Astro

Kompletan horoskop za rujan!

Engineer 31. kolovoza 2021.

Saznaj što ti zvijezde donose u rujnu!

OVAN

Zdravlje:

Pripadnici horoskopskog znaka Ovna dugo već osjećaju različite zdravstvene tegobe, koje potiskuju i oko kojih se previše ne zamaraju što svakako nije pametno ponašanje. Svakako će postojati dani koji će zvoniti na uzbunu i gdje će se pojavljivati razne upale, zubobolje, iscrpljenost i bolovi u trbuhu. Doista je vrijeme da se mnogi pokušaju dozvati pameti i okrenu stranicu u svojem životu. Na svu sreću, samo mali broj pripadnika ovog horoskopskog znaka imat će ozbiljnih zdravstvenih problema, ali u svakom slučaju započinje razdoblje veće potrebe za zdravim namirnicama, vitaminima, tjelovježbom, preventivnim i redovitim kontrolnim pregledima. Što prije – to bolje.

Posao:

Planetarni utjecaj na posao i poslovne zadatke osjetit će svi pripadnici ovog horoskopskog znaka. Tijekom narednih tjedana mnogi će se osjećati zasićeno starim poslovima, idejama, i rađat će se nove misli, novi projekti, što svakako nije loše. Samo je pitanje u kojoj mjeri će se neki pokrenuti ili zaustaviti u moru nezadovoljstva i vlastitih frustracija. Financijski nema značajnih pomaka, iako u zadnje vrijeme nitko nije totalno bez novaca, i sve nekako izgleda dosta stabilno. Naravno, postojat će dani u kojima će se pojavljivati razna iskušenja za brzu zaradu, no preporuka je da se takvih poslova niti ne primate jer od njih ćete imati više štete nego koristi. Ako vam se doista, što zbog planetarnih utjecaja, što zbog realne situacije bude sve češće javljao osjećaj totalnog nezadovoljstva vezano uz okolinu, posao, nove mogućnosti i slično, razmišljajte kako da se pomaknete iz uhodane dnevne rutine i nešto napravite za svoju egzistenciju.

Ljubav:

Po pitanju emocija gotovo svi pripadnici horoskopskog znaka Ovna koji su već dugo u vezama ili braku ne trebaju niti u ovom razdoblju očekivati veće promjene i probleme. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu očekivati i dalje da im se „događaju“ doista zanimljive i interesantne nove osobe u životu. One osobe koje su bile u teškom razdoblju radi prekida ili razvoda, osjetit će neko olakšanje, odnosno moguća su pomirenja.

SAVJET: Imajte u vidu da se neke stvari vežu jedna na drugu; ako ste uvijek neraspoloženi, to će direktno ostaviti posljedice na vašem emotivnom životu, zato se pokušajte dovesti u neko barem prosječno dobro raspoloženje.

BIK

Zdravlje:

Vaše zdravstveno stanje zahvaljujući i planetima i vama samima, za medicinske pojmove bit će solidno i u daljnjem poboljšanju u odnosu na protekla razdoblja.Izvrsno je to što ćete se konačno početi osjećati bolje nego prije i to će se automatski reflektirati i na Vaš izgled. Dobivat ćete komplimente, neće se događati ona razdoblja psihičke iscrpljenosti, bezvoljnost, tromost. Vjerojatno će većina pripadnika ovog horoskopskog znaka ući u razdoblje kada će nadjačati sve psihološke tegobe, depresije, neodlučnost, kada će ugasiti napadaje panike od kojih mnogi pate. Prehrana i nikotin mnogima će i dalje biti jedan od većih problema, ali s malo promjene u životu i kretanja ka fizičkoj aktivnosti i ovo biste mogli znatno iskontrolirati.

Posao:

Sukladno vašem raspoloženju i boljoj psihičkoj spremnosti, mnogi će postati angažiraniji i bolje volje, te će tako imati više društvenih kontakata, više će se davati u poslove kojima se bave pa će tako i rezultati postojati bolji i optimističniji. Osobe koje se bore s administrativnim i sudskim procesima, ili koje žele naplatiti neko svoje potraživanje, sada imaju priliku za to. Planete će se pobrinuti za dolazak nekog novca pa je tako vjerojatno dio tog novca davno zarađen ili uložen u nešto odnosno u nekog. Poravnajte račune koje imate s drugima, odnosno barem napravite dobar popis što mislite isplatiti još u ovoj godini kako vam vrijeme ne bi iscurilo i kako biste izbjegli probleme krajem godine.

