Astro

Kompletan horoskop za srpanj!

Engineer 28. lipnja 2024.

Saznajte što vam zvijezde donose u srpnju!

OVAN

Zdravlje:

Iako na svu sreću nemate nikakve osnove da se puno brinete oko fizičkih boli ili oboljenja tijekom ovog mjeseca potrudite se malo manje hodati okolo i više spavati kako vas ne bi iscrple temperature i ljetni tempo. Ni malo ne biste trebali biti depresivni – možda biste samo tu i tamo mogli imati proplamsaje nervoze koje će brzo proći. Osobe koje boluju ili su u fazi liječenja ili oporavaka mogle bi se malo slabije osjećati samo iz razloga jer se sparine i vrućine u njihovoj situaciji teže podnose.

Posao:

Ako vam se nije posrećilo pozitivno planetarno utjecanje iz proteklog razdoblja onda će sada na poslovnom odnosno financijskom planu nastati mali zastoj. To ne znači da će vam se dogoditi nešto lose već da nećete imati naročitih uspjeha. Financijski ste krenuli u fazu na pretakanje iz šupljeg u prazno… ali vi se i dalje baš ne zabrinjavate oko toga jer ljeto vidite kao razdoblje bezbriga

Ljubav:

Po pitanju emocija općenito osobe koje su u vezama ili braku ne trebaju očekivati veće promjene ili probleme. Istina, ovog razdoblja vi ćete biti ta osoba koja će izazivati nervozu i svađe, stoga ne tražite opravdanje za svoja ponekad doista neprihvatljiva ponašanja. Slobodni pripadnici ovog znaka bit će okruženi dragim ljudima, a većina će imati priliku za kvalitetnom ljetnom pričicom ili dobrim novim poznanstvom koje će potrajati.

Savjet:

U ovom razdoblju za oba spola bitno je da se uvijek i sa svakim ponašaju toplo i ljubazno jer doista nema smisla biti grub i otresit, posebice na osobe koje se o vama brinu i vole vas.

BIK

Zdravlje:

Vaše zdravstveno stanje niti u ovom periodu neće biti najbolje. Uz to što su i dalje vrlo izvjesna razna oboljenja, premori, depresije, fizičke boli, ovo je ipak mali napredak. Najvažnije je da ste preboljeli najtužniji dio ili nekako emotivno i psihološki najgori dio godine. Sada ipak lakše dišete i barem povremeno osjećate poboljšanje. Oni rijetki pripadnici ovog horoskopskog znaka koji će i dalje osjećati tegobe posebno psihološke doista moraju zatražiti stručnu pomoć, ali bez obzira na to svi – gotovo svi moraju voditi računa o svojem zdravlju.

Posao:

Nakon što ćete osjetiti u ovom mjesecu neki tračak nove volje i snage, iskoristite te dane za osmišljavanje novih projekata, izradite sasvim nove planove, ili pronađite idejno rješenje za vaše najdublje snove… U ovim danima, razvoj situacije poslovne, novčane, sudske, administrativne i svake druge ići će vama u prilog. Iako novčana situacija ni malo ne zadovoljava vaše potrebe, nekako ćete se provući pogotovo zato što pred sobom imate velika očekivanja koja uopće nisu iracionalna. Ovo je također razdoblje koje je dosta povoljno za pokretanje posla i za investiranje.

Ljubav:

Emotivni dio vašeg života će još patiti. Osobe u vezama ili braku počet će rješavati nagomilane probleme, s partnerom, ali svejedno će se mnogima uvući u glavu misao da li je sve to vrijedilo? Naravno neki će se posložiti, pomiriti, pronaći kompromis, i najbolje je što svima koji su rođeni u ovom znaku predstoji ipak bolji period. Samci većinom neće biti više samci, ili neće biti više usamljeni.

Savjet:

Kažu stari ljudi „pomozi si sam i Bog će ti pomoći “ …dakle… ako se uhvatite za ovu priliku koju vam i same zvijezde daju mogli biste uskoro biti puno zadovoljniji u odnosu na protekla razdoblja.

