FOTO by Instagram @marrymemovie / @cruella_2021

Film

Komedije koje izlaze 2021. godine pružit će nam prijeko potreban smijeh

Krešimir Šustić 05. siječnja 2021.

Obećavajući naslovi i odlična glumačka postava su garancija za dobru zabavu

Nakon mučne 2020. godine koju smo proživjeli, bijeg od stvarnosti kroz odabir novih komedija čini se kao vrsta zabave koja nam je svima očajnički potrebna.

Srećom, filmovi koji bi trebali izaći 2021. izgledaju više nego obećavajuće i vjerujemo kako će nam upravo oni osigurati potrebnu dozu smijeha.

U nastavku donosimo popis očekivanih komedija i nadamo se kako ćemo ih imati prilike ponovno gledati na filmskim platnima u kino dvoranama.

Marry Me

Jennifer Lopez glumi u ovom rom-comu kao pop zvijezda koja otkrije da je njezin zaručnik vara prije nego što će se vjenčati u Madison Square Gardenu.

U glumačkoj postavi nalaze se Owen Wilson i kolumbijski pjevač Maluma, što znači da će ovo biti zabavna glazbena poslastica.

Free Guy

Šalter banke po imenu Guy doznaje da zapravo živi u videoigri i mora se suočiti s tom egzistencijalnom krizom, povrh toga što pronađe način da spasi igru ​​prije nego što se isključi van mreže.

Ova kompaktna komedija prvotno je trebala biti objavljena 2020. godine, a u njoj je Ryan Reynolds, tako da samo to osigurava da ćete se nasmijati.

Cruella

70-ih godina prošlog stoljeća u Londonu, mlada modna dizajnerica Estella de Vil postaje opsjednuta psima, posebno Dalmatincima, sve dok na kraju ne postane nemilosrdna i zastrašujuća legenda poznata kao Cruella.

Emma Stone glumi Cruellu de Vil u ovoj komediji u kojoj ćemo napokon saznati kako je zloglasna kriminalka postala takva kakav je.

Minions: The Rise of Gru

Svaki film s tim preslatkim malim žutim bićima nudi dobru obiteljsku zabavu u kojoj će pronaći olakšanje bilo tko u bilo kojoj dobi.

Ovaj film vraća se u prošlost kad je Gru bio samo dječak koji je sanjao da postane glavni superzlikovac.

Space Jam 2: A New Legacy

Doslovno više od dva desetljeća napokon dobivamo nastavak kultnog filma Space Jam iz 1996 koji je osvojio srca mnogih.

Kao i prvi, u njemu glume poznati NBA igrač LeBron James i banda Looney Tunes koji će i ovoga puta krenuti u borbu protiv zlikovaca.

Disney’s Jungle Cruise

U ovom avanturističkom Disneyevom filmu popularni Dwayne Johnson i Emily Blunt su u potrazi za drevnim drvetom za koje se kaže da ima iscjeliteljsku moć.

Kako bi ga pronašli, moraju se upustiti u avanturu koja uključuje spuštanje niz rijeku Amazon brodom koji se praktički raspada.

The Suicide Squad

Ovaj nastavak gotovo istog imena križanje je nastavka i ponovnog pokretanja filma o najzloglasnijom ubilačkoj bandi koja postoji u fiktivnom svijetu.

Nastavit će avanture superzlobnog tima na komičniji način, a Viola Davis, Margot Robbie i Idris Elba vraćaju se s velikim stilom na filmska platna.