Ljubav:

Mnogim pripadnicima horoskopskog znaka Bik, bilo da su u vezama, braku, u postupku razvoda ili da su jednostavno usamljeni odnosno samci, ovi dani će biti solidni i stabilni. Opće psihičko stanje vam je u poboljšanju, pa ćete tako bolje uočiti svoje mane, a ne samo tuđe ili partnerove, te samim time početi mijenjati sebe. Moguće da ćete se naći u tjednima mira, sloge i ljubavi sa svojim odabranim osobama, dok neke osobe koje žude za konačnim utočištem, mogle bi upravo u ovom razdoblju doslovno naletjeti na osobu s kojom će podijeliti ostatak života. Osim toga, pripadnicima horoskopskog znaka Bik, ovo razdoblje naklonjeno je u svakom pogledu pa tako i na emotivnom planu. Stoga, ne brinite.

SAVJET: Iako ste u zadnjim vremenskim periodima doista pretjerali sa svojom požrtvovnošću za obitelj, prijatelje, posao, sada ste se ipak malo dozvali pameti. I sami uviđate da je pretjerivanje u žrtvi za druge donijelo puno više štete nego koristi. Nastavite slijediti glas zdravog razuma i nemojte se dati uvući u ono što doista ne trebate trpjeti.

BLIZANCI

Zdravlje:

Ovo razdoblje za sve pripadnike horoskopskog znaka blizanaca za divno čudo bit će po pitanju svih područja života prilično solidno, pa tako i po pitanju zdravlja. Naravno, planetarna podrška nije tu u smislu da ne treba paziti na promet, na ekstremne sportove, na pretjerivanje u hrani i piću, ali načelno biste trebali imati miran i siguran period. I oni pripadnici koji se do danas nisu primorali na bilo koji oblik preventive i očuvanja zdravlja sada bi mogli započeti laganim tempom. Kako uvijek postoje osobe koje se nalaze u oporavku ili su pod raznim terapijama – bitno je imati na umu da je najgore iza vas i da bolji dani konačno dolaze.

Posao:

Po pitanju novaca mnogi će se sjetiti prijašnjih predviđanja i pomislit će da je baš nekako sve išlo po loju. Naravno ima nekih stvari koje će vam stvarati glavobolju i zastoje, ali svakako nastojte trošiti što manje na gluposti, kako biste tijekom cijelog razdoblja imali novaca za sve. Razgovarajte o mogućim promjenama svojeg posla, barem o nijansama jer neke informacije koje ćete dobiti u narednim danima mogle bi vas potaknuti da bolje radite i živite mrvicu luksuznije.

Ljubav:

Svi oni koji su u vezama ili braku ne trebaju očekivati revijalni program, već naprotiv smirenje i ugodu. Nemojte izazivati i izbjegavati obaveze i sve će biti u redu. Samcima je prostrt pregršt divnih prilika, pa se mogu nadati kako će se, ako ne vezati, onda barem dobro zabaviti. Svim pripadnicima mogući su susreti s davnim simpatijama i ljubavima iz prošlih dana. Neće se tu razvijati ništa spektakularno, a možda i bolje. Upravo kako kaže ona stara: „Ni haljinu ne valja krpiti, a kamoli ljubav…“

SAVJET: Držite se i dalje prošlomjesečnog savjeta i trenirajte besplatnu metodu – samokontrole.

