FOTO by Instagram @newfoodsuk / @cavoluigi.beverage.solution / @misseffis_cc

Iće & piće

Kome je uskoro rođendan? Baileys Birthday Cake savršen je poklon za svakog slavljenika!

Viktoria Mikulić 03. studenoga 2021.

Baileys je najslađi dodatak za proslavu vašeg rođendana!

Prepustite se iskušenju i proslavite s prijateljima jer smo upravo pronašli savršen desert, odnosno piće rezervirano za rođendansko slavlje – vaše ili vama drage osobe! Zaboravite tanjure, sve što vam treba je čaša.

Proslavite rođendane sa svojim prijateljima i obitelji na pravi način. Sada postoji odrasli način da “režete tortu” s prijateljima.

Baileys je posljednjih godina lansirao toliko sjajnih izdanja, svako za jedno godišnje doba, uključujući Pina Coladu, Apple Pie i Red Velvet Cupcake – a sada je tu i rođendanska torta.

Novi okus izazvao je pomutnju na društvenim mrežama, a donosi poznati i nostalgični okus rođendanske torte. Uobičajen okus rođendanske torte pomiješan je s poznatim okusom Baileys originalne irske kreme u ovom likeru u kojem se može uživati ​​preko leda, a može se iskoristiti i kao sastojak za kremu (pričamo o torti za odrasle).

Sada…kako da se dočepamo toga? Gdje će se moći kupiti? Prvobitno lansiranje Baileys Birthday Cake likera bilo je samo u maloprodaji za putovanja, što znači da ga kupci mogu nabaviti samo u zračnim lukama uključujući London Heathrow, Gatwick, Dublin i Birmingham.

Ako vi ili netko od vaše obitelji, prijatelja ili poznanika slučajno slijeće na jedan od ovih aerodroma, nemojte nas zaboraviti. Ovaj kremasti spoj omogućuje putnicima koji se ponovno susreću s voljenima savršen provod za proslavu posebnih prigoda.