BLIZANCI

Zdravlje:

Mnogi pripadnici ovog horoskopskog znaka imat će još uvijek naveliko problematične dane vezane uz proteklo razdoblje u kojem su se ozlijedili, ili imali zdravstvene poteškoće. Nadalje, prije svega nedostatak volje, discipline i samokontrole kada je tijek liječenja u pitanju mogao bi biti veliki problem. Naravno oni koji nisu u ovoj skupini osoba koje se bakću s problemima sa zdravljem mogu sa zadovoljstvom živjeti jer najvažnije je da vas nešto ne boli i da ne morate hodati po bolnicama.

Posao:

Rijetki pripadnici ovog znaka, bit će zadovoljni dok većina pripadnika ovog horoskopskog znaka neće biti zadovoljna sadašnjim uvjetima rada i naknade za taj rad. Nažalost mnogima se neće baš sada otvoriti mogućnosti za neke velike promjene niti će se dogoditi da vam netko plati račune. Pouzdajte se u onu svoju kvalitetu koja vas uvijek spasi u svakom problemu – rad i odgovornost. Također svi oni pripadnici koji budu osjećali da im sve stoji i čeka bolje dane, možda će ipak malo više pretjerivati nego je doista to tako. Administrativna rješenja uvijek se moraju čekati, kao i eventualna rješavanja odobrenja pozajmica ili bankarskih kredita.

Ljubav:

Svi oni koji su u vezama ili braku – a koji su nedavno imali poteškoća u razumijevanju, sada mogu očekivati puno konstruktivnije trenutke sa svojim partnerima. Nastavno na dobar razgovor, dogodit će se i veća povezanost i izljevi emocija, što sve vodi ka jednom solidnom i dobrom odnosu kroz ovaj mjesec. Velika je vjerojatnost da će oni koji su trenutno ili čak duže usamljeni i samci, obnoviti staru ljubav ili započeti s novom … tamo gdje su zapeli.

Savjet:

Ne ljutite se na cijeli svijet… ne ljutite se niti na sebe… jednostavno izgovorite tu tešku riječi „oprosti“ i nastavite živjeti dalje u spokoju i sreći.

RAK

Zdravlje:

Rakovi će si mahom tražiti opravdanje u godinama, bolestima, oboljenjima, nezadovoljstvima…psihozama, frustracijama, nervozama…Iako je većina pripadnika ovog horoskopskog znaka zapravo potpuno fizički zdrava, neke nedoumice i nezadovoljstva koja su nakupili u svojoj duši i glavi manifestiraju tako da imaju sto zdravstvenih poteškoća. Naravno bilo bi dobro zatražiti mišljenje liječnika za neke stvari ali objektivno ne treba dizati paniku.

Posao:

Novčano se nećete naročito popraviti niti u ovom razdoblju, ali ćete ipak lakše disati samim time jer će vam netko vratiti sredstva koja odavno čekate, a i one osobe koje čekaju da nešto prodaju mogli bi upravo sada realizirati tu svoju aktivnost. Nije pogodan mjesec za započinjanje novih poslova niti za veća investiranja, kao niti za selidbe.

Ljubav:

Svi pripadnici ovog horoskopskog znaka mogli bi se naći u razdoblju preispitivanja kvalitete svojih veza brakova ili sebe samih, što zaista nije niti najmanje potrebno. Naprotiv zvijezde vas šalju u razne romantične, nježne i drage situacije…samo je na vama hoćete li prepoznati tu pozadinsku silu i dozvoliti joj da vas gurne ravno u ugodne dane i noći.

