Astro

Kompletan horoskop za ožujak!

admin 28. veljače 2024.

Saznajte što vam zvijezde donose u ožujku!

Horoskop za ožujak nudi zanimljivo razdoblje za Bikove, Strijelce i Vodenjake. Jarci i Vage – usporite tempo života. Ovnovi i Lavovi – vrijeme je za promijene.

OVAN

Zdravlje:

Tijekom mjeseca odvojite vrijeme za sebe i za dovoljno sna. Prije svega ovaj savjet dolazi jer će planetarni utjecaji mnogim pripadnicima donijeti intenzivna društvena događanja, moguća putovanja, preseljenja i sve ono što iscrpljuje organizam. Vanjski izgled bit će u redu, iako može biti i puno bolje.

Posao :

Ovo je područje egzistencije općenito, ne samo posla. S obzirom na spomenuti planetarni utjecaj zaista je moguće da ćete se baviti nekim novim poslovima, istraživanjima, razgovorima, upoznavanjima i predstavljanjima. Nije izvjesno da će se neke stvari okončati, ali je barem proširenje perspektivnih prilika itekako značajno. Financijski ste stabilni, odnosno bez većih briga, iako je vaše apetite nekada nemoguće pratiti.

Ljubav :

Po pitanju emocija općenito ispada da ćete biti dosta nezainteresirani, tako da nećete puno niti patiti radi ničeg. Ovo možda nije mjesec u kojem će vaš život biti obilježen bitnim događanjima.

BIK

Zdravlje:

Vaše zdravstveno stanje nije najbolje, čak je moguće da stvarno osjećate razne tegobe, od neispavanosti, iscrpljenosti, laganih depresija, umora, ukočenosti… Ali, svakim danom u ovom mjesecu Vaša će se snaga vraćati i imat ćete više motivacije da promijenite neke loše navike u životu. Možda će biti poneki dan u kojem ćete se osjećati tužno, prazno i tjeskobno, no to je prolaznog karaktera. Okrenite sve u svoju korist i počnite više spavati, kvalitetnije jesti i više se baviti fizičkim aktivnostima.

Posao:

Započinje razdoblje koje nosi velike promjene u Vašim životima. Ovo je razdoblje kada nećete raditi uobičajene poslove ili ćete ih samo odrađivati tek toliko. Razmatrat ćete nove prilike, nove mogućnosti, imat ćete vjetar u leđa i to iskoristite najbolje što znate. U domaćinstvu možda nećete odmah započeti s novim načinima, ali ćete barem osmisliti kako sve obuhvatiti u jedan veliki preokret. Neki dani neće biti plodonosni kako ste naučili rješavati do sada nagomilane poslove, ali neka vas to ne brine.

Ljubav:

Iako ima stvari s kojima su oni koji su u vezama i brakovima totalno nezadovoljni, s druge pak strane ovo je mjesec u kojem ćete poduzeti radikalne promjene i koje će odraziti na vaš ljubavni život. Svaka promjena i svaka odluka konačno ide vama u prilog iako će možda biti malo bolna. Samci će imati potrebu za stalnim romantičnim izletima i neka tako i bude.

BLIZANCI

Zdravlje:

Vrlo je vjerojatno da će mnogi pripadnici ovog horoskopskog znaka biti u sasvim dobroj formi i da će izgledati super. Za rijetke pripadnike ovog horoskopskog znaka koji su na liječenju ili u fazi oporavka naglo će se poboljšavati opće stanje organizma, a planete će poduprijeti snagu i volju.

Posao:

U ovom mjesecu mogli biste imati ponudu za neke neobične i sasvim nove poslove, međutim mnogi će zastati kao da su uplašeni nekim dobrim mogućnostima. Prihvatite mogućnosti, razmislite o svemu i polako donosite odluke. Ako planirate ići na putovanje, sada je mjesec u kojem trebate napraviti svoj mali itinerarij, kako biste ostatak mjeseca mogli lagano uživati i čekati realizaciju svojih poslovnih i privatnih planova. Iako će Vam nedostajati sredstava ništa neće biti dramatično pa stoga ne kukajte ako ne morate.

Ljubav:

Samcima je preporuka da ako im se dogodi romansa neka odmah ne počnu kako su skloni razmišljati o tome da sebi natovarite novu tešku životnu obavezu. Pripadnici koji su u vezama ili brakovima bit će primorani lijepo pretresti sve svoje ljubavne priče, raspetljati zavrzlame i nažalost morat će se suočiti sa svojim razočarenjima te postaviti pred partnere prave čiste i odlučne želje i ciljeve.

RAK

Zdravlje:

Nažalost mnoge pripadnike ovog horoskopskog znaka planete će poticati razna duboka razmišljanja, analiziranja, osjećaj tuge i tjeskobe koji neminovno vodi u depresiju. Ako se osobe potrude i pokušaju osmisliti dobar i konstruktivan plan, izbjeći će mnoge nevolje i probleme pa čak i velike glavobolje zbog moguće nesanice.

Posao:

U poslovnom dijelu situacija nije dramatična niti se bilo što urušava. Znam neki će pripadnici reći nema mi se više što urušiti, ali zapamtite uvijek može biti i gore…ali uvijek jednako tako može biti i znatno bolje. Pokušajte se koncentrirati na poslovne ideje, obveze i uvidjet ćete kako ima smisla boriti se za svoj komad torte.

Ljubav:

Održavajte prijateljstva i dobre odnose s ljudima te brinite za zdravlje ukućana. Ovo će vas ispuniti dobrim emocijama i ublažiti eventualne depresivne misli. Nadalje samci će imati čak nekoliko prilika za lijepe i romantične događaje koji se možda neće odmah razviti, ali će barem započeti u ovom razdoblju. Osobe vezane ili osobe u braku mogle bi se malo više trgnuti i shvatiti da i ljubav treba stalnu njegu i brigu, te da ništa ne dolazi samo po sebi – osim problema.

LAV

Zdravlje:

Realnih zdravstvenih problema ne biste trebali imati, iako je moguće da vam se dogodi da čujete loše vijesti o zdravlju vaših prijatelja, ukućana ili čak obitelji. Ako je moguće, pokušajte se naživcirati kontrolirano kako biste i dalje ostali u dobroj psihofizičkoj kondiciji. Mnogi će pripadnici ovog znaka baš u travnju imati zahtjevnije posjete liječniku u smislu popravka zuba, estetskih operacija i slično, pa ako se bojite nemojte jer nema vidljivih komplikacija.

Posao:

U ovom mjesecu ne morate očekivati značajnije pomake niti na poslovnom niti na financijskom planu. Očito je kako se stanje može nazvati redovitim, uobičajenim ali ima i logike jer ćete ovih dana biti okupirani svim drugim osim poslovnom stranom vašeg života. Samo rijetki pripadnici imat će priliku za nagradu, potpisivanje ugovora, nagle odluke i slično.

Ljubav: 

Pripadnicima ovog horoskopskog znaka bilo da su slobodni ili zauzeti opet predstoje neke situacije koje imaju dodirne točke s prošlošću. Bit će tu poziv, susret i sve u tom tonu, samo ovdje ipak treba pripaziti i biti koliko toliko objektivan jer istina je, da je nešto bilo tako dobro u prošlosti zar bi uopće prestalo?

DJEVICA

Zdravlje:

Djevice kao i uobičajeno neće imati velikih zdravstvenih problema, čak oni koji se moraju liječiti ili su u oporavku imat će pred sobom zahvalno razdoblje i podršku planeta. Najžalosnije je što bez velikih objektivnih razloga mnogi pripadnici i dalje kopaju po sebi, analiziraju, traže opravdanje za svoje tužno raspoloženje. Ako to radite – odmah prestanite i okupirajte se pametnijim stvarima.

Posao:

Za mnoge pripadnike ovog horoskopskog znaka ovo je nastavak onog razdoblja mogućih društvenih angažmana, novih poznanstava te novih poslovnih i novčanih mogućnosti. Iako možda neki dani neće izgledati puno bolji nego je to bilo do sada, većina će osjetiti bolju energiju i bolje opcije za svako područje života.

Ljubav:

Nema velikih promjena na ljubavnom planu ni kod onih slobodnih – a posebice kod onih u dugotrajnijim vezama. Postoji mogućnost novih susreta i osvježenja emocija kako onih koje vi dajete drugima tako i svih osoba koje vama žele pokazati koliko im je stalo do vas. Uživajte u mirnom razdoblju.

VAGA

Zdravlje:

Ovaj će mjesec Vagama u mnogo čemu biti drugačiji i odlučnije će donositi odluke vezane uz njihovo zdravlje i izgled. Započet ćete dijetu, upisati se na fitnes ili ćete jednostavno zakazati termine preventivnih pregleda. Ako neki od pripadnika trebaju obuhvatiti operativni zahvat idealno je vrijeme za to.

Posao:

U ovom mjesecu novac neće biti vaše područje posebnog zanimanja, osim onih redovitih priljeva i odljeva. Nekako će zvijezde sada od vas tražiti usmjerenje pažnje na druge stvari što je sasvim u redu jer ste ionako bili preopterećeni pitanjima financijske prirode. U obavljanju svakodnevnih obveza mogao bi vas omesti promet koji doista zna biti više nego kompliciran te ćete u vezi društvenih događaja imati i pomanjkanje volje i vremena. Novosti se neće događati za one koji su zaposleni za stalno, dok oni koji traže posao mogli bi dobiti čak dvije ponude.

Ljubav:

Ukoliko ste u vezi ili braku, mogli biste malo prikočiti, prestati zanovijetati i kontrolirati onu drugu stranu. Nije ljubav traženje grešaka i mana, već tolerancija i blago usmjeravanje. Ovako samo riskirate opasne sate i dane u kojima bi mogli postati uzročnikom velike i ozbiljne svađe. Samci će biti bez velikih promjena, ali ih to neće omesti u dobrom raspoloženju.

ŠKORPION

Zdravlje:

Kako su pripadnici ovog horoskopskog znaka vrlo često pod utjecajem vremenskih prilika, ne bi bilo čudno da se iznenada počnu osjećati znatno bolje nego u proteklim mjesecima. Ovaj napon i snaga mnoge će natjerati u promet i u gužve, stoga budite na oprezu jer nažalost planete predviđaju mogućnosti ozljeda i povreda. Pokušajte kontrolirati svaki trzaj mišića kako biste izbjegli neugodnosti.

Posao:

Nemojte prvih dana očajavati ako vam stvari ne budu išle po planu jer već sredinom mjeseca možete očekivati lijep zaokret u kojem će biti puno dobrih vijesti, administrativnih rješenja, novaca i ponuda čak za lijepe promjene u bliskoj budućnosti. Sve osobe koje se bave nečim nelegalnim ili apsolutno neispravnim ovaj mjesec mogle bi imati problema s autoritetima i zakonima. Osobe koje vole igre na sreću i nagradne igre mogle bi se ugodno iznenaditi.

Ljubav:

Sve osobe koje su slobodne, dakle koje nisu u vezi ili braku iz nekog nepouzdanog razloga ili utjecaja mogle bi odustati od ljubavi i veza. To uopće nije dobra odluka, već samo posljedica i znak da ste ušli u neki krivi smjer. Ispravite se i prestanite kriviti cijeli svijet jer svi na svijetu imaju ljubavnih boli. Vezane osobe bit će u solidnim odnosima, i tu i tamo imat će neke romantičnije dane više nego im je to uobičajeno.

STRIJELAC

Zdravlje:

Iako baš pretjerano ne vode računa o svojem zdravlju, većini pripadnika ovog horoskopskog znaka na svu sreću neće se tako drastično odražavati, no doista bi bilo potrebno pripaziti na ishranu i na osnovne kontrolne preglede jer s dolaskom toplijih dana nije najvažnije samo dobro izgledati već biti potpuno zdrav.

Posao:

Izvrsni su dani za pokretanje novog posla, investicije, promjene posla, potpisivanje ugovora i slično. Samo doista rijetke osobe bit će izložene stresu i financijskim neuspjesima. Također ako imate neki dug ili kredit ovo je vrijeme u kojem je posve u redu obratiti se institucijama, bankama ili osobama i pokušati napraviti mirnu odgodu duga ili pomaknuti i smanjiti rate. Obavite popis potrebnih stvari za proljeće i ljeto te prionite nabavci istih kako bi imali dovoljno novaca za sve.

Ljubav:

Ljubav je najbolje područje ovog znaka u ovom razdoblju; dakle bit će mogućnosti za sklapanje brakova ili dogovore oko istog, biti će obnova veza i oprosta kod onih koji su ljuti, ovo je vrijeme pomirbe i nježnosti. Čak i usamljeni više to neće biti ili se barem neće tako osjećati. Uživajte – započinje vaše vrijeme emocija.

