Poznati

KOME SU PRIPALE PRESTIŽNE NAGRADE STORY HALL OF FAME 2017.?

Viktoria Šafranić 26. svibnja 2017.

Nagrade Story Hall of Fame dodijeljene su tijekom glamurozne proslave 15. rođendana Storyja u kavani Johann Franck

Spektakularna proslava 15. rođendana Storyja ostat će svima duboko u sjećanju i po jedinstvenim darovima, igračkama koje su poznati donijeli na party i darovali zajedno sa Storyjem Dječjem domu za nezbrinutu djecu u Nazorovoj.

Nagrade Story Hall of fame 2017. dodijeljene su dobitnicima u 15 kategorija o kojima su odlučivali članovi žirija Storyja, dok su čitatelji Story.hr-a odlučili o pobjednicima u sljedećih pet kategorija: najbolji modni editorijal, najbolji beauty editorijal, najbolja naslovnica, najbolji celebrity par te zvijezda godine. Među nominiranima bili su najbolji editorijali iz 2016. godine, te sve naslovnice objavljene od prošlogodišnje dodjele do rođendanskog broja u 2017. kao i lista od četiri osobe koje su konkurirale za zvijezdu godine.

Nagradu za najbolji modni editorijal osvojio je Janko Popović Volarić, a najbolji beauty editorial pripao je Vanni. Za najbolji film pobjedu je Ustav Republike Hrvatske, dok je najbolja predstava Ljudi od voska. Najbolji celebrity dizajner je dvojac ELFS, a nagradu za najbolji modni stil ponijela je Jelena Rozga. Nagradu za najbolju TV emisiju osvojila je A strana. Nagrada za najbolje muško TV lice pripala je Mislavu Bagi, a za najbolje žensko TV lice proglašena je Marijana Batinić. Najveća zvijezda večeri svakako je bila Severina, koja je osvojila dvije nagrade: proglašena je najboljom regionalnom pjevačkom zvijezdom, ali je osvojila i nagradu za najbolji duet s Jala Bratom za pjesmu Otrove s 25 milijuna pregleda na You Tubeu.

Najbolja glumica je Ksenija Marinković, a glumac Goran Grgić. Najboljom pjevačicom proglašena je mlada Mia Dimšić, dok je njezin kolega Jacques Houdek osvojio nagradu za najboljeg pjevača. Jelena Rozga i Stjepan Hauser su ponijeli nagradu za najbolji celebrity par.

Najboljom naslovnicom Storyja po izboru publike proglašena je naslovnica s Markom Toljom, a najbolja Storyjeva priča bila je ona s ekskluzivnom intervjuom s Marinom Ivanovićem Stokom.

Zoran Šprajc osvojio je nagradu u kategoriji Zvijezda godine, a nagradu za životno djelo pripala je Josipi Lisac.

Storyjev veličanstveni party Romerquelle Story Hall of Fame powered by HTC bila je večer za pamćenje iz puno razloga, a jedan od njih svakako je i humanitarna nota kojom je proslavljeno 15 godina uspješnog postojanja najutjecajnijeg celebrity magazina u Hrvatskoj i regiji. Vjerojatno nitko od prisutnih neće zaboraviti trenutak kada je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić u ime Storyja darovao košare prepune krpenih igračaka, odnosno popularnih plišanaca Svjetlani Tončetić Bogović, predstavnici Dječjeg doma Zagreb iz Nazorove.

Ravnodušnosti jednostavno u tim trenucima nije moglo biti mjesta jer su svi koji su donijeli svoje omiljene plišance ili su ih specijalno za ovu prigodu nabavili postali dio humanitarnog lanca dobrote usmjerenog na djecu bez roditeljske skrbi u Dječjem domu Zagreb i tako im uljepšali djetinjstvo. Priča o Storyjevoj humanoj gesti vrlo je jednostavna, kao i sve velike stvari u životu: naime, kako svaki Storyjev rođendan ima temu događanja – 2015. bio je to Golden Age, a prošle godine Eyes Wide Shut, ovaj puta je to Rođendan s pričom koji ima dobrotvorni karakter. Rođendan s pričom nastavak je Storyjevog adventskog Poklona s pričom te istoimene izložbe u Muzeju za umjetnost i obrt, a svoj je vrhunac doživio na Story Hall of Fameu. Tako su svi uzvanici zamoljeni da na najglamurozniji crveni tepih u gradu dođu s darom – plišanom igračkom s posvetom, koju će Story u ime svih darovati Domu za nezbrinutu djecu. Na ovaj način, Story nastavlja pomagati onima kojima je najpotrebnije cijele godine, pa čak i na svom slavljeničkom događanju.

Prenosimo vam i dojmove raspoloženih darivatelja, naših celebrityja, koje je sve odreda ganula ova plemenita inicijativa Storyja te je svatko od njih izrazio svoju radost što je mogao biti dio Rođendana s pričom.

Reper Marin Ivanović Stoka, koji je prvi put na Story Hall od Fameu, za djecu iz Nazorove darovao je plišanu kravicu. Pojasnio je zbog čega se baš odlučio na nju. ‘Poklonio sam kravu zato što je i ona stoka, dakle, na neki način moj simbol’, rekao je Marin.

Voditeljica i kolumnistica Andrea Andrassy darovala je plišanu pandu, zbog toga što je to životinja tolerancije koja spaja ljude. ‘Ima dvije boje, crnu i bijelu, što je krajnje simbolično. Takav je i svijet – jedinstvo u različitosti’, dodala je. Uvijek dobro raspoloženi modni dvojac Elfs – Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica odlučili su djeci pokloniti plišanog medvjedića s logom Elfs, a isto je učinila i njihova kolegica, dizajnerica Kristina Burja koja je na mašnicu darovanoga medvjedića stavila logo svoga branda Krie.

Jacques Houdek, koji je na Story Hall of Fame stigao u društvu supruge Brigite nije mogao skriti svoje oduševljenje činjenicom da može darovati nešto, pa makar to bila sitnica, djeci koja odrastaju bez roditeljske skrbi i doma. ‘Ovo je doista simbolična gesta, ali svejedno mi je drago da sam mogao biti dio ove priče. Odabrali smo plišanca, psa Skitnicu. Jer, moja Brigita je dama, a ja sam skitnica, budući da sam ovih dana samo skitao, a najmanje bio doma’, kroz smijeh je objasnio svoj odabir naš svježi povratnik s Eurosonga.

Redateljica Irena Škorić odlučila je djeci darovati simpatičnu mica macu, koju je kao i Ecija kupila posebno za ovu prigodu. ‘Sretna sam što sam pomogla Storyju barem ovom malenkosti da razveseli djecu u Nazorovoj’, istaknula je redateljica.

Dvije dame Ines Preindl i Jelena Rozga darovale su sloniće jer obje vole kada pokloni, pa tako i igračke imaju neku priču, a one u liku slona svakako spadaju među njih. ‘Donose sreću i mir’, složile su se PR agentica i poznata pjevačica.