FOTO by Goran Čižmešija

Promo

Kolekcijom haljina ELFSI otvorili treće izdanje modne platforme Atelier

Viktoria Mikulić 04. svibnja 2023.

Jedna ljepša od druge - ELFS nova kolekcija hajina odiše ženstvenošću!

Večeras na rasporedu revija dizajnera BiteMyStyle by Zoran Aragović

Platforma Atelier The Future započela je svoje treće izdanje, a otvorili su ga ELFSI, jedan od najcjenjenijih modnih tandema u regiji, svojom ljetnom kolekcijom posvećenoj ženama.

Bio je ovo još jedan modni trenutak za pamćenje s nevjerojatnim modnim izričajem i kreativnošću koja je oduševila prepuni Z Centar. Večeras je na rasporedu BiteMyStyle by Zoran Aragović, koji će se, također, predstaviti samostanom revijom.

Sjajno uigrani dvojac Šekuljica Tandarić, koji već godinama rade prave male predstave kad je riječ o modnim revijama, otvorili su modnu manifestaciju Atelier svojom aktualnom ljetnom kolekcijom posvećenoj modernim ženama koje žele izgledati elegantno i profinjeno, ali istovremeno se osjećati opušteno i udobno. Pistom je prošetalo gotovo 30 modela, ovaj put isključivo haljina.

Iako su ljubitelji njihovog modnog potpisa navikli na kolekcije bogate različitim komadima, od kombinezona do kaputa, dečki su se prvi put odlučili predstaviti samo haljine, koje će savršeno pristajati ženama različitih godina i različitih stilova. Ponuđeno je puno različitih rješenja, od korzetiranih princezastih haljina do onih koje su više vamp.

Revija je neočekivano počela crnom haljinom djevojačkog i pomalo razigranog te romantičnog tona. Međutim, s vremenom se ta silueta gubi te kolekcija postaje puno ženstvenija.

Jedan od najupečatljivijih komada u ovoj kolekciji su lepršave haljine u pastelnim bojama s raskošnim detaljima. ELFSI su odabrali samo najbolje materijale kako bi se osigurala udobnost i kvaliteta svakog odjevnog predmeta.

Haljine su izrađene su od laganih i prozračnih materijala, idealne za toplije vrijeme, a poigrali su se teksturama te transparentnošću.

Bilo je tu čipke, zanimljivih detalja trodimenzionalnog cvijeća i listića kao i šljokica. Boje se savršeno uklapaju u kolekciju te joj daju dodatnu dozu ženstvenosti. Osim crne i bijele, prisutne su pastelne boje, od šampanjca, vanilije, pudera, mente i tirkizne do boje lubenice i zlatne.

Iz prvih redova, najnovije ELFS modele, pratila su brojna poznata lica iz društvenog života Hrvatske poput Jadranke Kosor, Bojane Gregorić Vejzović, Tihane Harapin Zalepugin, Antonije Blaće, Jelene Glišić, Lane Pavić, Renate Sopek, Josipe Pavičić, Mije Dimšić, Ivane Mišerić, Ivane Šundov, grupe Feminem, Zorana Aragovića, sestara Boudoir, Nevena Ciganovića, Tomislava Petranovića, Anny Alves, Aklee Leon te brojnih drugih.

Večeras će svoje nove kolekcije predstaviti BiteMyStyle by Zoran Aragović, a petak je rezerviran za šest sjajnih dizajnerskih imena – LukA, Martina Herak, Marina Design, Jalize Couture, ANSON’S i Arileo pokazat će svoju proljetno-ljetnu modnu viziju te zaokružiti još jedno izdanje zagrebačkog Ateliera.

Više informacija o nadolazećem modnom događanju Atelier The Future može se pronaći na službenim kanalima – Facebook i Instagram stranici te Youtube kanalu.