FOTO by Instagram @likeabossmov / @thegentlemen

Film

Komedije uz koje ćemo u 2020. plakati od smijeha

Krešimir Šustić 14. travnja 2020.

Što drugo preostaje nego smijati se?

Ova godina je stvarno izula sve skupa iz cipela jer uistinu nismo očekivali da će biti ovakva. Sve je trenutno totalno čudno i životi su nam se promijenili iz korijena, što ne znači da to mora biti nešto loše. Pravo je vrijeme da se posvetimo sebi i najbližima, a uz sve to i dobro zabavimo.

10 HIT knjiga koje u 2020. postaju filmovi

Da nam smijeha neće nedostajati, za to su se pobrinuli omiljeni glumci koji u ovim urnebesnim komedijama dolaze na naše ekrane. U nastavku vam donosimo filmove uz koje ćete doslovno plakati od smijeha, jer što nam drugo preostaje?

Like a Boss

Mia i Mel su dvije dugogodišnje prijateljice koje vode obrt za prodaju kozmetike, no kada im posao krene nizbrdo, spas će se pojaviti u obliku Claire Lune, vlasnice milijarderske kompanije koja želi investirati u njihovu tvrtku. No prijateljice ni ne slute da Claire ima i svoje vlastite, pohlepne planove.

The Gentlemen

The Gentleman prati američkog iseljenika Mickeyja Pearsona koji je stvorio vrlo profitabilno carstvo marihuane u Londonu. Kada se pročuje da on traži način kako uzeti novce i izaći iz tog posla to pokreće zavjere, sheme, primanje mita i ucjene u pokušaju krađe njegove domene ispod njega.

Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)

Nakon prekida s Jokerom, superzlikovka Harley Quinn pokušava pronaći svoje mjesto u Gothamu, samo da bi se na kraju pridružila atipičnom ženskom timu kako bi zajedno spasile djevojčicu Cassandru Cain od manijakalnog sadista Romana Sionisa i njegovog odanog lakeja, Victora Zsasza.

Emma

Klasični roman koji je nadahnuo Clueless dobiva urnebesnu preobrazbu u ovoj novoj adaptaciji. Emma je jedina od heroina Jane Austen koja se ne mora udavati za bogataše kako bi pronašla ljubav prema sebi i svojim prijateljima, ignorirajući ono što je (i tko) ispred nje.

Irresistible

Od pisca / redatelja Jona Stewarta dolazi komedija političkog savjetnika demokrata koji pomaže umirovljenom bivšem pukovniku da se kandidira za gradonačelnika u malom gradu Wisconsinu.

In the heights

Ljetni događaj na kojem su ulice stvorene od glazbe i mali snovi postaju veliki. Neposredno ispred stanice podzemne željeznice 181. ulice, kaleidoskop snova okuplja ovu živahnu i usko povezanu zajednicu. Na raskrižju svega je simpatični, magnetski vlasnik koji od svoje svakodnevne zarade štedi svaki peni, a pjeva o boljem životu.

Free guy

Reynolds glumi Guya, djelatnika banke koji otkriva da je NPC (non-player character) u video igri otvorenog svijeta kojoj je potreban heroj. Glumac koji izvrsno balansira između akcijske i komedijaške zvijezde ovoga ljeta ćemo gledati u novoj akcijskoj sci-fi komediji.

Bill & Ted 3: Face the music

Treći nastavak ove omiljene komedije u kom se radnja dešava u sadašnjosti, gdje su Bill i Ted već odrasli ljudi i imaju obitelji. Ipak, svakodnevnicu im prekida putnik iz budućnosti koji im kaže da jedino njhova pjesma može spasiti svijet i tako počinje nova rock’n’roll avantura.