FOTO by Instagram @loicelamba / @ivona_madunic88 / @mai_cqp

Moda

Kombinacija roze i narančaste proljetni je trend kojem ne možemo odoljeti

Daria Lovrić 09. ožujka 2022.

Pronašli smo najbolje komade u kolekcijama high street brendova i složili edgy outfite!

Sigurno se sjećate ne tako davnih vremena kada je bilo nepojmljivo kombinirati dvije žarke boje. Čak je i postojalo nepisano pravilo koje kaže da crveni ruž ni u kojem slučaju ne ide uz rozu majicu. Ovo proljeće opet vladaju žarke boje, a mi smo s oduševljenjem prihvatili povratak električnih 80-ih.

Donedavno nespojivi komadi, počinju se spajati i postaju veliki trend. Tek što smo se zaljubili u kombinaciju crvene i roze dolazi do twista i kombinacija narančaste i roze postaje IT kombinacija.

U ČEMU JE TAJNA COLOR BLOCKINGA?

Color blocking je tehnika spajanja jarkih boja. U ovom slučaju mogu se kombinirati odjevni komadi u jednoj baznoj boji s dvije različite nijanse druge boje ili možete nositi smjeliju opciju i kombinirati tri ili više nijansi.

Postoji i nekoliko pravila color blockinga. Osnovno pravilo je izbjegavati kontraste. Primjerice, nosite li jarke boje, kombinirajte boje iste jačine.

Nadalje, neonske boje slažu se samo s drugim neonskim, a pastelne s pastelnim tonovima. Najviše kombinirajte tri različite boje i obratite pažnju na ten i boju kose.

Sudeći po profilima trendseterica na društvenim mrežama i kolekcijama omiljenih high street brendova spoj narančaste i roze najpopularnija je kombinacija ove sezone. Ove dvije boje, vaš će stajling učiniti odvažnim i definitivno će biti primijećen. Kako bi vam olakšali složili smo nekoliko look-ova.

Stradivarius cipele – 199,90kn / Zara košulja – 149,90kn / Zara suknja – 179,90kn
Zara haljina – 149,90kn / Zara sandale s potpeticom – 299,90kn
Mohito košulja – 229,90kn / Mohito hlače – 259,90kn / Aldo cipele – 680,00kn
Zara sako – 499,90kn / Zara hlače – 229,90kn / Zara košulja – 179,90kn / Mohito cipele – 229,90kn

Ove vesele i jake boje svakako dižu raspoloženje i samopouzdanje te vaš LOOK čine jedinstvenim.