RAK

Zdravlje:

Račice i Rakovi ovih dana mogli bi lagano osjetiti zasićenje i umor, što je posljedica monotonije koju ne podnose. Naravno, sve što pripadnici ovog horoskopskog znaka ne podnose stvara im nemir i nervozu, a to opet stvara želučane probleme i glavobolju, općenito umor i tako u krug. Ozbiljnih zdravstvenih odnosno fizičkih problema ne bi trebali imati, osim rijetkih izuzetaka koji bi se mogli ozlijediti zbog nepažnje ili prebrze vožnje. Kod svih pripadnika vrlo je važno na pojavu prvih simptoma nervoze ili čak depresije, posjetiti stručnu osobu i pokušati spriječiti razvoj ovakvih zdravstvenih problema. Izgled kod pripadnika ovog horoskopskog znaka još će neko vrijeme biti čista varka, jer ničim okolina neće primijetiti da vam je lošije nego prije. Naime, vaš dobar izgled i privlačnost posljedica je očitih vrlo kvalitetnih gena..

Posao:

Iako je pogodno razdoblje za kupnje, prodaje, investicije, proširenja posla, adaptacije i slično, moglo bi vam se dogoditi da odustanete na prvim preprekama, što baš nije dobro za Vas. Ako vam se bude nudio novi posao ili neka promjena uz vaš dosadašnji posao, nemojte na prvu odbiti priliku već se s nekim posavjetujte pa onda donosite odluke. U slučaju da trebate pozajmicu ii kredit, povoljno je razdoblje za to.Pripadnici koji očekuju sudsku ili neku drugu poštu – dobit će je i to u pozitivnom obliku.

Ljubav:

Za neke pripadnike, iako to planete ne žele, dolaze dani koji nisu najbolji niti najugodniji. Moguće su prepirke s voljenim osobama, a mogući su čak i prekidi. Nije kod svih ista energija, no dobro je znati da su mogući negativni događaji na polju ljubavi kako biste preventivno mogli djelovati na sebe i na druge. Kako ljubav nije samo partnerski odnos, u ovom razdoblju mogli biste osjetiti potrebu da posjetite neke prijatelje ili rodbinu koju ste zanemarili u proteklim razdobljima. Upravo takvo iskazivanje emocija možda vas spriječi u tome da nasrnete na osobu do koje Vam je stalo i da zbog svoje netaktičnosti i napora izgubite dobru međusobnu vibraciju.

SAVJET: Ne zaboravite da znati kontrolirati sebe – znači veliki napor i garanciju uspjeha u svemu što radite. Ako ne znate kako, pitajte nekoga!

LAV

Zdravlje:

Većina će pripadnika ovog horoskopskog znaka biti u dobroj psiho-fizičkoj kondiciji, što je odraz zadnjih tjedana, i ponekog doista pravog uživanja na dnevnom suncu i izležavanju u debelom hladu. Naravno osobe srednje i starije dobi mogle bi imati problema s bolovima u leđima i kostima, kao i s nekim ožiljcima od prije. S obzirom na to da će planete poticati veću osjetljivost vašeg organizma na sve, budite na oprez, priuštite sebi tjelovježbu u granicama kondicije i svakako otiđite na masažu.

Posao:

Nitko baš ne voli raditi pa tako niti pripadnici ovog znaka. Lavovi su specifični jer znaju uzdići posao koji obavljaju u nebeske sfere, no to ne znači da su adekvatna novčana primanja za takvo poimanje posla koji obavljate.

Ljubav:

Pripadnici ovog horoskopskog znaka većinom su u fazi kada najviše vole sami sebe“. Naravno da je u jednom dijelu ovo ispravan stav, ali ipak pripazite malo da vam se ne dogodi, ako ste u vezi ili braku da partnera dovedete do toga da vas počne gledati ledenim pogledom, i da vas uostalom ljudi oko vas, a do kojih vam je stalo, ne počnu zanemarivati i izbjegavati. Za samce i one koji su na najboljem putu da to postanu, otvarat će se neke prilike u kojima će moći pokazati svoju nježniju stranu i moći će izbjeći sve probleme po pitanju emocija, samo ako se malo potrude.

SAVJET: Osobine nekih pripadnika ovog horoskopskog znaka sve su samo ne lijepe. Pokušajte se prisjetiti da ste još nedavno bili doslovno bez kune i da ničija situacija nije lagana. Oholost se uvijek vrati i to najčešće trostruko!

