FOTO by Instagram @furla

Moda

Kolibrić i mikro modeli torbica su glavni aduti Furla jesenske kolekcije

Krešimir Šustić 11. rujna 2020.

Ponovno se bacamo u trošak...

Nakon šarolike ljetne sezone i motiva tipičnih za najtoplije godišnje doba godine, brendovi su krenuli s izbacivanjem novih kolekcija u kojima prevladava jesenska paleta boja i neki od klasika kojima se uvijek rado vraćamo.

Tako ćemo ponovno moći uživati u toplijim komadima iz svijeta odjeće, ali i u dobro znanim trendovima koji su preplavili razne modne dodatke.

Kako svjetski dizajneri nalažu, nastavit ćemo nositi aktualne mini i mikro modele torbica, životinjske uzorke i razne dodatke poput zakovica, lanaca i upečatljivih printeva.

Tražeći novitete i upadljiv dizajn, naš modni radar nas je odveo na web shop Furla, talijanski brend accessoriesa koji je poznat po izrazito kvalitetnoj izradi najpoželjnijih modnih dodataka.

Dobro će izgledati u dnevnim kombinacijama s trapericama i tenisicama, kao i u večernjim i elegantnijim izdanjima u spoju s haljinama i suknjama.

Za oko nam je zapela ljepotica u nude nijansi koju krasi neodoljiv kolibrić, izrađena od teksturirane kože, a dolazi u okruglom obliku s metalnim lancem za nošenje oko ramena.

Tu su i tri modela mikro crossbody torbica, koje dolaze u klasičnoj crnoj, metalik sivoj i zlatnoj nijansi, a idealne su za pospremanje kreditnih kartica, ključeva i nužnih make up proizvoda.

Savršen su modni dodatak koji će upotpuniti izglede za posebne prilike, neovisno o tome preferirate li više hlače, odijela, suknje ili haljine.

Ukoliko Vas zanima cjelokupna nova kolekcija možete je pogledati na LINKU i odabrati svog favorita za predstojeću sezonu.