Savjet:

Ima jedna stara prekrasna pjesma… Potraži me u predgrađu….ako vam se već duže vrijeme doimlje da ste se izgubili u ovom životu krenite u ovom smjeru…

LAV

Zdravlje:

Većina će pripadnika ovog horoskopskog znaka biti solidnog psihofizičkog zdravlja. S obzirom da je srce ljeta mnogi se spremaju na svoj zasluženi odmor, svakako će biti puno izleta u prirodi, a bit će i dosta fizičkih rekreativnih aktivnosti. Samo je mali broj osoba koje bi mogle doživjeti banalne zdravstvene probleme; poput grlobolje, zubobolje, trbuha i slično… koji će biti rezultat njihovog nemara i nebrige za svoje zdravlje.

Posao:

U ovom razdoblju nema velikih iznenađenja po pitanju posla za većinu pripadnika ovog znaka, iako neke iznenadne pozitivne okolnosti nisu isključene. Također će mnogi završiti ranije započete poslove, i to će sve biti izvrsnih rezultati. Osobe koje su u očekivanju sudskih rješenja ako ih ne dobiju do polovice srpnja neka se strpe jer ljeto baš i nije vrijeme kada stižu sudske odluke na kućnu adresu, posebno ne one koje donose blagoslov. Vrijeme je dobro za ubiranje plodova na području naplate štete, starih dugova, postizanje izvrsnih provizija i slično.

Ljubav:

Pripadnicima ovog horoskopskog znaka koji su u vezama ili brakovima, mogao bi se dogoditi kratak period u kojem će se osjećati zapostavljeno od strane partnera, a posebice oni koji naiđu na fatalne osobe i započnu s njima komunikaciju. Samci će imati jak i intenzivan društveni život, puno simpatičnih trenutaka, i jedno specifično novo poznanstvo koje ima perspektivu pretvoriti se u dublji odnos.

Savjet:

Kako su sada upravo svi pripadnici znatno bolje nego su bili prije savjet je da svakako sačuvaju taj teško stečeni mir i staloženost u svojim životima.

DJEVICA

Zdravlje:

Djevice bi u ovom razdoblju bez iznimke trebale osjećati sasvim dobru psihofizičku kondiciju. Naravno to ne znači da se ne može kod pojedinaca dogoditi neki „manji kvar“ ali to je prolaznog karaktera. Upravo zato što imate sreću da vam je u zadnje vrijeme zdravlje dobro, čak i odlično nemojte to pokvariti ne brigom ili konzumacijom štetnih stvari. Također ćete izgledati dobro i zračiti izvrsnom energijom.

Posao:

Novaca nitko nema pa tako niti mnogi pripadnici ovog znaka što ne znači da ćete biti dovedeni na prosjački štap. Ali – pripazite sa troškovima, investicijama, kupnjama većih stvari da ne biste sve do zadnje lipe uložili u nešto a onda ostatak ljeta čekali da to isto naplatite. U tjednima koji slijede manje ćete raditi i manje ćete biti izloženi poslovnom stresu stoga kada vam se ukaže prilika pokušajte održati nova društvena poznanstva koja bi vam itekako u jesenskim danima mogla biti zanimljiva. Ne upuštajte se na brzinu u nove poslovne izazove. Savjetujte se s nekim i pitajte kako „vam padaju karte „ po pitanju toga.

Ljubav:

Uživajte u svim danima koji slijede jer će biti ugodni i sretniji nego je to bilo ranije. Ljubav će frcati u vama i oko vas bez obzira da li ste slobodni ili ste zauzeti. Iako niste baš od velikih ljubavnih fraza i riječi, stvorit će se uvjeti gdje će biti lijepo čuti da i vi izražavate neke romantične misli i osjećaje.

Savjet:

Jedna je malo – ali vjerujte dvije su previše. A u ovakvoj priči uvijek netko neizostavno strada. Najčešće onaj koji vara.

VAGA

Zdravlje:

Ako do sada niste započeli neki rekreativni dio svojeg života, onda je sada zadnji trenutak da svoje tijelo dovedete u super formu. Krenite, makar hodanjem…. to je bila uputa za protekli mjesec koju su većinom pripadnici horoskopskog znaka Vage jednostavno pročitali i zaboravili. Stoga nemojte sada očajavati ako ste bez kondicije, s viškom kilograma, novootkrivenim nabubrelim žlijezdama ili pokvarenim zubom koji mučke boli… Još uvijek stignete do liječnika, stignete napraviti nekoliko poteza koji će vam biti uvertira za bolju skrb o vlastitom zdravlju. I izgledu.

Posao:

Iako često ispada da nemate drugi život osim posla, sada je stvarno vrijeme da prestanete pretjerivati s obvezama i radnim zadacima. Gužva neće biti vaš problem, a zaostataka gotovo da i nemate ili su u minimalnom broju. Napravite neku malu bilancu, polugodišnju i vidite gdje ste s novcem, poslom, težnjama, obavezama kako biste ono (malo) novaca što imate pametno rasporedili, i kako biste si dali priliku sagledati koliko ste i da li ste dali sve od sebe da vaša egzistencija ima ljepšu boju.

Ljubav:

Samci će biti bez velikih promjena ali mogu očekivati da će barem većina sresti staru simpatiju s kojom će podijeliti lijepe trenutke. Ne bojte se primiti kompliment – nemojte odbijati poziv za izlazak – jer to je jedini način da ne ostanete sami zauvijek. Oni koji su u vezama ili braku… neće imati razloga za svađu i nemir, osim ako ih sami ne naprave.

Savjet:

Nikad nije kasno…. niti za brigu o sebi, niti za sreću, niti za ljubav. Prema tome ne tražite razloge za svoju tugu samo zato što ste već navikli na nju.

ŠKORPION

Zdravlje:

Planete se i dalje dobro brinu za zdravlje svih pripadnika ovog horoskopskog znaka, uz naznaku da biste svakako trebali paziti kakvi ste u prometu ili rukovanju opasnim ili oštrim predmetima. Kod manjeg broja osoba postoji mogućnost da se naživciraju lošim vijestima o dragoj osobi, pa da ih emotivni stres dovede u stanje lošeg opće fizičkog stanja. Stres je sastavni dio naših života, pa čak i veliki stres koji će se dogoditi nekima od vas, ali svakako treba imati na umu da se koliko toliko kontrolira takvo stanje zbog daljnjih mogućih tegoba poput želuca, glave ili padanja u depresiju. Izgled većine pripadnika bit će više zadovoljavajući, osim u trenucima koji su posljedica eventualnog stresa.

Posao:

Škorpionima je ovo razdoblje po pitanju financija, primitaka i izdataka i dalje gotovo nepromijenjeno. Nadalje ovo nije vrijeme velikih promjena, zato je možda dobro osmisliti buduće rano-jesenske aktivnosti vezane uz odlazak u inozemstvo, daljnje edukacije ili investicije. Neki od pripadnika ovog znaka bit će zatraženi za financijsku pomoć, i to ne skromnu stoga dva puta razmislite ne o tome da li ta osoba ima skrivene namjere, nego da li ste to u mogućnosti ponuditi.

Ljubav:

Ovo je mjesec u kojem će se redovito kratkoročno smjenjivati i dobri dani ali i oni puno lošiji. Nije problem toliko u vama osobno već jednostavno u ritmu života koji sada ima nekako bržu vremensku izmjenu. Neki od sretnih parova mogla bi doživjeti krah, lom… no svakako istovremeno neki će doživjeti ushit, zaljubljenost, zaluđenost drugom osobom. Sve ovo je možda doista utjecaj zvijezda koje jače udaraju u ljetnim danima i noćima, ali ponekad je dobra i promjena makar lošija, jer inače biste pali u monotoniju.

Savjet:

Ne doživljavajte sve tako ozbiljno i tragično i konačno. Ljubav može biti ne samo sretna, već i tužna i bolna…ali je ljubav…

STRIJELAC

Zdravlje:

Svi oni koji su u zadnje vrijeme pokazali barem malo brige za svoje zdravlje, sada mogu odahnuti jer su rezultati očiti, od super fizičke spremnosti do izvrsnog vanjskog izgleda i fantastičnog raspoloženja. Osobe koje nisu odveć marile kako ni za svoje zdravlje niti za svoj izgled, mogle bi biti malo iznenađene raznim poteškoćama od ukočenosti ili težine u obavljanju običnih dnevnih poslova. Povrijeđene osobe ili osobe koje su u nekoj medicinskoj terapiji sada mogu odahnuti jer će im tijek liječenja biti na uzlaznoj putanji.