DJEVICA

Zdravlje:

Djevice će se suočiti sa sada već uvijek istim problemima poput tjeskobe, nezadovoljstva, neke unutrašnje tuge iako realno za to baš nemate nekih pretjeranih razloga.Neka unutrašnja silna potreba za ljubavlju i priznanjem prouzrokovat će laganu depresiju koja inače dominira ovim znakom, pa bi to mogao biti najveći uzrok zdravstvenih problema. Tijekom vožnje ili rada sa strojevima i opasnim alatima treba biti na oprezu. I sportaši bi također trebali pripaziti. S druge strane, sve osobe u ovom znaku koje se nalaze pred operativnim zahvatima ili težim pretragama, imat će podršku planeta, i sve će biti lakše i brže nego se realno očekuje.

Posao:

Pojedini pripadnici ovog horoskopskog znaka imat će izvrsne prilike za dodatnu zaradu, a neki će uspjeti naplatiti svoje potraživanje. Redoviti posao i redoviti prihod neće se previše mijenjati, samo što je u nekom trenutku moguće da će doći do kratkih zastoja, i naravno posljedično do nervoze i mogućih poslovnih pogrešaka.

Ljubav:

Ljubavni život pripadnika ovog horoskopskog znaka mogao bi postati šaren, zanimljiv, uzbudljiv i „grješan“. Naime, najveći je problem u tome što će se mnogima stalno događati neke simpatične prilike i susreti, od onih koji su apsolutno banalni do onih koje vode u avanturu. Slobodnim pripadnicima bi ovakav razvoj mogao biti prekrasan i inspirativan za ostatak tekuće godine, no osobe koje su u čvrstim vezama ili u braku trebale bi znati kada treba prikočiti kako se ne bi vrlo brzo pronašli na kažnjeničkoj klupi. Sve osobe koje su sa svojim partnerima u proteklim danima imale napetih situacija i problema prvenstveno u komunikaciji, sada će se među vama odvijati bolja komunikacija. Bit će više strasti, puno manje nerazumijevanja i nesloge.

SAVJET: Svi ponekad imaju loša razdoblja, ali kada dođe razdoblje dobrih događaja i dobrih energija, nemojte se plašiti. Svatko ima pravo biti dobro, sretno i zadovoljno, pa tako i vi.

VAGA

Zdravlje:

Vage mogu očekivati relativno dobro zdravstveno stanje, kako ono na psihičkom nivou tako i na fizičkom. Izgled će im biti zadovoljavajući iako ne bi bilo naodmet započeti s aktivnostima; vježbanje, fitnessom ili odlaskom u teretanu. Postoje tjedni kada se čovjek osjeća sasvim dobro, i kada je potrebno to razdoblje produžiti što je moguće dulje. Planirajte i započnite, bez odgode sve preventivne preglede, i zubara naravno. Osobe koje se spremaju na korektivne zahvate ili kompliciranije kozmetičke tretmane, moraju biti spremne da će im to oduzeti dosta vremena i da će oporavak trajati nešto duže. Planete su u ovom razdoblju spremnije pomagati osobama koje pate od kroničnih bolesti ili koje su u tretmanima konvencionalne medicine.

Posao:

Iako bi se moglo dogoditi da pojedinci imaju radikalne promjene vezane uz posao i egzistenciju, većina će pripadnika ostati raditi tu gdje radi i za novac koji im ne pokriva niti polovicu potrebnih stvari. Za Vage će ovo biti razdoblje kada ih planete neće golicati raznim dilemama i vaganjima, pa će moći barem mali dio osoba iz ovog horoskopskog znaka započeti novu poslovnu avanturu. Novaca uglavnom ovom znaku ne nedostaje tako da se ne treba toliko bojati za budućnost jer Vage ne ostaju bez osnovnih sredstava za život. Povoljni su dani za promjene posla, za potpisivanje raznih ugovora, za traženje kredita, zatvaranje dugova ili potraživanja, investiranja u stan ili automobil.

