FOTO by IMDb

Film

Kolumbijska telenovela „The Marked Heart“ je sve što nam treba ovog kišnog vikenda

Daria Lovrić 22. travnja 2022.

Ubojstvo nedužne zdrave žene, trgovina organima i osveta radi ljubavi glavni su elementi ovog trilera

Telenovele su odličan izbor za opuštanje nakon napornog radnog tjedna. Iako sadrže mnogo drame, šokantan plot twist, teatralnu glumu i nisu za svačiji ukus i dalje ih obožavamo.

Upravo jednu vrijednu pažnje pronašli smo na Netflixu. Radi se o seriji originalnog naziva „The Marked Heart“ u kojoj se isprepliću elementi drame, trilera i ljubića. Može li bolje?

Ne moramo napominjati da su glumci u glavnim ulogama vrlo atraktivni i strastveni, doduše kao i u svakoj latino seriji. Glavni lik Simon (Michel Brown) traži osvetu za smrt svoje žene (Margarita Muñoz) te stupa u kontakt s Camilo (Ana Lucía Domínguez), ženom koja je primila njezino srce.

Na početku serije upoznajemo dva para. Valeria i Simon imaju dvoje djece i žive savršen život. Jedne večeri im pukne guma na automobilu i dožive automobilsku nesreću. Dok je Simon u nesvijesti, Valeriu otmu.

Radnja nas vraća u prošlost i pokazuje događaje ranije toga dana. Prikazuje nam Valeriu kao zdravu ženu koja trči maraton dok je fotografira Camila (Ana Lucía Domínguez). Camila tog dana žuri na vlastito vjenčanje na kojem kasnije pada u nesvijest radi problema sa srcem. Iako je na listi čekanja za transplantaciju, Camila nema vremena čekati.

Serija trenutno ima 14 napetih epizoda, a mi vjerujemo da ćemo pogledati sve ovog vikenda. Želite li više informacija, pogledajte trailer: