Astro

Kompletan horoskop za mjesec zaljubljenih

Engineer 26. siječnja 2024.

Saznaj što ti zvijezde donose u veljači

OVAN

Zdravlje:

Kako je napokon prošao mjesec u kojem su mnogi pripadnici ovog horoskopskog znaka zbog raznih pritisaka imali osjećaj krajnje iscrpljenosti i umora, sigurno je da će se većina osjećati puno bolje u svakom pogledu. Iako se niti vrijeme nije baš potpuno ustabililo svaka promjena i pojava lijepih sunčevih zraka utjecala je i utjecat će i dalje na pripadnike ovog znaka. No, vrijeme može biti pokretač ali ne i opravdanje za bezvoljnost i lijenost. Aktivirajte se – zvone vam svi alarmi. Tijekom mjeseca odvojite vrijeme, novac i potrebito za rekreaciju i sport. Vanjski izgled bit će sasvim u redu, ali možete i bolje.

Posao:

Ovo je područje egzistencije općenito, ne samo posla, kao što i obično zvijezde otkrivaju. Osjetit ćete suprotno proteklom razdoblju i unatoč velikom broju novih poslova ili obveza povratak volje i entuzijazma. Financijski i dalje ste stabilni, odnosno bez većih briga i stresa velikog.

Ljubav:

Po pitanju emocija počinju se događati puno simpatičnih i veselih čak uzbudljiv trenutaka vezanih kako za prave i duboke emocije tako i za flertove. Za sve slobodne pripadnike ovog znaka dosta je dobro razdoblje, iako može biti pokoji sat ili dan nervoznih ljubavnih jadikovki. Svi oni u vezama mog odahnuti bit će mirno i stabilno.

BIK

Zdravlje:

Zvijezde će biti na vašoj strani djelujući pozitivno na poboljšanje vašeg emotivnog fizičkog i psihičkog stanja. Osobe ovog horoskopskog znaka sigurno imaju problema vezanih uz apetit i pretjeranost u svemu, stoga bi trebale zakočiti dobrano i pronaći put k povratku brizi o sebi i samokontroli. Ovo je mjesec kada je preporuka da se skupi snaga i ostavi se viška hrane, viška alkohola ili u potpunosti da se osoba navikne na zdravu i ispravnu prehranu. Iako planetarni utjecaji ne bi trebali biti loši nešto u velikom broju pripadnika ovog znaka neće im dati da se brinu niti o svojem zdravlju, niti o izgledu. Pokušajte nadvladati ovo propadanje kroz potpunu nezainteresiranost za sebe.

Posao:

Započinje razdoblje u kojem ćete stopostotnom snagom prionuti na poslove i radne zadatke. U vama će se rađati nove ideje, raščistit ćete kuću i ladice, pospremiti neke davno zaboravljene kutke vaših egzistencijalnih ciljeva, razmatrat ćete i biti sposobni naučiti nešto novo. Vidi se i nazire rješavanje administrativnih poslova, započinjanje novih a planete bi vas mogle iznenaditi i završetkom nekih poslova koji su vas dugo mučili i za koje ste mislili da nikada neće imati kraj.

Ljubav:

U ovom periodu razmišljanja o ljubavi bit će još uvijek zamorna i dosadna, kao u proteklom mjesecu . Djelomice za to su zaslužni partneri, prijatelji i članovi obitelji jer vam nisu baš nešto puno dali od sebe. Nemojte se duriti na nikoga jer zbog utjecaja mogli biste tako izazvati nervozu čak i svađu pa tako ostati sami, ili ako niste uopće u vezi – tako biste mogli izgubiti priliku da se ikada s nekim životno spojite.

BLIZANCI

Zdravlje:

Ovo je mjesec u kojem će svi oni koji se oporavljaju od neke bolesti, operacije, povrede ili čak općenito od proteklog teškog razdoblja odahnuti i svakoga dana biti malo bolje. Vjerojatni su posjeti zubarima, doktorima, laboratorijima,,,, i to sve kako bi se poboljšalo opće psihi-fizičko stanje. Ovo nije idealno razdoblje za počinjanje treninga i aktivnosti jer jednostavno postoje neki drugi prioriteti.

Posao:

Iako su zvijezde naklonjene manjem broju osoba koje su pod ovim horoskopskim znakom većina će se nekako provući, neće nitko upadati u teške financijske krize niti će se baš pretrgnuti od posla i obaveza. Naravno ovo bi trebalo hitro mijenjati jer nije dobro živjeti bez plana i programa.

Ljubav:

I dalje za pripadnike horoskopskog znaka blizanci nije vrijeme za velike odluke, barem što se mnogih pripadnika ovog horoskopskog znaka tiče. Stavite na čekanje sve one koji od vas traže cjeloživotnu obvezu, u bilo kojem pogledu. Imat ćete niz društvenih simpatičnih zbivanja, koja bi vam mogla dovesti pred noge očaravajuću osobu, no nemojte se zaletati posebice ako ste u deklarativno dobroj vezi ili braku.

RAK

Zdravlje:

Dobro ćete se i dalje osjećati uglavnom kao i u proteklom razdoblju pa neka upravo to bude motiv da se još više borite za dobro zdravlje, jaku kondiciju i za savršen izgled. Većina pripadnika ovog znaka bit će u vrlo dobroj gotovo izvrsnoj psihi-fizičkoj kondiciji. Postoji sasvim mali broj pripadnika ovog horoskopskog znaka koji će patiti od glavobolje i depresije, uzrokovane stresnim situacijama, no kako će se neke problematične situacije smanjivati tako će i ta vrsta bolova i zdravstvenih poteškoća prestajati.

Posao:

Vrijeme je dalje pogodno za realizaciju nekih koraka koje ste vjerojatno započeli odavno. Nažalost ni pogodnost koju će vam planete slati vrlo vjerojatno nećete znati iskoristiti najbolje i to samo zato što vam se neće dati pomaknuti za više ciljeve. Imat ćete se škrte prilike za dodatnu zaradu, i općenito neće se nešto osobito veliko dešavati na poslovnom planu, shodno tome niti na novčanom.

Ljubav:

Pripadnici ovog horoskopskog znaka trebali se malo više potruditi oko onih za koje govore kako im je stalo. Trgnite se. Postoji uvijek netko bolji od vas i dajte od sebe malo više emocija, malo više empatije, romantike i sklonosti nježnosti. Nemojte uvijek samo pomirbeno čekati da vam se Kupid spusti na rame.

LAV

Zdravlje:

Ovo je vrijeme kada ćete na van sasvim izgledati, kao uostalom uvijek, ali ćete imati prilično većih problema sa kičmom, utrnućima noge ili s bolnim zglobovima. Ako se ovo ponavlja svakako posjetite liječnika jer vam se trenutno ne piše najbolje po pitanju zdravlja. Naravno Vama nisu nepoznate niti psihičke boli, no ovo je ipak nešto drugačije, jer kada vas ukoče leđa ili doživite sličnu poteškoću nastat će kaos..zato iskoristite sada priliku dok ste u potpunoj formi da obavite preventivne preglede,

Posao:

Na poslovno egzistencijalnom planu stvari se neće značajno mijenjati, što i nije tako loše… jer prihode ćete ostvariti u očekivanim granicama, a nitko i ništa vam neće bitnije uznemiriti niti jedan dana. Istina, može se dogoditi da Vi osobno budete nervozni i nekoga neljubazno odbijete…samo će vaša kultura i obzirnost to sve izgledati. Nemojte se trenutno zaduživati niti imati velike investicije.

Ljubav:

Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka imat će simpatičnu priliku koja će ih čak do te mjere uveseliti da bi se mogli konačno i zaljubiti. No ne pretjerujte odmah dok osobu ne upoznate barem malo. Svi oni koji su tzv. Vezani bit će relativno dobro, usklađeno sa svojim partnerima, i može ih poremetiti samo netko izvana, pa je savjet da se puno ne petljate sa svakim i puno ne slušate tuđe mišljenje.

DJEVICA

Zdravlje:

Vaše je zdravstveno stanje relativno solidno i dobro, na fizičkom planu iako to mnogim pripadnicima neće tako izgledati. Problem je često ponavljan a to je psihičko stanje koje nikada nije na nekom zavidnom stupnju. Bilo bi dobro upisati neki tečaj, upoznati se s nekom od tehnika opuštanja kako bi se volja, optimizam i raspoloženje povratilo kao u neka davna vremena. Od glave počinje sve…pa tako i razne prave boleštine….

Posao:

Moguće je da ćete imati izvanredni prihod koji neće biti prevelik ali će vas razveseliti i odmah ćete znati kako ćete ga potrošiti. Za mnoge pripadnike ovog horoskopskog znaka ovo je razdoblje mogućih društvenih angažmana novih poznanstava i novih mogućnosti. Po pitanju novaca još nije vrijeme da se nešto znatno poboljšava, ali barem nema naznake nekim izvanrednim troškovima ili gubicima.

Ljubav:

Iako su svi pripadnici ovog horoskopskog znaka – tako reći pod nekim sretnijim nebeskim pokrivalom što se ljubavi tiče, to ne znači da će baš cijeli mjesec proteći u idili. Za pone koji su u stabilnim, čvrstim vezama mogle bi se odvijati ljutnje i rasprave, no sve to neće umanjiti osjećaje do kojih vam je iznimno stalo.

VAGA

Zdravlje:

Većini pripadnika ovog horoskopskog znaka smiješe se dani u kojima će se oni koji se oporavljaju od nekih bolesti i ozljeda svakim danom sve više i sve jače osjećati, dok oni koji su u relativnoj dobroj zdravstvenoj formi mogu biti zadovoljni i nastaviti sa svojom svakodnevnom brigom o zdravlju.

Posao:

Pripadnici ovog horoskopskog znaka trebaju zaboraviti na iznenadne i neočekivane dobitke u ovom mjesecu jer sve što će primiti i naplatiti samo je odraz njihovog prijašnjeg rada i ulaganja u posao. Nije idealan mjesec za reinvesticije niti investicije bilo kakve, bolje je napraviti kvalitetan plan. Ne propuštajte poštu, jer može se dogoditi da ne primite neku poštu koja je novčanih pitanja pa da vam se troškovi kasnije enormno povećaju.

Ljubav:

Samci će imati i ovaj mjesec imati priliku razriješiti nešto iz prošlosti, a svakako će se događati situacije u kojima će sve kiptjeti od uzbuđenja. Osobe u braku ili vezama dugogodišnjim ukoliko se malo ne potrude osvježiti partnerstvo i ako ne budu spremni na kompromise mogli bi doživjeti niz malih neugodnih situacija i svađa s partnerima.
I jedni i drugi i oni slobodni i oni koji to nisu mogli bi smanjiti druženje i komentiranje bližnjih kada je njihov ljubavni život barem u pitanju.

ŠKORPION

Zdravlje:

Iako ne biste trebali imati nikakvih novih ili kompliciranih zdravstvenih iznenađenja tijekom mjeseca još uvijek biste većinom mogli osjetiti neku tjeskobu tugu depresiju pa čak i povremenu uplašenost od života. Ovo nema utemeljenja u ničemu čak niti u planetarnim utjecajima, već je samo prejak odraz i utjecaj osoba kojima ste se u zadnje vrijeme okružili. Ova psihoza i neraspoloženje nametat će vam i umor i neispavanost, stoga se na vrijeme trgnite i počnite izbjegavati osobe koje su pune problema, kako ne bi utjecale na vas.

Posao:

Preporuka za ovaj mjesec da platite račune na vrijeme kako biste izbjegli stres tijekom mjeseca. Ovaj mjesec obaviti ćete veliku kupovinu ili ćete investirati u veće stvari odnosno skuplje… to će vam biti ugodno iskustvo. Vezano uz napretke poslovne, izdajite više u društveni život, komunicirajte s poslovnim ljudima i ne odbijajte prilike koje vam se nude. Nekada ili neki pripadnici ovog horoskopskog znaka očekuju da će im s neba pasti otvorena ponuda ali morate biti malo promućurniji i znati čitati među redovima. Nemojte ulaziti u rizične poslove, to je zapravo preporuka zauvijek što se tiče vas.

Ljubav:

U emotivnim i ljubavnim odnosima ovaj mjesec je relativno solidan i miran, zvijezde će umrtviti ljutnje i povrede tako da će osobe vezane ili u braku na neki način biti bolje i imati bolji odnos s partnerima. Samci baš neće imati neke idilične situacije ali neće uopće patiti jer će biti nekako okupirani ostalim životnim područjima.

STRIJELAC

Zdravlje:

Ovo je mjesec u kojem zvijezde podržavaju kako fizičko stanje tako i ono psihičko kod svih pripadnika ovog horoskopskog znaka. Ono na što treba obratiti pažnju to je svakako rukovanje oštrim predmetima, jer uz žurbu koju će vam nametati životni tempo mogli biste postati neoprezni i tako sami sebe ozlijediti.

Posao:

Vrlo je vjerojatno da će se događati intenziviranje poslovnih obveza, povećanje društvenih aktivnosti, bit će to doba i mjesec u kojem će se naročito sve održavati u pogledu financija koje bi mogle biti vrlo zadovoljavajuće z naravno neophodni oprez prilikom ispisivanja i potpisivanja važnih dokumenata. Nemojte zbog premora ili iscrpljenosti, odnosno zbog euforije pristati na nešto što vam se doimlje kao izvanredan dobitak.

Ljubav:

Oni koji su u vezama i brakovima, neće kao niti protekli period imati naročitih potresnih situacija niti dana, već je više prijetnja na polju zanemarivanja partnera i intime zbog nametnutih ili preuzetih obveza na poslovnom planu. Ako i dobijete porciju kritika nemojte reagirati jer ste zaista i krivi.
Samci će potisnuti sve svoje potrebe za sklapanjem veza jer ionako nije vrijeme za korak više. U svakom slučaju ovo je vrijeme za nova poznanstva ili produbljivanje onih tek stečenih samo uz dozu opreza.

JARAC

Zdravlje:

Za većinu pripadnika ovog horoskopskog znaka veljača će biti razdoblje odlične kondicije, energije i izvrsnog izgleda. Ovaj ćete se mjesec moći provući bez ikakvih odlazaka doktorima, zubarima i slično… možda ćete više biti potrebiti otići na kozmetičke tretmane i frizerima čisto radi njegovanog i lijepog izgleda. Tijekom mjeseca ženski hormoni ili mjesečnica mogli bi poremetiti osobe ženskog spola, a kod muškaraca bi neki kratki napadaj nervoze mogli rezultirati alkoholom i kasnim izlascima što će za posljedicu imati nadutosti,nervozu i mučninu.

Posao:

Za mnoge će pripadnike ovo biti izvanredno vrijeme za otpočinjanje svih većih promjena, dopuna, novih smjerova, investiranja, ulaganja spajanja ili bilo čega u pogledu poslovne ili egzistencijalne situacije. Čak se mnogi neće bojati reinvestiranja, ili investiranja u sebe..odnosno u poslove koje bi neki nazvali i rizičnima. Dobro je vrijeme i za pozajmice, kredite, kupnje npr. automobila, obnove kuće ili stana i slično…

Ljubav:

Konačno će mnogi pripadnici ovog horoskopskog znaka započeti ugađati sebi prvenstveno na mnogim područjima, pa će se samim time i pitanje emocija i ljubavnih odnosa nekako posložiti. Zbog silnih komplimenta, i nekih izrečenih pohvala i oni vezani i oni slobodni će se nekako oporaviti od prijašnjih silnih razočarenja i sve će izgledati puno bolje nego prije. Svim pripadnicima ovog horoskopskog znaka savjet je isti ; zadržite tu kap entuzijazma u sebi i krenite u nove pobjede

VODENJAK

Zdravlje:

Za većinu pripadnika ovog horoskopskog znaka bit će ovo razdoblje kada se treba početi aktivnije zabavljati svojim nalazima, preventivnim pregledima, posjetima zubaru i slično. Čak je savjet i onim pripadnicima ovog znaka koji su inače vrlo disciplinirani u pogledu kontrole svojeg zdravlja da se još malo više angažiraju oko toga. Nagradite sebe krajem mjeseca nekim relaksirajućim tretmanom. Možda je čak dobro poraditi na novom imageu.

Posao:

Veljača nije vrijeme promjena na poslovnom planu, niti financijskih iznenađenja. Ukoliko budete u situaciji da vam se dogodi iznenadan trošak prije nego što se odlučite na minu ili pozajmicu ipak vidite da li je to doista nužno. Otpočnite barem razmišljanja što i kako biste sa svojim slobodnim vremenom, jer je ovo idealna prilika ili da odaberete hobi ili da započnete aktivnosti po tom pitanju.

Ljubav:

Savjet onima koji su u vezi i braku je da bi trebali malo više nježnosti prvo pružiti da bi isto toliko mogli očekivati i od partnera. Nemojte se povlačiti u svoj svijet niti biti bezobrazni a svakako bi bilo dobro da se sjetite koliko toga ste već zajedno sa boljom polovicom prošli. Samci bi mogli malo spustiti kriterije i prestati sanjati o idealnom stvoru koju će osvanuti ujutro za njihovom posteljom…. sto ljudi sto čudi… ali ljubavi treba dati i šansu a ne ju odmah odrezati na početku.

RIBE

Zdravlje:

Neki pripadnici ovog horoskopskog znaka u veljači će imati male probleme s glavoboljom ili mučninom, što uz utjecaj zvijezda može biti i čista pretjerana konzumacija pića odnosno živciranje oko ne bitnih stvari u životu. U danima takvih manjih zdravstvenih tegoba najbolje da se dobro odmorite i da odete koji puta u prirodu laganim hodom udišući svježi proljetni zrak. Ne naziru se u ostalim dijelovima veći problemi. Izgled će biti i dalje osrednji, ali to je isključivo samo do vas a ne do planetarnog utjecaja.

Posao:

Svi pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su zaposleni ili imaju posao, trebali se malo više trgnuti i prestati slušati gomilu vijesti koje su negativne i pesimistične. Imate dobro priliku za solidnim prihodom, samo se ne želite ubijati oko posla jer mislite da je to normalno – ostati tu ste gdje ste. One osobe koje žele pokrenuti vlastiti posao izvrsno je vrijeme za takve inicijative. Osobe koje moraju predati neka izvješća, okončati neke pregovore, izvršiti naplate, cesije ili slično također imaju podršku zvijezda.
U ovom mjesecu moguća su kašnjenja u plaćanju.

Ljubav:

Pokušajte jednakom mjerom, i oni u vezama ili braku i oni usamljeni drugačije gledati na ljubav. Ljubav doista nije nešto na prodaju, i ne možete stalno kalkulirati kada su emocije u pitanju. Ako nekog volite to je to. Prihvatite ga onakvim kakav jest. I samci i vezani pod utjecajem sazviježđa mogli bi postati jako kritični, ali istovremeno i ne samo kritično, a to bi moglo dovesti do dana koji će odisati nezadovoljstvom, tugom, laganom depresijom. Iako društveni život ne bi trebao biti loš, iako na emotivnom polju sjaji nekoliko zvjezdica postoji bojazan da vas to neće dovoljno motivirati da budete sretni na emotivnom planu. Vrijeme je da progledate!