Ljubav:

Baš kao i ranije kada su zvijezde poticale i radile na polju ljubavi,kod Vaga se težište njihovog djelovanja više odnosi na mir i staloženost, harmoniju i emocije kako u vezama i brakovima tako i kod onih osoba koje se mogu nazvati samcima. Ukoliko bude nekoliko dana koji nisu idealni, to neće poremetiti dobru energiju koja se proteže i reflektira na ovaj znak. Svađe će kratko trajati, eventualni prekidi bit će gotovo bezbolni, dok oni koji neće osjetiti ovakve probleme zaista mogu očekivati da će uživati po pitanju emocija. Trebalo bi malo osvježiti prijateljstva i rodbinske veze i tim emocijama napuniti svoje baterije.

SAVJET: Nemojte čekati s pozitivnim promjenama. Također, ako se oni doista rijetki pripadnici ovog znaka nađu u teškim trenucima, ne zaboravite da će ih Planete vrlo brzo zamijeniti boljima.

ŠKORPION

Zdravlje:

Pripadnici ovog horoskopskog znaka u manjem, gotovo neznatnom broju mogli bi imati problema sa zdravljem. Ozljede i teške bolesti gotovo su isključene, no postoji problem velike nervoze koja će se pojaviti i razvijati iz dana u dan. Ovo nikako nije dobro i trebali biste se boriti da to odmah spriječite i pronađete uzrok onog što vas čini nervoznima kako biste izbjegli glavobolje, nervoze želuca, pretjeranu konzumaciju štetnih tvari i slično.

Posao:

Po pitanju financija ne treba očekivati velike promjene, i one male bit će sasvim dovoljne. Kako se kroz ovaj period više morate brinuti o svojem psiho-fizičkom stanju, posao i financije bit će vam u drugom planu. Administrativne stvari obavljat ćete zapravo bez većih zastoja, a ako čekate pismeno rješenje ili neku dozvolu,uskoro ćete dobiti vijesti po tom pitanju. Pozitivne!

Ljubav:

Nažalost, mnogim pripadnicima ovog horoskopskog znaka planete žele pokazati drugu stranu i bit će raznih situacija od onih koje su krasne do onih zbog kojih ćete poželjeti zaplakati. Veze i brakovi koji se dugo vremena nalaze u krizi, sada bi mogli doživjeti eskalaciju loših događanja i nizove grubih svađa s partnerom. Pojedinci će odlučiti da je najbolje prekinuti, razići se ili sve srušiti i krenuti ispočetka. Samci će se začahuriti u svoju čahuru i neće dati nikome da prodre do njih.

SAVJET: Prvi korak koji treba napraviti kada želite novi pogled kroz prozor, zatvoriti vrata na koja vam ulaze nepoželjne osobe i problemi.

STRIJELAC

Zdravlje:

Konačno za pripadnike ovog horoskopskog znaka dolaze bolji dani i to u svakom pogledu – od izgleda, do energije kojom zrače pa tako i do osjećaja zdravlja i zadovoljstva u svakom pogledu. Bilo bi idealno nastaviti po programu koji vam očito godi, jer to daje svoje rezultate. Trgnite se i cijenite svoje zdravlje, te slušajte savjete onih koji to znaju bolje od vas. Vrijeme je idealno da pripadnici ovog znaka rade promjene, od frizure i stila odijevanja, do odlazaka kozmetičarima, u teretane, a da ne govorim o preventivnim pregledima i svakako o zubaru. Pripadnici koji su odlučili prestati pušiti ili oni koji su odlučili otići na strogu dijetu – idealni su dani za to. Svaki milimetar uloženog truda, trostruko će vam se vratiti.

Posao:

S obzirom na izvrsno psiho-fizičko zdravlje moći ćete se nositi sa stresom, nagomilanim poslovima i zastojima do te mjere da ćete odraditi i neke stvari koje uopće nisu vaše zaduženje. U poslovima koji će zahtijevati analitičnost i dobre komunikacijske vještine snalazit ćete se fenomenalno, a svi oni koji se smatraju umjetnicima ili to jesu, imat će izvrsne ponude i pokrenuti prve korake za ostvarenje novih projekata. Ako nekoliko dana budete imali problema s financijama, to će biti samo zato što se od užurbanosti i prenatrpanog rasporeda niste dobro snašli, iako nisu vidljivi izdaci zbog kojih bi vas zaboljela glava.

