Zabava

Koliko ti brzo treba da se zaljubiš, sudeći prema horoskopskom znaku

Krešimir Šustić 21. siječnja 2021.

Tko je tvrd orah zodijaka, a tko odmah padne na nečiji šarm

Ljubav je jedan od onih najljepših osjećaja na svijetu kojeg možemo pružiti ljudima oko nas, no znamo da je nekada potrebno biti oprezan.

Kada je u pitanju horoskop, svjesni smo da nas može barem malo okarakterizirati i dati nam uvid u to kakvi smo u dubini duše.

U nastavku saznajte koliko je potrebno tvom znaku da se zaljubi i spadaš li u tvrde orahe zodijaka ili one koji odmah padnu na nečiji šarm.

Ovan

Ovan je jedan od onih znakova koji se najčešće zaljubi na prvi pogled, no budući da je poznat po toplo-hladnoj prirodi, jedan trenutak je skroz privržen dok je drugi u potpunosti nezainteresiran.

Samo nekoliko zajedničkih trenutaka im je dovoljno kako bi shvatili jeste li idealna osoba s kojom može ostvariti sve što zamišlja ili ipak to niste.

Bik

Zaljubljuje se na način na koji radi većinu stvari, a to je polako i metodično jer im trebaju mjeseci da dobro upoznaju nekoga te uspostave vezu i provjere je li pouzdana osoba.

Znamo da se ne otvaraju lako i nikome ne daju srce na prvu, stoga osoba koja želi osvojiti ovaj znak zodijaka mora zaraditi njegovu ljubav.

Blizanci

Često i brzo zaljubljivanje je ono što karakterizira ovaj lepršavi i društveni znak horoskopa kada je ljubav u pitanju.

Svima se vole hvaliti tim predivnim osjećajem, a posebno onome koji je zaslužan za njihove emocije jer svakim svojim pokretom, mišlju i riječju pokazuju to.

Rak

Jedan od najemotivnijih znakova zodijaka se zamišljeno zaljubljuje te duboko analizira čitav spektar emocija dok konačno ne shvati da se zaljubio.

Potrebno im je puno vremena kako bi nekom otvoreno iskazali svoje istinske osjećaje, a svoju zaljubljivu prirodu vješto skrivaju.

Lav

Pripadnicima ovog znaka je vrlo važna pažnja koju im posvećuje njihov partner, što je i faktor koji kod lavova pridonosi i bržem zaljubljivanju.

Znaju dobro kontrolirati svoje osjećaje, a jednom kada se zaljubi, uživa u svemu što ga okružuje i nema se potrebe suzdržavati.

Djevica

Zna se da one nikada ne griješe, stoga i što se tiče zaljubljenosti, znaju na prvu tko je prava osoba za njih.

Zaljubljuje se studiozno, želi znati sve o osobi koja joj je zarobila srce, čita ljubavne romane, gleda filmove jer ljubav vidi kao znanstveni projekt i ne želi propustiti ništa o tom nevjerojatnom osjećaju.

Vaga

Najromantičniji horoskopski znak koji je u stalnoj potrazi za mirom i harmonijom, vrlo je otvoren i nježan kada je u pitanju zaljubljivanje.

Zaljubljivanje je za nju gotovo poput disanja i odradi to bez ikakvog napora, no kada stvari dođu na novu i višu razinu, počne se brinuti.

Škorpion

Iako slovi kao jedan od najkompliciranijih znakova zodijaka, škorpion se zaljubljuje iznenada i neočekivano, a ta zaljubljenost je snažna i intenzivna.

U svojim su vezama spremni dati na raspolaganje srce i dušu, a za svog partnera će učiniti sve kako bi bili sretni i izdržali dugo vremena.

Strijelac

Zaljubljuje se slobodno i želi da ljubav bude zabavna, a to najbolje pokazuje iz spontanih trenutaka i time što se voli smijati s odabranom osobom.

Jednostavni su i otvoreni, a jednom kada se ludo zaljube i sasvim otvore svoje srce, nastaje ljubavna priča iz bajke.

Jarac

Najhladniji horoskopski znak se teško zaljubljuje, a i kada dođe do toga, svaki korak pažljivo planiraju i trude se donijeti najbolje odluke.

Kada zavole predaju se u potpunosti, a intenzivna ljubav se za jarce događa samo onda kada zaključe da su zaista pronašli pravu osobu.

Vodenjak

Previše proučava potencijalne partnere i upravo zato se ne može lako i brzo zaljubiti jer želi biti siguran da je to ona prava stvar.

Za većinu vodenjaka ljubavne veze pravi su izazov, a ako ste bili povrijeđeni u prošlosti radije ćete se skrasiti sa ‘’sigurnijim izborom’’ nego intenzivnijom ljubavlju koja predstavlja veći rizik.

Riba

Riba je iznimno zaljubljive prirode jer je nježna i romantična te bi se moglo reći da ovisi o partnerovoj ljubavi i pažnji.

Među svim horoskopskim znakovima, obično se zaljubljuje najbrže i najsnažnije te samim time ljubav osjećaju vrlo intenzivno.