta radosti odbijanja pomicanja straha, odbijanja vjerovanja da je okrutnost potrebna, odbijanja prihvaćanja dominacije. Postoji lijepa slast u odbijanju vrijednosti novca ili uspjeha.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna trebate utvrditi svoje prioritete: prihvatiti da ne možete učiniti sve što želite, a možda čak ni sve što smatrate pozvanim. Često to dolazi s nekom krivnjom, ali pokušajte se podsjetiti da Vam ne treba biti neugodno. Iako se čini da se vrijeme proteže i preusmjerava, još uvijek je ograničeno.
Ovo je tjedan za puštanje nekih stvari – čak i nekih važnih – kako biste se mogli usredotočiti na ono što je najvažnije.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Ovo je tjedan za njegovanje tvrdoglavog odbijanja da budete poslušni, dobro raspoloženi i predvidljivi. Čini se da, kada je svijet u kaosu, Vaša je dužnost učiniti sebe i svoje potrebe što skromnijima, ali to zapravo nije slučaj. Mnogo stvari dugujete svijetu – svoj integritet, svoju humanost, Vaše najbolje napore da živite dobar život – ali sigurno ne dugujete svoju poslušnost.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Ovo je tjedan za iskopavanje detalja onoga što stvarno želite jer se ne fokusirate samo na široke ideale, već i na specifičnosti. Tjedan je dana za razmišljanje o stvarnim, opipljivim radnjama koje ste spremni poduzeti, za razmatranje kompromisa koje ćete napraviti – a koje nećete učiniti. Može biti lakše zanemariti takve detalje u korist Vaših slatkih i mutnih snova, ali ovog će se tjedna pokazati kako će se određene stvari dogoditi; ti su detalji ključni za promjenu Vašeg svijeta.