Ljubav:

Ljubav će za pripadnike ovog horoskopskog znaka sada biti u drugom planu, no to neće predstavljati neki problem. Nastavlja se razdoblje uobičajenih ljubavnih priča i odnosa bez ikakvih velikih stresnih situacija. Kako ćete se najviše baviti sobom, zatim poslovnim i društvenim životom, ljubavni odnosi će malo trpjeti, no ništa zato. Osobe koje su vezane u dobrim će odnosima proživjeti ove dane, dok oni koji se tretiraju kao samci, neće nimalo osjetiti samoću kao problem. Baš naprotiv, njima bi status samca mogao i odgovarati jer su vidljive neke prolazne avanture koje će ih veseliti, a istovremeno ostavljati bez obveze. U svakom slučaju, emocije su dosta pod vašom kontrolom i malo tko će vas moći izbaciti iz rutine.

SAVJET: Lijepo je dostići ovu razinu samopoštovanja i samokontrole, koju vi sada osjećate. Samo ne zaboravite da je kod vas ovakvo stanje duha prolazno i vrlo krhko pa radite na tome da ako već ne može trajati vječno, traje što duže.

JARAC

Zdravlje:

Većina pripadnika ovog horoskopskog znaka mogla bi eventualno bolovati od malih i kratkotrajnih glavobolja ili čak grlobolje. Izgled vam je sve bolji. Djelo je to vašeg truda i brige, ali i malo pozadinskog utjecaja od svemira. Nastavite tako, a ako je ovo sve sasvim slučajno dobro kod vas, onda se potrudite da se angažirate oko svojeg zdravlja i svojeg izgleda još više i žešće.

Posao:

Dani će proteći u radnoj atmosferi, s puno društvenih kontakata i dobrih vibracija. Neke stvari odbacit ćete odmah kao neprihvatljive za vaš poslovni opus, dok će vam se ideje nekih ljudi prilično dopasti i pokušat ćete ih ugurati u svoj način rada. Kada se budu mijenjali utjecaji, nemojte nikako dozvoliti da vas to pobrka te da brzopleto uletite u neki rizičan posao ili u igre na sreću.Postoji razdoblje kada biste čak mogli imati sreće u hazarderstvu, ali definitivno to nije sada.

Ljubav:

Za sve pripadnike ovog horoskopskog znaka nastavlja se razdoblje ugodne do intenzivne ljubavne priče. Intenzivira se intiman život, stabiliziraju se emocije, rađaju se nove mogućnosti za parove koji su nedavno prošli krizu. Zvijezde su naklonjen, kako parovima, tako i usamljenima, i to svakako treba iskoristiti i dati sve od sebe da se prekine eventualno loše razdoblje kod pojedinaca, odnosno da se sačuva postojeće dobro. Postoji jedan mali broj osoba koje pripadaju ovome znaku, a koje će dozvoliti da im se netko petlja ili da im sugerira što bi trebali napraviti po pitanju svojeg ljubavnog života. Ako ste već pogriješili i dozvolili da se bilo tko upliće u vaš emotivni, intimni ili čak obiteljski život odmah to mijenjajte. Svađe koje bi mogle nastati nepotrebne su i doista su djelo samo zlih jezika.

SAVJET: Kad vas muče neke sumnje, posebice vezano uz ljubavni ili partnerski odnos, dajte to diskretnije provjeravajte i s puno sumnje u istinitost tuđih zapažanja jer su često tuđe „dobre namjere popločeni put za pakao“.

VODENJAK

Zdravlje:

Pripadnici ovog horoskopskog znaka, posebice muški rod, bio je čak dosta dugo miran i gotovo savršeno zadovoljan svojim životom. U narednim danima mogli bi početi osjećati neko nezadovoljstvo, nemir i nervozu, iako za to realno nećete imati razlog. Ako se budu doista razvijali takvi nezdravi osjećaji, svakako je potrebno uzeti nešto za smirenje i otići terapeutu kako bi se to na vrijeme zaustavilo i kako se ne bi dogodio scenarij kojeg su ovi pripadnici sigurno već nekoliko puta prošli. U fizičkom smislu ne bi trebali imati naročitih problema, čak i osobe koje se liječe ili su u oporavku ne bi trebale imati realnih zdravstvenih problema. Stoga svakako kada nemir počne, sprječavajte ga na bilo koji način da ne bi nastali brojni psihosomatski problemi.