Posao:

Novac je mnogim pripadnicima ovog horoskopskog znaka doista i dalje problem, ali nekako će se sve posložiti da bude zadovoljavajuća situacija. Iako se sada čini nemogućim poplaćati sve razne račune i još odvojiti za koje kakve izlaske. Ukoliko vam se dogodi da ne možete zatvoriti sva potraživanja zatražiti u svojem uskom krugu pozajmicu jer će te jedino tako riješiti takvu problematičnu situaciju. Osobe koje su sami sebi poslodavci mogli bi imati manje zastoje u očekivanim priljevima sredstava za daljnji rad, stoga ne gubite živce nego se samo strpite.

Ljubav:

Ljubav je uz pomoć zvijezda i dalje dobro aspektirana. Osobe koje su u vezama ili brakovima teoretski mogu imati pokoju nesuglasicu, natezanje oko nebitnih stvari, ali ništa se neće promijeniti u njihovim odnosima i osjećajima. Ako ima usamljenih ili samaca njihov će se broj drastično smanjiti jer će mnogi pronaći konačno srodnu dušu i sklopiti spontano dogovor o daljnjim koracima.

Savjet:

Strpite se još malo zbog svojih financijskih problema. Čak bi bilo dobro potražiti savjet i analizu od nekog vama povjerljivog kako ne možete izaći iz začaranog kruga u koji ste odavno upali.

JARAC

Zdravlje:

Svi pripadnici ovog horoskopskog znaka trebali bi ne imati zdravstvenih problema. Dijelom je to zasluga gena, dijelom brige, dijelom zvijezda. Čak bi većina trebala da li zbog godišnjih odmora da li zbog promjene imagea izgledati i zračiti fenomenalno. Sportaši i oni koji se vole baviti ekstremnim izazovima trebaju biti na oprezu da se ne bi ozlijedili. Osobe starije dobi trebaju pripaziti na probleme s plućima ili srcem. Vrijeme nije podobno za operativne zahtjeve koji se mogu odgoditi.

Posao:

U ovom mjesecu nije dobro donositi nagle odluke.Sagledajte sve mogućnosti, ostavite sebi otvorena vrata za nove korake, ali ih nemojte raditi sada. Platite što više računa jer ćete krajem mjeseca imati izdatak u vidu kvara ili sličnog. Sve administrativne poslove obavite do polovice mjeseca jer kasnije ćete upasti u neku vrstu neizvršavanja poslova i obaveza na vrijeme pod izlikom da svi svugdje kasne što nikako neće biti istina. Radni elan krajem mjeseca bit će vam na nuli pa će to ako na vrijeme ne izvršite svoje poslove i obveze biti veliki problem.

Ljubav:

Iako su i dalje mogući susreti s osobama iz prošlosti, nemojte se odmah ponovo zaljubiti. Odvagnite koliko se u međuvremenu kod vas okolnosti promijenilo i da li biste eventualnom obnovom stare ljubavi povrijedili sebe i druge i dali uopće treba ići popravljati pokvarenu ploču.
Neke osobe ovaj će mjesec čuti prekrasne vijesti o dolasku prinove.

Savjet:

Vama je emotivni život najbitnija stvar u životu pa se time vodite kada vam padne na pamet da to namjerno potiskujete. Osjećaji i davanje i primanje vaš su moto, samo nemojte da to ostane duboko zakopano u vama već pokazujte vama važnim osobama.

VODENJAK

Zdravlje:

Zahvaljujući planetarnim podržavajućim utjecajima na pripadnike ovog horoskopskog znaka na svu sreću smanjen je broj oboljenja, bolovanja, liječenja, udaraca, povreda i sličnih zdravstvenih problema. No ostaje problem što će pojedini pripadnici ovog horoskopskog znaka izgubiti smisao za život ili će upasti u gotovo teška stanja depresije. Ako primijetite da stene koliko dana loše, tražite pomoć. Kako je većina onih koji ne bi trebali nikakvih zdravstvenih problema, obuzdajte se u konzumaciji alkohola i cigareta jer postoji mogućnost otrovanja.

Posao:

Osobe koje se odlučuju na odlazak u inozemstvo, i one koji žive od sezonskih poslova sigurno su već u pogonu i aktivno rade na svojim dnevnicama. Sve osobe koje su zaposlene u javnim poduzećima ne moraju se bojati nekih naglih promjena i događanja u ovom razdoblju. Privatnici, obrtnici ili poduzetnici iako će više raditi u ovom razdoblju nego inače biti će s manje gotovine u džepu. Postoji mogućnost, izgradnje i dogradnje za mnoge kao i kupnje novog automobila ili čak stana.

Ljubav:

Ljubavni život pripadnika ovog horoskopskog znaka biti će čista četvorka, što znači doista dobro razdoblje, sa puno lijepih i nježnih trenutaka bilo da ste u vezi, braku ili čak samci. Kako ćete dosta provoditi vremena u društvu čak i na putovanjima biti ćete opušteniji i zabavniji pa će vas druga strana s veseljem prigrliti.

Savjet:

Kako ćete baš u ovom razdoblju imati priliku doživjeti nova, ugodna iskustva posebno na emotivnom planu, zapamtite koliko vas opterećenja mijenjaju negativnom pravcu i to u budućnosti što brže mijenjajte.

RIBE

Zdravlje:

Pripadnici horoskopskog znaka Ribe većinom će se hvaliti savršenim izgledom i dobrim zdravljem što je sreća velika. Oni drugi koji se ne osjećaju tako nažalost, neće imati traumatična iskustva ali svakako će morati mijenjati rapidno puno svojih navika i morat će se puno više posvetiti svojem oporavku, jačanju imuniteta pa na kraju i osobnom izgledu.

Posao:

Osobe koje su temeljno zdrave i koje se osjećaju tako pratit će više sreće u poslu i zaradi, a osim toga pružat će im se razne poslovne mogućnosti za proširenje zarade i samu promjenu posla. Ostali će biti malo zakočeni u napretku, no niti to nije kraj svijeta jer generalno Ribe bi nakon ovog mjeseca mogle započeti borbu za svoj boljitak. Novac je u ovom mjesecu dostatan vašim potrebama. Nemojte očekivati nagle izdatke, velike neplanirane troškove, niti iznenadne dobitke. Ukoliko se dogodi dan u kojem nećete biti od volje i snage za posao. Nastojte ga pretvoriti u svoj neradni dan jer će te brzo to nadoknaditi.

Ljubav:

Malo je osoba – pripadnika ovog horoskopskog znaka koji se mogu pohvaliti sretnim ljubavnim životom. No najljepše što nekako uz pomoć planeta kao da takva situacija vama više neće predstavljati tragičnost već naprotiv kao da ćete biti pomireni s time. Ti rijetki sretnici koji su u zadovoljavajućim ljubavnim kombinacijama tako će i ostati, bez obzira što će se možda dogoditi poneki sat, ili dan u kojem će se nerazumijevanje među partnerima pretvoriti u kratku svađu. Samci bi mogli pasti u usamljeničke energije, pa zaplakati ili se rastužiti bez ikakvog pravog povoda. Umjesto toga pametnije je izaći među ljude.

Savjet:

Ponavljam savjet iz proteklog mjeseca jer mnogi nisu stigli, nisu mogli ili su jednostavno preskočili posjetiti neke članove šire obitelji. Možda niste još uvijek nazvali svoje prijatelje samo da ih pitate kako su.