JARAC

Zdravlje:

Većina pripadnika ovog horoskopskog znaka bila je u zadnje vrijeme angažirana oko svojeg zdravlja i izgleda, te je sada došao trenutak u kojem se svaki oporavak vidi, a rezultati svakog truda i brige višestruko se vraćaju. Svakome je ostalo još nešto za obaviti i doraditi, stoga u ovom mjesecu napravite sve što ste planirali kako bi vas zdravlje bez problema i poteškoća služilo i dalje. Rijetki pripadnici koji nisu ranije, sada im je zadnji trenutak da razmisle što će i kako će, i da brzinski počnu raditi na svojem tijelu i psihi.

Posao:

Zbog proteklog intenzivnijeg razdoblja u vašem životu, radni elan malo će vam popustiti, ali možda ste u pravu kada kažete da se nećete ubijati u radu jer su rezultati gotovo uvijek isti. Svakako pokušajte sve i dalje dovršavati kvalitetno i na vrijeme, a ako ikako možete uzmite koji dan predaha službeno. Rasporedite obveze i prihode, moguće je zbog umora da nemate volje za samokontrolom kada je trošenje u pitanju, a kasnije bi radi toga mogli zažaliti. Trenutno nemojte ulagati veća sredstva u ništa što nije sto posto izvjesno da nosi zaradu.

Ljubav:

Svim pripadnicima ovog horoskopskog znaka ljubav baš neće biti neko značajno područje u ovom mjesecu, dijelom je to jer su iscrpljeni psiho-fizički, dijelom jer jednostavno dođu tako neki dani kada ljubav nije najvažnija na svijetu. Upravo radi takvog utjecaja i podložnosti nekoj vrsti indiferentnosti prema drugim osobama, nije loše da se povučete u svoj svijet i napravite odmak od svega.

VODENJAK

Zdravlje:

S prvim lijepim sunčanim danima i psihičko stanje se popravlja, ali ipak treba imati na umu da osobe koje dugoročno pate od depresije ne mogu same odlučiti o prestanku korištenja terapije ili uzimanja lijekova. Neki od pripadnika ovog znaka upravo zbog svoje psihičke nježnosti vrlo vjerojatno su zapustili i svoje zdravlje i izgled pa je savjet da se trgnu i porade na sebi.

Posao:

Za one rijetke pripadnike ovog horoskopskog znaka vidljivi su dobri rezultati na poslovnom planu uz pohvale i moguće nagrade i promaknuća, no kako je većina pripadnika ovog znaka prošla kroz teže razdoblje, ovo je upravo sada vrijeme za ispitati sve mogućnosti boljih uvjeta rada, stvaranja i jačanja svojih resursa. Novac i dalje stoji kao otvorena rana.

Ljubav:

Ljubav bi mnogima mogla pobojati dane i osmisliti život! Naime, mogućnosti za novim ili intenzivnijim ljubavnim događanjima su velike, a i romantizam koje ove osobe nose u sebi sigurno će uroditi raznim kontaktima, od kojih u svakom ima zrnca ljubavi. Onima koji su u vezi i braku vrlo je moguće da će doživjeti lijepe vijesti u smislu povećanja obitelji.

RIBE

Zdravlje:

Uz pomoć zvjezdica i planeta puno je osoba koje će se lakše oporavljati i ozdravljivati te će se svi kompletno bolje osjećati i imati veću energiju i jaču kondiciju. Izgled će biti sasvim dobar i dobivat ćete puno komplimenata.

Posao:

U vašoj egzistencijalno ili poslovnoj sredini javljat će se razne mogućnosti za promjenu ne samog posla koliko uvjeta rada i financijskih nagrada. Razmotrite više opcija i nemojte odmah donositi odluke nego prespavajte. Osobe koje su u samostalnom poslu i koje imaju financijske probleme odjednom će dobiti rješenje za barem neke od njih. Postoji niz mogućnosti koje će se realizirati uz Vašu podršku tijekom narednih dana i tjedana.

Ljubav:

S obzirom na povoljnije dane vezane uz poslovni život, uz pretpostavku da je zdravlje na sasvim solidnom nivou, ljubavni život dobit će neki novi sjaj. Naime, vezani će se nekako umiriti, posložiti, neće biti svađa niti razmirica, a slobodni će, barem jedan dio njih, uploviti u veze i dobre relacije.