Posao:

Za većinu pripadnika ovog horoskopskog znaka upravo radi psihičke nestabilnosti koja se nazire, posao će biti u drugom planu baš kao i novac. Svakako je potrebno zadržati zdrav razum i oduprijeti se lošim utjecajima i razmišljati kako globalno promijeniti svijet jer od toga neće biti ništa. Zasučite rukave, obavite neke poslove koje dugo niste i koje stavljate pod tepih. Novac ste uvijek znali zaraditi i lordovski potrošiti, ali nemojte zato što trenutno nemate hrpe novaca na raspolaganju odmah kriviti društvo, sistem, pa čak i članove obitelji. Ako je posao koji radite vaš posao, bilo kao poduzetnik ili slobodnjak, nemojte niti pomisliti da se možete ijednog dana opustiti jer ćete skupo platiti cijenu svojeg eventualnog nerada.

Ljubav:

Ljubav je velikom broju pripadnika ovog horoskopskog znaka nekako pala u drugi plan i još će se izmicati. Osobe koje su same,još jedno vrijeme će tako i ostati, uz mogućnosti da vide svoju staru ljubav i potvrde ono što već znaju da je ta priča gotova odavno. Postojat će neke male šanse za ostvarenjem i korakom bliže ka jednoj osobi iz blizine na koju često mislite, no to je sve. Izlet, kava i eventualno ručak. Pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su u čvrstoj vezi ili braku, svakako bi trebali ostati poslovno prizemljeni i tako izbjeći sukobe unutar odnosa.

SAVJET: Poslušajte savjet onoga s kime se intenzivno družite ili s kime živite. Nije sve u tome da stalno budete opozicija svima.

RIBE

Zdravlje:

Pripadnici horoskopskog znaka Ribe mogu itekako se pohvaliti svojim gotovo savršenim zdravljem, najviše iz razloga jer ništa ne čine da bi im bilo dobro. Većina pripadnika živi neurednim životom, nedovoljno sna, nedovoljno njege, nedovoljno vitamina i nedovoljno svega ostalog. Također ide vrijeme kada bi grlo, zubi i glava mogli postati problem, stoga prevenirajte to, idite zubaru i nemojte tulumariti jer ćete imati silnih problema u glavi. Osobe koje se liječe ili se oporavljaju moraju biti što optimističnije i vedrije. Svu svoju energiju je potrebno usmjeriti u vlastiti boljitak, a ne u kritiku osoblja koje zapravo samo pomaže.

Posao:

Ulaganja, investicije, kupnje, prodaje, zamjene i dalje nisu pogodne u ovom razdoblju iz razloga jer se nećete moći posvetiti tome kako treba pa bi vam se moglo desiti da izgubite novac ili dio novaca. Osim toga, planovi koje radite sada nisu temeljiti i sve je nešto napola pa svakako ako se odlučujete na neki za vas važan korak, ne činite to bez prethodnog savjetovanja s nekim. Novčana situacija nije ništa bolja nego inače. Planete bi vas i pogurale naprijed, samo što se vi čvrsto držite anarhičnih planova i principa pa ne ide na bolje.

Ljubav:

Istina da su planete malo pogurale lošije odnose, nerazumijevanje s okolinom i partnerima,ali svemu tome nazire se kraj. Vrlo skoro moguće je da se sve to značajno promijeni i to na bolje jer ćete imati priliku razgovarati, izgladiti neke svoje greške, i shvatiti gdje je najveći problem. U obje solucije, dakle vezani ili slobodni, imajte na umu da ste ponekad vrlo osjetljivi i neopravdano sumnjičavi, a isto tako da biste ljubav dobili morate je i davati. Obiđite rodbinu, i dajte se malo družite sa svojim prijateljima.

SAVJET: Nemojte niti sada odustati od bilo kojeg svojeg plana jer bolji dani dolaze. Smatrajte i loše dane samo jednim iskustvom koje će vam kad tad dobro doći u životu.